Wat is er gebeurd tussen Kate Moss en Mark Wahlberg?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Kate Moss en Mark Wahlberg?
Wat is er gebeurd tussen Kate Moss en Mark Wahlberg?
Anonim

Werken in entertainment lijkt een droom die uitkomt, maar de waarheid is dat iedereen op elk moment een slechte ervaring kan hebben. Of het nu gaat om het werken aan een grote franchisefilm, het werken aan een populaire wedstrijdshow of het omgaan met een directeur uit de branche, iedereen kan een slechte tijd hebben in entertainment.

Kate Moss is een van de grootste supermodellen aller tijden, en haar iconische Calvin Klein-campagne met Mark Wahlberg veroverde de jaren '90 stormenderhand. In de jaren sinds die campagne is Moss echter openhartig over haar vreselijke ervaring.

Laten we eens kijken naar wat Moss zei over haar iconische Calvin Klein-advertentie.

Kate Moss is een supermodel

Kate Moss heeft sinds haar tienerjaren als model gewerkt en is iemand die alles in het vak heeft meegemaakt. Op het hoogtepunt van haar carrière was ze een van de grootste modellen in de industrie. Ze stond op de covers van 's werelds grootste tijdschriften, ze verdiende een fortuin en ze werd gecoverd door de pers.

Volgens Celebrity Net Worth is Moss momenteel maar liefst $ 70 miljoen waard. Dit is grotendeels te danken aan haar werk in modellenwerk, mode en het bezit van haar eigen kledinglijn en parfums.

Buiten modellenwerk en mode verscheen Moss ook in tal van projecten als actrice. Ze maakte meer dan een paar optredens in muziekvideo's, en ze verscheen in films als Zoolander 2, hoewel deze optredens vooral als zichzelf waren in plaats van dat ze een personage aannam.

Helaas heeft ze ook een aantal vreselijke ervaringen gehad, zelfs al in haar tienerjaren, Ik had een vreselijke ervaring voor een bh-catalogus en ik was waarschijnlijk pas 15 en hij zei.'Doe je topje uit.' En ik deed mijn topje uit en ik was toen echt verlegen over mijn lichaam. En hij zei: 'Doe je beha uit', en ik voelde dat er iets mis was, dus ik pakte mijn spullen en rende weg, 'onthulde ze.

Een andere slechte ervaring kwam toen ze deelnam aan een van de meest iconische advertentiecampagnes van de jaren negentig.

Ze nam deel aan een iconische Calvin Klein-shoot

De Calvin Klein-campagne met Kate Moss en Mark Wahlberg is een iconisch stukje geschiedenis uit de jaren '90 en het hielp het niveau van bekendheid van elke persoon omhoogschieten. Deze advertenties waren vroeger overal en ze hebben gediend als de blauwdruk voor advertenties die zijn gevolgd.

De zwart-witfoto's werden gemaakt voordat Wahlberg een grote ster was, en vlak voordat Moss een van de grootste modellen van haar tijd werd.

In de loop van de tijd is er veel over onthuld, waaronder het feit dat Kate Moss veel op haar bord had.

Helaas had Moss in de aanloop naar de shoot met veel angst te maken.

"Ik voelde me echt helemaal niet goed voor de shoot. Een week of twee kon ik niet uit bed komen en had ik ernstige angst en de dokter gaf me Valium," zei ze.

Het was een slechte ervaring voor Moss naast Mark Wahlberg

Moss heeft ook verschillende aspecten van de shoot zelf besproken.

Toen hij sprak over het werken met Wahlberg, vertelde Moss aan Desert Island Discs: "Hij was erg macho, en het ging allemaal om hem. Hij had een grote entourage. Ik was gewoon zo'n soort model."

Moss heeft sindsdien toegegeven zich kwetsbaar te voelen tijdens de shoot.

"Ja, helemaal. En kwetsbaar en bang. Ik denk dat ze op mijn kwetsbaarheid hebben gespeeld", zei ze in een interview.

In de nasleep worstelde ze diep met wat er gebeurde.

Ik kreeg een zenuwinzinking toen ik 17 of 18 was, toen ik moest gaan werken met Marky Mark en Herb Ritts. Het voelde helemaal niet als mij. Ik voelde me echt slecht over het schrijlings op deze buff kerel. Ik vond het niet leuk. Twee weken lang kon ik mijn bed niet uitkomen. Ik dacht dat ik dood zou gaan', vertelde ze aan Vanity Fair.

In 2020 werd Wahlberg gevraagd naar de shoot en of hij het goed had gemaakt met Moss.

"Ik denk dat ik waarschijnlijk een beetje ruw was. Ik deed mijn ding. Ik was niet erg… werelds, laten we dat zeggen. Maar ik heb haar gezien en hallo gezegd. Ik denk dat we het zagen elkaar bij een concert hier en daar, we zeiden hallo en wisselden beleefdheden uit, "zei hij.

Het is hartverscheurend om te horen dat zo'n iconisch stuk uit de jaren '90 ten koste ging van Kate Moss en haar geestelijke gezondheid.

Aanbevolen: