Inside Chrishell Stause en G Flip's relatie

Inhoudsopgave:

Inside Chrishell Stause en G Flip's relatie
Inside Chrishell Stause en G Flip's relatie
Anonim

Chrishell Stause maakte naam als soapster in de hitseries All My Child en Days Of Our Lives. Het is echter haar tijd geweest in de populaire Netflix-show, Selling Sunset, die haar echt naar het nationale sterrendom heeft gekatapulteerd.

Na haar rommelige breuk met haar voormalige echtgenoot en This Is Us-acteur, Justin Hartley, kreeg Chrishell een romance met niemand minder dan haar baas! Jason Oppenheim, mede-oprichter van Stause en Oppenheim Group, begon vorig jaar te daten, met hun wervelwind van een romance in het laatste seizoen van Selling Sunset.

Ondanks hun chemie stopte het duo ermee, maar Chrishell verspilde niet veel tijd voordat ze in weer een andere relatie terechtkwam. De soapster die extraordinaire makelaar wordt, heeft momenteel een relatie met Georgia Claire Flipo, professioneel als G Flip, en hun romance is zeker in ieders gedachten geweest.

Chrishell en G Flip officieel openbaar

Chrishell Stause heeft het niet gemakkelijk gehad als het gaat om haar liefdesleven. Tijdens haar tijd op Selling Sunset was de soapactrice die reality-tv-ster werd, getrouwd met This Is Us-acteur Justin Hartley. Het duo stopte ermee in november 2019, toen Justin naar verluidt zijn huwelijk met Chrishell via sms beëindigde. Au!

Gelukkig voor Stause hebben de dingen naar de ster gezocht als het gaat om haar liefdesleven, terwijl ze een nieuwe relatie aangaat met de Australische zangeres G Flip. De twee begonnen voor het eerst te daten na de splitsing van Chrishell van het castlid van Selling Sunset, Jason Oppenheim.

G Flip en Chrishell zijn behoorlijk openbaar geweest over hun relatie en zijn zelfs zo ver gegaan dat ze onthulden dat ze ooit samen kinderen zouden willen. Tijdens een bezoek aan People's Every Day Podcast zei G Flip: "Ik zie zeker kinderen in mijn toekomst", zeiden ze tegen gastheer Janine Rubenstein.

"Op dit moment weten Chrishell en ik waar we ons bevinden in de stadia van ons leven. En daar zijn we heel transparant over", zei G Flip. "Ik heb echt het gevoel dat het de wereld verandert, en het normaliseert relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht… Twee mensen met dezelfde geslachtsorganen kunnen nog steeds kinderen krijgen", zeiden ze.

Chrishell verschijnt in de nieuwste muziekvideo van G Flip

Hoewel het uitbreiden van het gezin iets is waar het duo momenteel aan denkt, lijkt het alsof Chrishell en G Flip het allemaal letterlijk naar buiten brengen.

Stause verscheen in G Flip's meest recente muziekvideo, 'Get Me Outta Here', waar de twee wat liefde op het scherm delen - wat bewijst dat hun relatie behoorlijk is geëvolueerd sinds ze hun liefde voor elkaar eind vorig jaar onthulden jaar.

Jason Oppenheim zegt dat hij nog steeds van Chrishell houdt

Voorafgaand aan haar tijd met G Flip, schokte Chrishell de kijkers van Selling Sunset toen werd onthuld dat zij en Jason Oppenheim een item waren.

De twee gingen iets meer dan zeven maanden met elkaar uit voordat ze ermee ophielden - wat zwaar werd besproken tijdens de reünie, wat tot veel emoties leidde.

Er is echter nog steeds liefde … nou ja, in ieder geval voor Jason. Tijdens de reünie van seizoen 5 vroeg gastheer Tan France Jason naar zijn scheiding van Chrishell en vroeg hij of hij nog steeds gevoelens voor haar heeft.

"Dat is hetzelfde als me vragen of de aarde plat is," antwoordde Jason, zijn antwoord een volmondig "ja" makend. De eigenaar van Oppenheim begon toen behoorlijk emotioneel te worden, wat een verrassing was voor zowel de cast als de kijkers, die Jason zelden in zo'n kwetsbare positie zien.

Tijdens de reünie vertelde Jason dat zijn relatie met Chrishell "echt en diep en liefdevol aanvoelde", en dat hij nog steeds heel veel van haar houdt.

"Ik hou natuurlijk nog steeds van haar, dus het is zeker een extreem moeilijk proces voor me geweest," zei Oppenheim.

In een interview met E! Online ging Jason verder met te zeggen dat zijn relatie met Chrishell, hoewel van korte duur, gemakkelijk zijn meest serieuze relatie tot nu toe was.

"Ik heb heel weinig serieuze relaties gehad en in veel opzichten was dit de meest serieuze", vertelde Jason.

Terwijl fans zich afvragen wat de toekomst voor Jason kan zijn als het gaat om zijn liefdesleven, is Chrishell van haar beste leven af met G Flip.

Aanbevolen: