9 van de meest iconische Red Carpet Fashion Flops

Inhoudsopgave:

9 van de meest iconische Red Carpet Fashion Flops
9 van de meest iconische Red Carpet Fashion Flops
Anonim

Events op de rode loper zijn dé plek voor beroemdheden om te pronken met hun meest modieuze stukken in hun kledingkasten. Het is waar beroemdheden hun mode-expressie tot het uiterste kunnen doorvoeren en trouw kunnen blijven aan hun creatieve kant. Het stelt hen ook in staat om uit te geven aan high-end designeritems die niet geschikt zijn voor hun dagelijkse leven. Dit leidt er soms toe dat beroemdheden trendsettende en ontzagwekkende looks in de schijnwerpers zetten. Dat is echter niet altijd het geval. Blijf scrollen om te zien dat enkele van de meest ongelooflijke rode loper mode fa alt.

9 The Bubble Dress

Deze jurk werd gedragen door Sofia Carson tijdens een liefdadigheidsevenement van UNICEF in La Certosa di San Giacomo in Capri, Italië. De waarheid is dat het haar geen plezier doet. De effen witte kleur wast haar volledig uit en je verliest elk contrast. Ze ziet er ook gewoon uit alsof ze een kwal draagt. Hoewel het misschien als high fashion wordt beschouwd, is het een beetje een mislukking op de rode loper.

8 Skinny jeans

Hier zien we de Damelio-zussen dragen wat ze gewoonlijk dragen. Deze outfitkeuzes zijn rode loper mislukt omdat ze gewoon teleurstellend zijn. Ze brachten geen enkele vorm van creativiteit of individualiteit in deze outfits, en de kijkers van de rode loper verveelden zich.

7 Basis LBD

Jameela Jamil is meestal iemand die haar outfits tot het uiterste drijft op de rode loper. Ze houdt ervan om haar authentieke zelf uit te drukken en ze zal voor niets stoppen om elke uitlaatklep te vinden om dit te doen. Op deze rode loper koos ze echter voor een basic little black dress. Het is een mislukking omdat het eruit ziet als iets dat iemand in Plato's kast zou kunnen krijgen. Er is gewoon zoveel meer dat ze naar de tafel had kunnen brengen.

6 Verscheurde broek

Hoewel Usher al tientallen jaren consistent is in zijn stijl, zijn er enkele dingen die we zouden willen dat hij in de kast zou laten in plaats van deze op een rode loper te dragen. Hij droeg dit geheel witte versnipperde ensemble naar het Beloved Benefit van 2022. Door de gescheurde broek ziet zijn silhouet er ruig uit. Hij deed tenminste geen saai pak.

5 De rekbare top

Machinegeweer Kelly heeft onlangs zijn hele persona omgedoopt. Door zijn relatie met Megan Fox zien we hem steeds vaker in de mainstream. Hij heeft zelfs een show, Machine Gun Kelly's Life In Pink, die op Netflix wordt gestreamd. Hoewel we het waarderen dat MGK zichzelf uitdrukt door middel van mode op de rode loper, zouden we willen dat hij niet het shirt koos dat iedereen op het rek vermijdt.

4 Pak met pofmouwen

Iedereen weet dat Bad Bunny niet bang is om tot het uiterste te gaan met zijn mode. Ook is hij niet bang om vrouwelijke stijlelementen te gebruiken in zijn rode loper looks. We genieten meestal erg van hoe hij zijn a-game naar de rode loper brengt en altijd een verrassing in petto heeft. We waren echter zeker niet onder de indruk van deze mouwen.

3 Onhandige sjaal

Benedict Cumberbatch neemt altijd een meer traditionele benadering van zijn rode loper-looks. Dit is goed. Hoewel zijn fans een beetje creativiteit zouden waarderen als het gaat om zijn modekeuzes voor de rode loper, is zijn traditionele pak geschikt voor de evenementen. Wanneer zijn fans meer creativiteit willen, wilden ze niet een willekeurige sjaal toevoegen. Het maakt deze look een mislukking omdat het zijn gebruikelijke verfijnde silhouet verwijdert.

2 Vormloze jurk

Kris Jenner en al haar dochters weten hoe ze zich moeten kleden voor de rode loper. Iedereen die ze bijwonen, kijkt uit naar hun langverwachte modekeuzes. Dit keer was echter een uitzondering. Kris Jenner koos er helaas voor om iets te dragen dat lijkt op een grote rechthoek met een gat waar haar hoofd doorheen kan. Ze is er letterlijk in begraven.

1 Oversized pak

Justin Bieber wordt berucht vanwege zijn mislukte rode lopermode. Dit is een van zijn meest recente. Hij draagt een oversized pak dat hem lijkt op te slokken. Het ergste is dat het gewoon een effen grijs pak is. Het lijkt erop dat hij iets vergeten is uit te kiezen en dit was de enige maat die nog over was. De muts maakte de outfit nog erger. Het lijkt een beetje te extreem voor een rode loper evenement.

Aanbevolen: