Hoe Brett Goldstein echt in Hercules werd gegoten

Inhoudsopgave:

Hoe Brett Goldstein echt in Hercules werd gegoten
Hoe Brett Goldstein echt in Hercules werd gegoten
Anonim

Ted Lasso-ster, Brett Goldstein heeft zojuist zijn debuut gemaakt in het Marvel Cinematic Universe als Hercules. Hij maakte een cameo in de post-credit scene van Marvel's vierde slechtste film, Thor: Love and Thunder. Fans zijn blij met deze recente toevoeging. Velen hebben echter nog geen idee van de achtergrond van de acteur. Dit is wat je moet weten over de nieuwe Leeuw van Olympus.

Waar is Brett Goldstein in geweest?

Goldstein is een gevestigde acteur en komedieschrijver in het Verenigd Koninkrijk. Een van zijn topcredits is het spelen van Tony Stark in de stop-motion comedy sketch-serie, Robot Chicken. Hij is ook een vaste schrijver voor de lopende Apple TV+-serie, Catherine Tate's Nan. Maar hij is vooral bekend om zijn optreden als Roy Kent in Ted Lasso, wat hem in 2021 de Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor in een Comedy Series opleverde. De acteur was aanvankelijk een schrijver voor de show. Hij was nog niet eens gecast voor zijn personage toen hij het begon te schrijven.

"Ik probeer Roy's pitches altijd niet in de weg te staan, omdat ik weet dat ik heel erg defensief kan zijn tegenover Roy", antwoordde de Rope-ster op de vraag hoe het spelen van Roy Kent zijn schrijfproces heeft "beïnvloed". "Dus ik wil niet zijn als, 'Nee, Roy zou dat niet doen, hou je mond.' Maar ik heb zeker een deel van Roy [in mij]. Ik denk dat deze dingen altijd de helft van jou, de helft van het karakter, altijd worden." Goldstein deelde ook dat zijn rol zijn carrière veranderde. "Kijk, ik neem dit nooit als vanzelfsprekend aan. Ik heb het gevoel dat ik dood ben, weet je wat ik bedoel? Het feit dat het het grootste deel is van de grootste baan met de beste mensen, ik voel me zo, zo gelukkig, " zei hij over zijn doorbraakrol.

"En ook, de tijd in mijn carrière dat het kwam, accepteerde ik: "Ik denk dat ik mijn slot heb gemist", vervolgde hij. "Ik deed al 20 jaar dingen en het was allemaal goed dingen, maar ik denk niet dat iemand het echt heeft gezien of opgemerkt, en ik had geaccepteerd: 'Nou, dit is het. Ik denk dat ik gewoon dingen maak waar niemand naar kijkt, en dat is prima, zolang ik mijn rekeningen maar kan betalen.' Het was een gok om mezelf ervoor op de band te zetten. Maar ik had een echt gevoel, als een roeping, voor deze rol in deze zaak. Dus ik heb het gevoel dat het magie is, en ik heb ongelooflijk veel geluk, en ik ben doodsbang dat het allemaal instort, en je wordt wakker, en het was een droom."

Hoe werd Brett Goldstein gecast als Hercules?

Goldstein gaf toe dat hij "zeer verrast" was toen hij de oproep kreeg om zich bij MCU aan te sluiten. "Toen [Marvel] me belde en zei: 'Oh, we hadden dit idee, ik dacht, nou, er is iets mis met hun ruimte-tijd continuüm', vertelde Goldstein aan Entertainment Tonight.

"Ik ben in het verkeerde universum -- of de juiste, laten we eerlijk zijn. Er is iets gebeurd, ik word gepunkd." Hij hield het ook een tijdje geheim. "Ik heb het aan niemand verteld. Ik heb het mijn familie niet verteld", legde hij uit. "Ze stopten een chip in me die zou ontploffen als ik er verdomme over zou praten. Het was angstaanjagend."

Vervolgens stuurde hij zijn ouders naar Thor: Love and Thunder zonder hen te vertellen over zijn post-credit verschijning. "Ik heb ze een sms gestuurd met de tekst: 'Ik heb net Thor gezien! Het is echt goed! Ik denk dat je het leuk zou vinden. Je moet gaan'", zei hij. Zijn moeder miste echter bijna zijn grote moment omdat ze bezig was met sms'en. "Ze gingen, en mijn moeder bleef me sms'en tijdens de film," zei hij. "Ik heb altijd tegen haar gezegd: 'Sms niet tijdens de film!' Ze sms't me, 'Dit is grappig!' Ik heb zoiets van, 'Stop met sms'en en bekijk de f---ing film!'"

Hij vervolgde: "Het loopt op het einde, en ongeveer 10 seconden voordat ik aan de slag ben, sms't ze me: 'Russell Crowe is weer aan, hij is grappig!' En ik zei: 'Kijk eens omhoog naar het verdomde scherm!' Ik heb zoiets van, als ze dit mist, loopt ze naar buiten en zegt: 'Nou, ik heb genoten van de film. Ik weet niet waarom je ons hebt gestuurd.'"

Wat vinden fans van Brett Goldstein als Hercules van MCU?

Fans zijn best blij dat Goldstein Hercules speelt. "Het casten van @brettgoldstein als MCU's Hercules is een van die geïnspireerde personeelsbeslissingen van Kevin Feige die ik nooit had voorspeld, maar achteraf zo voor de hand liggend lijkt", tweette een fan. "De man heeft de perfecte mix van lichamelijkheid, komische timing en acteerprestaties om de Leeuw van Olympus tot leven te brengen."

Op de vraag wanneer we hem weer als Hercules zouden zien, zei Goldstein dat hij "niets weet" over zijn toekomst in het MCU. "Ik weet echt, eerlijk - dit ben ik niet die liegt of terughoudend is - ik weet niets", vertelde de acteur aan Variety. "Alles wat ik weet is wat ik die dag heb gedaan en dat is het. Dat zou het kunnen zijn. Het waren drie leuke seconden." Maar hij verzekerde fans nog steeds dat hij klaar is om tegen Chris Hemsworth's Thor te vechten. 'Ja, ik bedoel, hij lijkt een kleine jongen,' zei Goldstein lachend."We zijn van hetzelfde type."

Aanbevolen: