Hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 35 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 35 miljoen uitgeeft
Hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 35 miljoen uitgeeft
Anonim

Mindy Kaling heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf gemaakt in de entertainmentindustrie. Ze heeft haar eigen productiebedrijf onder de naam Kaling International en heeft vele hitshows geschreven en geproduceerd, evenals een film genaamd Late Night met Kaling in de hoofdrol naast Emma Thompson. Ze is ook het meest bekend om haar rol als Kelly in The Office en haar hoofdrol in The Mindy Project.

Gedurende haar ongelooflijk succesvolle carrière heeft Kaling $ 35 miljoen verdiend. Ooit verdiende ze haar brood met babysitten, nu is ze een van de meest succesvolle vrouwen in Hollywood. Ze is een alleenstaande moeder van twee kinderen en ze heeft veel hulp zodat ze kan werken terwijl ze ze opvoedt. Dus hoe geeft Kaling haar geld precies uit? Fans zijn misschien nieuwsgierig om te weten. Laten we een diepe duik nemen in haar leven.

9 Mindy Kaling heeft assistenten

Kaling heeft in de loop der jaren een paar verschillende assistenten gehad om haar drukke werk en hectische schema te helpen navigeren. De afgelopen jaren was haar assistent Elena Dole, die Kaling hielp door de pandemie heen te komen en haar sms'te dat ze "dit kan!" toen ze naar het ziekenhuis ging om alleen te bevallen van haar tweede kind. Kaling heeft altijd vrouwen aangenomen als haar assistenten, die uiteindelijk goede vrienden van haar worden, ook al beta alt ze hen.

8 Mindy Kaling heeft een babyverpleegster ingehuurd

Kaling verklaarde in een van haar essays voor Amazon Prime dat ze een babyverpleegster had ingehuurd voor haar eerste kind en van plan was haar ook in te huren voor haar tweede kind, dat een paar jaar later werd geboren. Als alleenstaande ouder vond ze het het geld waard om uit te geven aan iemand die haar midden in de nacht wakker maakte toen het tijd was om borstvoeding te geven en om iemand te hebben die een expert was in het zorgen voor baby's om haar te helpen door het leven als een nieuwe moeder. Ze verklaarde in haar essay dat ze geen moeder meer heeft, omdat ze enkele jaren geleden aan alvleesklierkanker stierf, maar ze had haar babyverpleegster om haar te helpen bij het navigeren door de nieuwe rol in haar leven.

7 Mindy Kaling heeft een persoonlijke ontwerper

Kaling heeft met mode- en kostuumontwerper Salvador Perez Jr. gewerkt aan meerdere shows en in het echte leven. Perez heeft in de loop der jaren veel op maat gemaakte stukken voor Kaling ontworpen om te dragen bij prijsuitreikingen en filmpremières. Het Paley Center in Los Angeles had een verzameling van zijn stukken voor The Mindy Project voor een beperkte tijd, wanneer fans ze persoonlijk konden gaan bekijken.

6 Mindy Kaling houdt van mode

Volgens een interview op thatsitla.com met modeontwerper Perez zijn de kleding- en schoenencollectie van Kaling 'belachelijk'. Ongetwijfeld geeft de actrice veel uit aan modeartikelen zoals schoenen en handtassen, maar ook aan kledingstukken. Ze kan het zich duidelijk veroorloven om het geld uit te geven, dus wie kan het haar kwalijk nemen?

5 Mindy Kaling kocht een huis in Malibu

Kaling kocht in 2020 een huis in Malibu voor $ 9,55 miljoen. Het huis dat ze kocht was van Frank Sinatra. Het kwam zelfs volledig uitgerust met een lift. Het ligt ook direct aan het strand. Het huis stond eigenlijk op de lijst voor meer dan $ 11 miljoen, dus Kaling kreeg het voor een koopje. Het wordt natuurlijk geleverd met een zwembad en een enorme mastersuite met dubbele masterbadkamers, een stoombad, een kapsalon en een lounge met een open haard. Kaling leeft absoluut het leven!

4 Mindy Kaling-winkels op boerenmarkten

Kaling gaat vaak naar de lokale boerenmarkt om producten te kopen voor ma altijden voor haar gezin. Ze liet zelfs op Instagram zien hoe ze haar eigen babyvoeding maakte voor haar kinderen toen ze klein waren. Ze heeft daar zelfs verse zalm gekocht. Weet je nog die keer dat Kaling Kamala Harris had om haar te helpen koken? Leuke tijden!

3 Mindy Kaling verwent haar kinderen graag

Kaling heeft nu twee kinderen en is een alleenstaande moeder. Ze werd ooit gespot tijdens het winkelen in een designer kinderkledingwinkel in West Hollywood. Ze heeft ook haar eigen mini-speeltuin waar haar kinderen in haar achtertuin kunnen spelen. Ze heeft zelfs 22 duizend dollar uitgegeven aan een speelhuisje voor haar kinderen. Over een paar gelukkige kinderen gesproken!

2 Mindy Kaling reist naar de oostkust

Kaling besteedt een flink deel van het geld aan het vliegen van zichzelf en haar kinderen naar Massachusetts, waar ze vandaan komt, om familie en vrienden te bezoeken. Haar beste vriend, B. J. Novak, komt ook uit Massachusetts en ze hebben daar onlangs samen een Red Sox-wedstrijd bijgewoond. Ze kwam ook vast te zitten in een sneeuwstorm in januari tijdens haar bezoek en was opgewonden toen haar kinderen voor het eerst sneeuw zagen.

1 Mindy Kaling doneert aan goede doelen

Voor haar 40e verjaardag schonk Kaling $ 40.000 aan verschillende goede doelen en $ 1.000 aan 40 verschillende organisaties. Ze doneerde ook aan verschillende goede doelen voor haar verjaardag in 2015. Het feit dat ze ervoor kiest om zoveel te geven op haar verjaardagen in plaats van zich op zichzelf te concentreren, zegt veel over wie ze is als persoon.

Aanbevolen: