Inside David Letterman's 34 jaar lange relatie met vrouw, Regina Lasko

Inhoudsopgave:

Inside David Letterman's 34 jaar lange relatie met vrouw, Regina Lasko
Inside David Letterman's 34 jaar lange relatie met vrouw, Regina Lasko
Anonim

David Letterman is al meer dan 30 jaar synoniem met het talkshowcircuit. Hij was een van de meest prominente mannen in de entertainmentindustrie en had zelfs de eer om voormalig president Barack Obama te interviewen in zijn Netflix-serie My Next Guest Needs No Introduction. Maar in de afgelopen jaren is zijn gewaardeerde reputatie bezoedeld door het opduiken van smerige clips van hem die griezelig is tegenover vrouwelijke gasten, zoals Paris Hilton, in zijn show. In het licht van deze onthullingen komt het als een verrassing dat hij de hele tijd bij zijn vrouw, Regina Lasko, is geweest.

Hoewel andere huwelijken zijn stukgelopen vanwege aantoonbaar veel minder gedrag, is de relatie tussen Letterman en Lasko sterk gebleven. Door de jaren heen hebben ze wellustige geruchten, chantage en zelfs een ontvoeringsplan doorstaan. Hier is een kijkje in de 34-jarige relatie van David Letterman met zijn vrouw, Regina Lasko.

Bijgewerkt op 22 juli 2022: Sinds de oorspronkelijke plaatsing van dit artikel is het huwelijk van David en Regina nog steeds goed. Ze blijven prioriteit geven aan hun relatie, ondanks het drukke schema van Letterman. Alleen al dit jaar was hij te zien in Late Night with Seth Myers, Norm Macdonald: Nothing Special en 30 for 30 en presenteerde hij My Next Guest Needs No Introduction met David Letterman, That's My Time met David Letterman en Letterman. Hij produceert ook een film genaamd Stupid Pet Tricks die momenteel in postproductie is.

10 Letterman had al een vriendin toen hij met Lasko begon te daten

Te midden van de jaren '80 was David Letterman een gevestigde presentator van een talkshow. Late Night with David Letterman debuteerde in 1982, waardoor hij nationale erkenning kreeg. In die tijd had hij een langdurige relatie met Merrill Markoe, de hoofdschrijver van zijn show.

In 1986 ontmoette Letterman Regina Lasko en het paar werd al snel verliefd. Hij maakte het echter pas in 1988 uit met Markoe, met wie hij samenwoonde, en het ex-paar moest nog samenwerken.

9 Lasko werkt ook in de entertainmentindustrie

Net als de vorige vriendin van Letterman, Merrill Markoe, is Regina Lasko een nietje achter de schermen van de entertainmentindustrie. Ze is een productiemanager en begon te werken aan Late Night with David Letterman in 1987, een jaar nadat ze de presentator voor het eerst ontmoette. Haar rol in de show duurde tot 1989. Ze heeft ook achter de schermen gewerkt aan Saturday Night Live

8 Ze verwelkomden hun zoon later in hun leven

In 2003 verwelkomden de toen 56-jarige David Letterman en de 43-jarige Regina Lasko hun zoon, Harry Joseph. Het komt steeds vaker voor dat celebs (en het publiek) kinderen krijgen na de leeftijd van 35 jaar. Op het moment van schrijven wordt Harry in november 18 en is hij naar verluidt gefocust op zijn opleiding.

7 Dit gruwelijke incident bracht hen dichter bij elkaar

Het paar doorstond de ergste nachtmerrie van elke ouder toen een man in 2005 een complot smeedde om het zoontje van Letterman en Lasko te ontvoeren. Kelly A. Frank werkte als schilder op de ranch van het paar in Montana en smeedde een plan om Harry Joseph te ontvoeren in de hoop dat ze hem zouden ontvoeren. een losgeld van $ 5 miljoen. Gelukkig werd het complot verijdeld en werd Frank gearresteerd en veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. Nadat hij in 2007 uit de gevangenis was ontsnapt, kreeg hij nog eens 10 jaar, maar werd in 2018 vrijgelaten.

6 Ze wachtten meer dan 20 jaar voordat ze gingen trouwen

Hoewel ze elkaar in 1986 ontmoetten, voelden Letterman en Lasko geen enkele druk om te trouwen. Pas in 2009 besloten ze in het huwelijksbootje te stappen, 23 jaar nadat ze voor het eerst begonnen te daten. Ze trouwden in Choteau, Montana in een eenvoudige ceremonie die werd bijgewoond door slechts een paar van hun vrienden.

5 Ze zijn geplaagd door geruchten over bedrog

In 2009, slechts 6 maanden nadat Letterman met Lasko trouwde, kreeg hij te maken met een groot vreemdgaanschandaal. Er werd beweerd dat hij affaires had gehad met verschillende van zijn vrouwelijke werknemers, gedrag dat op dat moment blijkbaar geen seksuele intimidatie vormde, maar vrijwel zeker zwaar zou worden onderzocht in het tijdperk van de MeToo-beweging.

4 Letterman heeft sommige van deze beweringen toegegeven

Geconfronteerd met een afpersingspoging door een afperser die dreigde zijn ontrouw aan de kaak te stellen, had David Letterman geen andere keuze dan de beschuldigingen van bedrog toe te geven in plaats van de afperser nog meer geld te betalen. Dus in 2009 gaf de presentator aan zijn Late Show-publiek toe dat hij zijn vrouw had bedrogen. "Mijn antwoord op die [beschuldiging] is. 'Ja, dat heb ik.' Zou het gênant zijn als het openbaar zou worden gemaakt? Misschien wel,' zei hij ernstig.

3 Lasko vergeeft hem, maar hij kan zichzelf niet vergeven

Het is begrijpelijk dat Lasko woedend was toen ze ontdekte dat haar langdurige partner haar had bedrogen. Jarenlang verscheen ze niet meer in het openbaar met hem en hield ze zich onopvallend. Maar de afgelopen jaren heeft ze hem, zoals Letterman zelf toegeeft, vergeven. Letterman, aan de andere kant, kan zichzelf niet vergeven. Zoals hij tegen Oprah zei: "Nee, ik heb die luxe niet. Ik kan dat gedrag niet vergeven."

2 Ze gaan nog steeds uit op mooie dates

Ondanks het bedrogschandaal en de ontvoeringsgruwelen die ze hebben doorstaan, gaat het huwelijk van Letterman en Lasko nog steeds goed. Het stel gaat graag samen naar klassieke concerten en werd in 2020 gespot op een nieuwjaarsdate in St. Barts.

1 Hier is hoe ze hun huwelijk hebben gered

Verantwoordelijkheid nemen voor zijn daden was de sleutel tot David Letterman die zijn huwelijk redde. "Ik heb niemand de schuld, behalve mezelf", zei hij tegen Oprah. "Ik denk dat als je een stroomschema wilt hebben van de verantwoordelijkheid voor deze omstandigheid, voor dit seksschandaal, mijn naam bovenaan staat… ik neem de verantwoordelijkheid ervoor en probeer ervoor te boeten."

Hij voegde er ook aan toe dat het feit dat hij niet langer met geheimen hoeft te leven, zijn huwelijk heeft verbeterd: "Mijn leven is nu leuk en vol vreugde -- ik deed alleen maar alsof het eerder was."

Aanbevolen: