Is Chrishell Stause verloofd met G Flip?

Inhoudsopgave:

Is Chrishell Stause verloofd met G Flip?
Is Chrishell Stause verloofd met G Flip?
Anonim

Chrishell Stause, die onlangs Sunset-ster verkocht, werd gespot met een bepaalde ring die verlovingsgeruchten opriep. In mei 2022 onthulde de realityster dat ze een niet-binaire zangeres, G Flip, ziet tijdens de reünie-aflevering van seizoen 5. Later vertelde een bron aan People ook dat het stel is gaan samenwonen. Dit is de echte status van hun relatie tegenwoordig.

Hoe hebben Chrishell Stause en G Flip elkaar ontmoet?

Twee maanden voor de reünie-aflevering deelde Stause een foto van haar en G Flip samen op Instagram. Het werd nonchalant in het midden van een carrouselpost geplaatst. "Afronding van de meeste foto's die in verhalen zijn gegaan. Ik hoop dat jullie een geweldig weekend hebben! Dankbaar voor elke persoon op deze foto's! Nieuwsgierig - genieten jullie meer van foto's of video's.? ? ", zei het bijschrift. Een paar dagen later vertelde een insider aan Us Weekly dat het paar samen een Oscars-afterparty bijwoonde. "Ze zaten allebei alleen aan een tafel en hadden niet veel contact met anderen", deelde de bron mee.

Tijdens de reünie zei Stause dat ze de Australische voor het eerst ontmoette toen ze in hun muziekvideo speelde. "Ik heb de laatste tijd veel tijd doorgebracht met iemand die heel belangrijk voor me is, hun naam is G Flip. Ze zijn niet-binair, dus ze gaan langs hen / hen", bekende ze, terwijl ze de cast verrast achterliet. "En ze zijn een extreem getalenteerde muzikant. En het begon omdat, weet je, ik gewoon in hun video zou zijn. Het gaat over dit chaotische liefdesverhaal. En, weet je, ik kom uit soaps, ik hou van acteren, en met de baan die we hebben, kan ik niet altijd doen. En dus had ik in het begin natuurlijk zoiets van 'ja, laten we dat doen.'"

Zijn Chrishell Stause & G Flip verloofd?

Op 17 juli plaatste Stause een reeks foto's en video's van haar verrassingsverjaardagsfeestje. Daar werd ze gespot met een sterretje aan haar linkerhand. "Ik heb de BESTE vrienden", schreef de makelaar bij de carrouselpost. "Dus mijn eigenlijke verjaardag is donderdag 21 juli, en ik dacht dat ik gewoon uit eten ging met @emmahernan. Bday elven Emma & @jasonoppenheim coördineerden de absoluut BESTE vroege verjaardagsverrassing!" Kort na de speculaties werden ze dichtgeslagen door een vertegenwoordiger van de Days of Our Lives-aluin.

"Ze zijn in feite niet verloofd", zei de vertegenwoordiger van het paar in een verklaring voor Us Weekly. Ze voegden eraan toe dat de ring "slechts een ring en niets anders" was, net als de met juwelen getooide kroon van het feestvarken. G Flip was ook afwezig op het feest. Maar ze begroetten de celebrant in de commentaren en zeiden: "Happy early bday darling ❤️." Stause antwoordde dat ze "zoooo gemist! ?."

Op 28 juni 2022 plaatste de Gay 4 Me-zangeres foto's en clips van haar met haar gewonde hand. Ze hebben niet bekendgemaakt wat er is gebeurd, maar openden zich tegen het advies van hun arts om vier weken vrij te nemen. De show moet doorgaan voor de drummer die zelfs video's deelde waarin ze met één hand drummen voor een enorme menigte. Stause sprak haar steun uit in de commentaren en schreef: "Je kunt niet worden gestopt!! Je krijgt hierna 2 dominerende handen. Kijk uit????."

Zijn Chrishell Stause & G Flip van plan om kinderen te krijgen?

In mei zei G Flip dat ze "zeker" kinderen in hun toekomst zouden kunnen zien. "Ik zie zeker kinderen in mijn toekomst", zei de hitmaker Drink Too Much in de PEOPLE Every Day-podcast. "Op dit moment weten Chrishell en ik waar we ons bevinden in de stadia van ons leven. En daar zijn we heel transparant over. Ik hou van kinderen. Ik was jarenlang muziekleraar voordat ik sessiedrummer werd en daarna soloartiest, dus ik dacht: ik heb altijd van kinderen gehouden en ja, dat zal zeker een keer in de toekomst zijn."

Ze hebben ook het gevoel dat het hebben van kinderen "de wereld verandert en het normaliseert relaties van hetzelfde geslacht en gezinsstructuren." Stause zei eerder in de reünie dat ze openstaat voor adoptie. "Twee mensen met dezelfde geslachtsorganen kunnen nog steeds kinderen krijgen", vervolgde G flip, eraan toevoegend dat ze dankbaar is voor het bestaan van Stause. "Ik heb veel geluk dat ik haar in mijn leven. We hebben allebei het gevoel dat we voor altijd in elkaars leven zullen zijn. We hebben een heel sterke band die je niet elke dag vindt." In december 2021 maakte de makelaar het met name uit met Jason Oppenheim omdat hij geen kinderen wilde.

Aanbevolen: