The Real Way Brett Goldstein werd opgejaagd voor zijn Thor: Love And Thunder-scène

Inhoudsopgave:

The Real Way Brett Goldstein werd opgejaagd voor zijn Thor: Love And Thunder-scène
The Real Way Brett Goldstein werd opgejaagd voor zijn Thor: Love And Thunder-scène
Anonim

Marvel bevindt zich midden in fase 4, die nieuwe gezichten oplevert en het toneel vormt voor de Multiverse Saga, die onlangs werd aangekondigd. Ondanks de bedoeling om de franchise te vernieuwen met nieuwe toevoegingen, maakt Marvel nog steeds gebruik van zijn bron van fan-favorieten.

Thor: Love and Thunder is de nieuwste MCU-film en bracht, net als andere Phase 4-projecten, nieuwe dingen op tafel. Zo werd Hercules in de film geïntroduceerd en werd hij gespeeld door Brett Goldstein.

Goldstein had niet veel tijd om voor de rol te worden opgejaagd, dus ging hij tot extreme maatregelen. We hebben de details over hoe hij het deed hieronder!

'Thor: Love And Thunder' is de nieuwste film van Marvel

Thor: Love and Thunder kwam eerder dit jaar in de bioscoop en was de 29e film in de MCU.

De langverwachte film was het vervolg op Ragnarok, een film die het karakter van Thor op de best mogelijke manier volledig veranderde, en het was klaar om de volgende geweldige Marvel-film te worden.

Kritiek was dat de film geen vriendelijk welkom kreeg. Op het moment van schrijven wordt Love and Thunder beoordeeld als de op een na slechtste MCU-film op Rotten Tomatoes, met op Eternals daaronder. Dit markeert weer een nieuwe Fase 4 Marvel-film waar veel mensen niet zo dol op waren.

Aan de kassa heeft Love and Thunder het echter vrij goed gedaan. De film is erin geslaagd de grens van $ 700 miljoen te overschrijden. Natuurlijk, dat is ver onder de kassa van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar we zijn er zeker van dat Kevin Feige en het koper bij Marvel in orde zijn met $ 700 miljoen.

Ondanks de negatieve ontvangst is de film erin geslaagd om een aantal ongelooflijke nieuwe dingen in de plooi te brengen. Thor: Love and Thunder introduceerde veel nieuwe personages in de MCU, waaronder een personage uit de Griekse mythologie.

Het introduceerde eindelijk Hercules, maar de casting kwam op het laatste moment

Hercules zit officieel in de MCU en fans waren aangenaam verrast om hem te zien opduiken in de postcreditscene van de film. Hoewel zijn tijd op het scherm kort was, heeft zijn verschijning enorme gevolgen voor de toekomst van de franchise.

Brett Goldstein is misschien geen bekende naam, maar hij was degene die Marvel voor de rol had getagd. Het bleek een fantastische keuze te zijn en fans zijn enthousiast om in de toekomst meer van de acteur te zien.

Ongelooflijk, Goldstein kreeg het telefoontje uit het niets, iets dat hem volledig verraste.

"Ze draaien zich om en onthullen: 'Het is Hercules, jij bent het'. En ik ging, 'Wat?' Net als: 'Meen je dat? Neuk je met me? ?' Dus ja, het was net zo verrassend voor mij als ik denk dat het voor andere mensen was, "zei de acteur.

Die oproep veranderde alles, en Goldstein merkte plotseling dat hij in een flits van papa-bod naar God-bod moest gaan.

Goldstein zat in de film en hij had weinig tijd om dit voor elkaar te krijgen. Als zodanig moest hij zijn toevlucht nemen tot drastische maatregelen.

Hoe Brett Goldstein een pomp kreeg voor de rol

Dus, hoe kwam Brett Goldstein ertoe om Hercules te spelen in Thor: Love and Thunder? Volgens de acteur moest hij de boel op scherp zetten.

"Toen ik met Taika sprak, zei ik: 'Weet je dat ik eigenlijk een magere komiek ben?' Ik zei: 'Wanneer zijn deze opnames?' Het was over twee weken, en ik dacht: 'Ik bedoel, ik zal mijn best doen, maar twee weken voelt…' Ik zei, 'Hij hoeft niet zo groot te zijn als Thor, hè?' En kijk, op de dag, ik bedoel, ik ben Ik deed die dag 400 push-ups. Ik was in staat om te ontploffen. Ik heb die dag mijn best gedaan, "zei Goldstein.

Dat is een krankzinnige manier om snel een pomp te krijgen, maar het is duidelijk dat Goldstein vastbesloten was om zijn blik op de rol neer te leggen.

Hoewel we slechts een glimp opvangen van Goldstein als Hercules in de film, is de waarheid dat de acteur niet weet wat zijn toekomst bij Marvel in petto heeft.

"Ik ben echt, eerlijk - dit ben ik niet die liegt of terughoudend is - ik weet niets. Ik weet alleen wat ik die dag heb gedaan en dat is het. Dat zou het kunnen zijn. Het waren drie leuke seconden, " zei Goldstein.

Als Brett Goldstein de kans krijgt om de rol van Hercules in de MCU opnieuw te spelen, heeft hij waarschijnlijk veel meer tijd om voor zijn optreden te worden opgejaagd. Als dat het geval is, is het niet te zeggen hoe groot de acteur zal worden.

Aanbevolen: