Hier is hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 24 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 24 miljoen vergaarde
Hier is hoe Mindy Kaling haar nettowaarde van $ 24 miljoen vergaarde
Anonim

Mindy Kaling is al geruime tijd een erkend lid van Hollywood, en terecht! Hoewel fans haar misschien kennen van haar rollen als Kelly Kapoor in 'The Office' of Mindy Lahiri in 'The Mindy Project', is Kaling zoveel meer dan een komische acteur. De ster heeft het grootste deel van haar carrière voor veel shows geschreven en heeft zelf een aantal shows gemaakt en geschreven, waaronder Netflix' meest recente release van 'Never Have I Ever'.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche heeft Mindy ongetwijfeld de A-lijststatus gekregen, en dat zien we graag! Gezien haar werk in film, televisie zowel op als buiten het scherm, is het geen verrassing dat ze zoveel geld heeft weten te verdienen! Hier is hoe Mindy haar maar liefst $ 24 miljoen nettowaarde vergaarde.

Miny Kaling doet het echt allemaal

Mindy Kaling is veel meer dan alleen een actrice! De ster kreeg voor het eerst haar grote doorbraak op het scherm in 2005 toen ze verscheen in de hilarische film 'The 40-Year-Old Virgin', en vanaf dat moment ging het alleen maar bergopwaarts voor Mindy. Ze werd al snel een vaste waarde in de hitshow 'The Office' en speelde Kelly Kapoor, maar een leuk feit dat veel fans van de show niet weten, is dat Mindy ook een schrijver voor de show was! Ze was de eerste en enige gekleurde persoon die voor 'The Office' schreef, wat de eerste van vele shows zou zijn die ze zou maken en waarvoor ze zou schrijven.

Met maar liefst $24 miljoen heeft Mindy het grootste deel van haar geld verdiend met de shows waarin ze niet alleen heeft gemaakt, maar ook heeft gespeeld. Zo zijn shows als 'The Mindy Project', 'Champions', 'Four Wedding & A Funeral' en 'Never Have I Ever' allemaal gemaakt door Mindy! Haar meest recente project, de hilarische Netflix-show 'Never Have I Ever', is gemaakt op basis van Mindy's eigen jeugd en bevat een cast van overwegend Zuid-Aziatische acteurs.

Met het schrijven van televisieshows, acteren, regisseren en produceren, allemaal op haar cv, is Mindy erin geslaagd om 6 Emmy Award-nominaties te verdienen voor haar werk als schrijfster en actrice. Ondanks dat ze het grootste deel van haar inkomsten uit televisie en film ha alt, is Mindy ook een gepubliceerde auteur. Ze heeft in totaal 4 boeken geschreven, waarvan er 2 haar op de lijst van bestverkopende auteurs van de New York Time hebben gebracht.

Gezien haar populariteit in de branche, is het geen verrassing dat Mindy Kaling zo rijk is geworden! Naast haar rijkdom werd Mindy ook uitgeroepen tot een van 'Time's Most 100 Influential People', en terecht! De ster laat ons het grootste deel van haar carrière lachen, huilen en schreeuwen op onze tv-schermen, dus ze verdient zeker al het goede dat op haar pad komt.

Aanbevolen: