The Johnny Depp-Amber Heard Saga is nog niet helemaal af

Inhoudsopgave:

The Johnny Depp-Amber Heard Saga is nog niet helemaal af
The Johnny Depp-Amber Heard Saga is nog niet helemaal af
Anonim

Sinds in 2016 Amber Heard haar toenmalige echtgenoot, Johnny Depp, beschuldigde van huiselijk geweld, te midden van een rommelige scheiding, is het conflict tussen de twee acteurs alleen maar groter geworden. Beide partijen hebben elkaar beschuldigd van misbruik, en alles kwam tot een hoogtepunt toen Johnny Depp zijn ex-vrouw aanklaagde wegens laster. Zoals iedereen weet, spande ze een tegenaanklacht aan, en hun proces werd op televisie uitgezonden.

Nu, meer dan een maand nadat er een uitspraak was gedaan, lijkt de juridische strijd door te gaan. Dit is wat we kunnen verwachten.

Het vonnis herzien

Het vonnis van de Johnny Depp-Amber Heard-rechtszaak heeft gemengde reacties veroorzaakt. Veel mensen waren blij dat de naam van Johnny Depp werd gezuiverd, maar anderen waren bezorgd over het precedent dat de uitkomst van dit proces zou scheppen voor vrouwen die met hun verhalen over huiselijk geweld naar buiten zouden komen. Beide zijn geldige punten en iedereen heeft recht op zijn mening, dus laten we de feiten eens bekijken en iedereen die ze leest tot zijn eigen conclusie laten komen. Op 1 juni, na een maand van een zeer openbare rechtszaak, kwam de jury tot een oordeel dat Amber Heard opdroeg haar ex-man $ 10,35 miljoen te betalen nadat ze schuldig was bevonden aan het belasteren van hem in een opiniestuk dat ze in 2018 schreef, wat suggereerde dat hij een huismisbruiker was. Bovendien moest Johnny Depp haar $ 2 miljoen betalen nadat een verklaring van zijn advocaat lasterlijk bleek te zijn. Desondanks was het vonnis een duidelijke overwinning voor Depp en zijn team.

"Zes jaar geleden waren mijn leven, het leven van mijn kinderen, het leven van degenen die het dichtst bij me stonden, en ook het leven van de mensen die mij jarenlang hebben gesteund en in mij hebben geloofd. veranderd", schrijft de acteur in een verklaring."En zes jaar (na Heards oorspronkelijke klacht over huiselijk geweld) gaf de jury me mijn leven terug. Ik ben echt vernederd." Hij voegde eraan toe: "Vanaf het allereerste begin was het doel van deze zaak om de waarheid te onthullen, ongeacht de uitkomst. De waarheid spreken was iets dat ik verschuldigd was aan mijn kinderen en aan iedereen die standvastig is gebleven in hun steun aan mij Ik voel me vredig in de wetenschap dat ik dat eindelijk heb bereikt."

Ze zullen allebei beroep aantekenen

Sinds het vonnis openbaar werd gemaakt, is er sprake geweest van het indienen van beroep door Amber Heard en haar juridische team heeft meer dan eens geprobeerd het vonnis te vernietigen. Nu is het officieel: ze gaat in beroep tegen het bevel waarbij ze Johnny Depp 10 miljoen dollar schadevergoeding moet betalen. "Wij zijn van mening dat de rechtbank fouten heeft gemaakt die een rechtvaardig en eerlijk vonnis in overeenstemming met het Eerste Amendement hebben verhinderd", zei een woordvoerder van Amber Heard. "We gaan daarom in beroep tegen het vonnis."

Het team van Depp van hun kant heeft hun eigen reactie voorbereid, hoewel ze zich niet al te veel zorgen lijken te maken over deze gang van zaken. "Het vonnis spreekt voor zich, en meneer Depp is van mening dat dit een tijd is voor beide partijen om verder te gaan met hun leven en te genezen", deelde een bron mee. "Maar als mevrouw Heard vastbesloten is om verder te procederen door in beroep te gaan tegen het vonnis, dient de heer Depp gelijktijdig beroep in om ervoor te zorgen dat het volledige dossier en alle relevante juridische kwesties door het Hof van Beroep worden behandeld."

Aanbevolen: