Heeft Bradley Cooper Robert Pattinson stiekem gewaarschuwd over het daten van zijn ex-vriendin?

Inhoudsopgave:

Heeft Bradley Cooper Robert Pattinson stiekem gewaarschuwd over het daten van zijn ex-vriendin?
Heeft Bradley Cooper Robert Pattinson stiekem gewaarschuwd over het daten van zijn ex-vriendin?
Anonim

Bradley Cooper is een van de meest veelzijdige Hollywood-acteurs ooit. Van zijn muzikale rol in A Star Is Born, dramatische rol in het Silver Linings Playbook tot zijn komische personage in The Hangover-serie, hij heeft zijn openheid bewezen om bijna elke mogelijke uitdagende acteermogelijkheid in de film te proberen. Bradley staat echter voor een meer uitdagende rol buiten Hollywood - zijn liefdesleven. Is hij, na verschillende ups en downs in zijn relaties te hebben doorgemaakt, bereid een extra stap te zetten om te voorkomen dat iemand anders dezelfde fouten begaat als hij?

Overschrijdt Bradley Cooper een grens, of geeft hij alleen maar zoveel om Robert Pattinson? Zijn de geruchten dat hij Robert waarschuwt verzonnen of zit er waarheid in? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Hoe heeft Suki Waterhouse Bradley Cooper ontmoet?

Op 47-jarige leeftijd is Bradley Cooper nog steeds een mannelijke figuur waar fans en beroemdheden over stromen. Bradley staat zelfs bovenaan de lijst van mannelijke beroemdheden Selena Gomez, Lady Gaga en Amy Schumer willen hun volgende vriendje worden.

Echter, één ster had Bradley's hart al veroverd nog voordat andere vrouwelijke beroemdheden konden proberen een zet te doen. Het Britse model en actrice Suki Waterhouse ontmoette Bradley Cooper voor het eerst tijdens de Elle Style Awards 2013, waar de twee stoelgenoten waren tijdens het evenement.

De twee hadden meteen een klik, wat hen aanspoorde om elkaar beter te leren kennen op de afterparty van het evenement. Het duurde niet lang voordat het paar samen uitging op dates en rode loper-evenementen, en ondanks de gemengde positieve en negatieve opmerkingen over hen, leken ze er niet van onder de indruk toen ze begonnen te daten.

Wat is er gebeurd tussen Suki Waterhouse en Bradley Cooper?

Na twee jaar daten gingen ze officieel uit elkaar in 2015. Een van de belangrijkste redenen waarom Bradley en Suki uit elkaar gingen, is dat ze een relatief groot leeftijdsverschil hadden.

Bradley was al halverwege zijn leven, op 40-jarige leeftijd, toen hij en Suki aan het daten waren. Hij was al van plan om een gezin te stichten en zich te settelen. Suki Waterhouse, die toen nog maar 23 jaar oud was, had echter geen plannen om het rustiger aan te doen met het opbouwen van haar Hollywood-carrière om een gezin te stichten.

Omdat ze zich nog in het stadium bevond waarin ze pas naam begon te maken in Hollywood, was focussen op haar carrière haar topprioriteit. Ze vertelt zelfs aan The Daily Beast: "Ik [Suki Waterhouse] werd gecast in [The Bad Batch], en toen is mijn persoonlijke leven [met Bradley Cooper] gewoon … Er zijn zoveel slechte dingen gebeurd! Het was gek. Als je hart voelt alsof er een gat hier. Zo was ik."

Is Suki Waterhouse verloofd met Robert Pattinson?

Het is een mysterie hoe Robert Pattinson en Suki Waterhouse elkaar voor het eerst ontmoetten. Nadat Robert beroemd werd vanwege zijn doorbraakrol als Edward Cullen in Twilight, kreeg hij miljoenen volgers die constant updates wilden over zijn verblijfplaats wereldwijd. Daarom is het nog steeds indrukwekkend dat de Twilight-acteur en Suki Waterhouse elkaar hebben leren kennen zonder argwaan van fans.

Het was pas in 2018 dat fans op de hoogte waren van de relatie tussen Robert en Suki nadat het paar publiekelijk aanhankelijk naar elkaar werd. Bijna vier jaar na hun relatie is er nog steeds weinig over hen bekend, of het nu gaat om hun verblijfplaats, relatiestatus of plannen samen.

Ondanks geruchten dat de twee acteurs zich in het geheim verloven, lijken Robert en Suki momenteel gelukkig en tevreden te zijn met het feit dat ze voorlopig als vriendin en vriend blijven. Met hun carrières die nog steeds bloeien in 2022, lijken de twee een gemeenschappelijk doel te hebben om hun baan bovenaan hun huidige prioriteiten te stellen.

Suki Waterhouse gooide schaduw naar Bradley Cooper

Suki Waterhouse plaatste op januari 2022 een TikTok-video met het bijschrift: "Ik kan niet geloven dat ik [Suki Waterhouse] iemand die op mij lijkt met dit filter mijn hart heeft laten breken", die ze onmiddellijk verwijderde om verdere vijandig geschreeuw over haar en ex-vriend Bradley Cooper.

Fans begonnen zich toen af te vragen of de oorspronkelijke bronnen die zeiden dat Bradley en Suki nog steeds 'vrienden' waren na hun breuk, waar waren. Nadat de actrice van The Bad Batch indirect over Bradley Cooper praat, lijkt het erop dat Suki niet helemaal dol is op Bradley, zelfs niet als vriend.

Vooral toen geruchten de ronde deden dat Bradley in het geheim tegen Robert had gezegd dat hij moest oppassen voor Suki's bedoelingen om een relatie met hem aan te gaan, zou dit een van de redenen kunnen zijn waarom Suki Waterhouse boos werd op haar ex-vriendje.

Bradley Cooper heeft Robert Pattinson niet gewaarschuwd over daten met Suki Waterhouse

In tegenstelling tot de geruchten over Bradley die Robert in het geheim vertelde dat hij voorzichtig moest zijn met het daten van haar ex-vriendin, zegt Suggest.com dat het helemaal niet waar is, en de originele roddelbladen die de verhalen verspreidden, hebben het volledig verzonnen.

Bradley Cooper en Robert Pattinson hadden geen interacties waarin ze spraken over hun relatie met Suki Waterhouse. Bradley heeft waarschijnlijk geen plannen om betrokken te raken bij een van Suki's bedrijven, aangezien hij geen last van haar lijkt te hebben.

Aanbevolen: