Heeft Brenda Song's zwangerschap ervoor gezorgd dat ze nooit meer in de schijnwerpers wilde komen?

Inhoudsopgave:

Heeft Brenda Song's zwangerschap ervoor gezorgd dat ze nooit meer in de schijnwerpers wilde komen?
Heeft Brenda Song's zwangerschap ervoor gezorgd dat ze nooit meer in de schijnwerpers wilde komen?
Anonim

Brutaal, stoer en een krijger, dat zijn de meest voorkomende beschrijvingen die fans zich herinneren van Brenda Song toen ze haar iconische rollen voor jongvolwassenen speelde in Disney. Meer dan een decennium nadat ze voor de televisiezender had gewerkt, heeft Brenda verschillende acteergenres verkend. Toch kunnen mensen de jonge Brenda Song niet missen vanwege haar tijdloze schoonheid. In de afgelopen jaren is Brenda echter laag in de acteerscène gevallen vanwege haar zwangerschap, waardoor fans zich afvragen of ze ooit zal terugkeren.

Gaat Brenda Song voorgoed weg met acteren? Wie is de vader van het kind van Brenda Song? Is Brenda van plan een tweede baby te krijgen voordat ze overweegt terug te keren naar een fulltime Hollywood-actrice? Blijf lezen om erachter te komen …

Hoe hebben Brenda Song en Macaulay Culkin elkaar ontmoet?

Ondanks dat ze allebei Disney-kindersterren zijn, ontmoetten Brenda Song en Macaulay Culkin elkaar voor het eerst in 2017 als co-sterren in de film Changeland. Macaulay, die nu 41 jaar oud is, zit al langer in de entertainmentindustrie dan Brenda, aangezien hij pas tien was toen hij de hoofdrol speelde in zijn carrièreveranderende rol in Home Alone.

Intussen, hoewel Brenda, die nu 34 jaar oud is, in verschillende andere shows verscheen voordat ze deel uitmaakte van Disney, bloeide ze pas op in haar iconische rol als London Tipton in The Suite Life of Zack and Cody toen ze nog vijftien jaar oud.

Toen de twee acteurs in 2017 samenwerkten op de set, kregen ze meteen datinggeruchten van fans toen ze op een dubbele date gingen met hun vriend en de regisseur van Changeland, Sean Green. Later dat jaar zagen fans ze in Frankrijk met Macaulay's peetdochter, Paris Jackson, wat de geruchten bevestigde.

Hebben Macaulay Culkin en Brenda Song samen een kind?

Een jaar nadat ze in 2017 met elkaar gingen daten, was Macaulay al open over het willen hebben van een gezin met Brenda Song. Hij vertelt zelfs aan de podcast van Jose Rogan Experience: "Deze [Brenda Song] is een goede, dus ik ga waarschijnlijk binnenkort wat baby's in haar leggen. Ik ga een paar mooie baby's krijgen. Zij [Brenda Song] is Aziatisch, dus ik zal kleine Aziatische baby's krijgen. Het wordt schattig. Een stel Sean Lennon rent door het huis; dat is wat ik zoek."

Geruchten over de geheime verloving van Brenda Song en Macaulay Culkin ontstonden toen de foto's van Brenda met een gespeculeerde verlovingsring op sociale media opdoken. Het was echter niet zo verrassend als hun aankondiging vorig jaar, aangezien het paar fans had geschokt toen ze onthulden dat ze al ouders waren.

Hun aankondiging op april 2021 van de geboorte van hun eerste zoon, Dakota, genoemd naar de overleden zus van de Home Alone-ster, kreeg gemengde reacties van mensen. Fans twitterden hun ongeloof nadat ze ontdekten dat de twee voormalige Disney-kindersterren hun kleine geheim ongelooflijk goed bewaarden en zeiden dat het 'zo willekeurig' was en dat ze het 'helemaal niet hadden verwacht'.

Wat is er gebeurd met Brenda Song van Disney?

Net als andere Disney-kindersterren, ontgroeide Brenda Song haar jongvolwassen karakter in Disney, waardoor ze zich verdiepte in andere acteerrollen en genres. Ze verscheen in verschillende films buiten Disney's productie, zoals The Social Network en Like Mike, en speelde zelfs in de psychologische thrillerfilm Secret Obsession in 2019.

Veel van haar fans begonnen zich echter af te vragen of Song een pauze nam van acteren toen ze in 2021 geen Hollywood-ophef maakte. Vooral nadat zij en Macaulay de geboorte van hun eerstgeborene aankondigden, leek het erop dat Brenda veel op moederwolk negen dat fans zich afvroegen of ze een stap terug zou doen van een beroemdheid naar een fulltime moeder.

Maar Brenda Song verraste fans met nog een grote aankondiging en begon opnieuw te posten op sociale media, vooral op Instagram, om haar nieuwe film in 2022 te promoten. De Aziatische actrice is terug van haar acteerpauze na de zwangerschap dankzij haar nieuwe romantische komedie Love Accidentally met haar co-ster Aaron O'Connell en geregisseerd door Peter Sullivan. Het lijkt erop dat ze door haar nieuwe hoofdrol in de film indirect bevestigt dat ze is teruggekeerd naar Hollywood en nog niet klaar is om de schijnwerpers te verlaten.

Wat doet Brenda Song nu?

Na het Disney-tijdperk van Brenda Song waagde ze zich aan de thrillerfilm Secret Obsession, die bewees dat haar acteervaardigheden meer zijn dan komedie. Haar acteerwerk in de film was zo effectief dat fans bijna vergeten dat ze in de eerste plaats een Disney-kind was.

Nu Brenda's nieuwe film Love Accidentally beschikbaar is voor streaming op Amazon Prime, heeft ze het overal op haar sociale media aangesloten om meer aandacht te krijgen. Echter, minder dan een week sinds de uitzending, lijkt haar comeback-film gemengde positieve en negatieve recensies van fans te ontvangen, waarbij ze discussiëren of de eenvoudige plot van de film meer streams of skips verdient.

Desalniettemin ziet de Aziatische Disney-kinderactrice er niet uit alsof ze zich terugtrekt uit de schijnwerpers. Ze doet alles wat nodig is voor de extra publiciteit van haar film, zoals online interviews houden.

Aanbevolen: