Is Ryan Gosling de volgende om Marvel's Ghost Rider te spelen?

Inhoudsopgave:

Is Ryan Gosling de volgende om Marvel's Ghost Rider te spelen?
Is Ryan Gosling de volgende om Marvel's Ghost Rider te spelen?
Anonim

De MCU is de grootste franchise die momenteel actief is, en we zien momenteel fase 4 zich afspelen op het grote en kleine scherm. Marvel heeft onlangs een groot aantal toekomstige projecten aangekondigd voor Fase 5 en Fase 6, wat betekent dat fans in de nabije toekomst goed zullen eten.

De franchise heeft grote namen aan boord gekregen voor grote rollen, en een ster die fans graag in de franchise zouden zien, is Ryan Gosling. De acteur heeft een rol uitgekozen die hij graag zou willen spelen, en het is er een die fans graag op het grote scherm zouden zien.

Laten we eens kijken welk Marvel-personage Ryan Gosling wil spelen!

Ryan Gosling is een geweldige acteur

In deze fase van zijn carrière is Ryan Gosling iemand die ontelbare keren heeft bewezen dat hij alles heeft. De man ziet er geweldig uit voor de camera, heeft een waanzinnig acteerbereik en weet een geweldig project te kiezen. Deze factoren hebben er allemaal toe bijgedragen dat hij wordt beschouwd als een van de beste acteurs van vandaag.

Natuurlijk begon hij met projecten als The Mickey Mouse Club en Goosebumps, maar naarmate hij ouder werd, kreeg hij rollen in projecten waarmee hij kon laten zien wat hij echt kon voor de camera.

Gosling speelde in films als Remember the Titans, The Notebook, Half Nelson, Drive, The Big Short, The Nice Guys, La La Land, Blade Runner 2049 en zelfs Crazy, Stupid, Love.

Gosling deed eerder in zijn carrière veel tv-werk met shows als Breaker High en Young Hercules, maar sinds de jaren 2000 richt hij zich voornamelijk op film.

Tijdens zijn briljante carrière is Gosling genomineerd voor twee Academy Awards, en hoewel hij geen van beide won, denken velen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij er uiteindelijk één mee naar huis neemt.

Gosling heeft nog veel dat hij zou willen bereiken, waaronder het spelen van een grote held op het grote scherm. Gelukkig is de MCU altijd meer dan blij om toptalent aan boord te krijgen.

De MCU is altijd op zoek naar A-List Stars

De MCU is misschien begonnen met het geven van een aantal artiesten die op het punt staan om een kans te maken, maar nu het een bona ride-krachtpatser is, lokt de franchise constant grote namen om hun filmische wereld op te bouwen.

Alleen al vorig jaar trok de franchise David Harbor en Rachel Weisz binnen voor Black Widow, ze kregen Michelle Yeoh en Tony Leung voor Shang-Chi, en Eternals had namen als Angelina Jolie en Salma Hayek. Deze gestapelde lijst bevat niet eens iemand van de met sterren bezaaide Spider-Man: No Way Home, of de terugkeer van grote tv-sterren zoals Charlie Cox en Vincent D'Onofrio.

Het is duidelijk dat Marvel graag grote namen betrekt bij hun grootste projecten, en ze hebben meer dan genoeg geld om de namen binnen te laten blijven. Met hun enorme SDCC-planningsaankondiging is het een kwestie van tijd voordat meer grote namen zich bij de scoort bij Marvel.

Terugkerend naar Ryan Gosling, zou de acteur een enorme aanwinst zijn voor de franchise. Toevallig heeft hij al een personage in gedachten dat hij graag zou willen spelen.

Ryan Gosling wil Ghost Rider spelen

Dus, welk belangrijk Marvel-personage wil Ryan Gosling spelen? Ongelooflijk, het is er een die perfect bij de franchise zou passen, en die een duistere geschiedenis heeft.

Volgens IGN wil "The Grey Man-ster Ryan Gosling naar verluidt het superheldengenre betreden als de nieuwe Ghost Rider - en Marvel Studios-baas Kevin Feige wil hem even graag casten in het Marvel Cinematic Universe."

Dat klopt, Gosling zou graag Ghost Rider spelen in de MCU. Gezien zijn liefde voor het paranormale, is het volkomen logisch dat Gosling dit zou kiezen om te spelen, en hij zou in de rol kunnen glijden en langzaam opbouwen naar een Midnight Sons-project, waarin Oscar Isaac's Moon Knight, Mahershala Ali's Blade, en zelfs Benedict Cumberbatch's Doctor Strange.

Natuurlijk is Kevin Feige er volledig in geïnteresseerd om Gosling aan boord te krijgen.

"Ryan is geweldig. Ik zou graag een plek voor hem vinden in de MCU. Hij is verkleed als Ken op Venice Beach [en] hij krijgt meer pers dan gigantische films die dat weekend uitkomen. Het is geweldig" zei Feige

Op dit moment is er geen bevestiging dat Gosling het personage speelt, of zelfs dat het personage naar de MCU komt. Kevin Feige zei wel dat het een potentiële kans is, nu er bovennatuurlijke elementen in het spel zijn. Als Ghost Rider komt, zou Ryan Gosling een goede keuze zijn voor het personage.

Aanbevolen: