TWD'-ster Norman Reedus gaat volgens geruchten Ghost Rider spelen in de MCU

Inhoudsopgave:

TWD'-ster Norman Reedus gaat volgens geruchten Ghost Rider spelen in de MCU
TWD'-ster Norman Reedus gaat volgens geruchten Ghost Rider spelen in de MCU
Anonim

Terwijl 'The Walking Dead' ten einde loopt, zijn fans ervan overtuigd dat ze binnenkort meer van de ster van de show, Norman Reedus, te zien zullen krijgen.

De acteur, vooral bekend van het spelen van Daryl Dixon in het overlevingszombiedrama van het AMC, zal de rol opnieuw opnemen in een reeds bevestigde spin-off samen met Melissa McBride, die Carol Peletier speelt.

Het ziet er echter naar uit dat Reedus binnenkort in een andere franchise wordt gecast, aangezien MCU liefhebbers denken dat hij in de rij staat om de rol van een bekende superheld uit de hel te spelen.

Norman Reedus houdt van tweets van fans die Marvel aansporen om hem als Ghost Rider te casten

Reedus heeft onlangs geruchten doen rijzen dat hij gecast zou kunnen worden om Ghost Rider te spelen. Net als het personage is de acteur een echte motorliefhebber en lijkt hij een fancampagne voor Marvel te steunen om hem voor de rol te kiezen.

De acteur heeft een paar tweets van fans als favoriet geplaatst die er bij Marvel op aandringen hem als de bovennatuurlijke superheld te casten. De studio zal aankondigen dat ze de nieuwe incarnatie van het personage hebben gevonden, eerder gespeeld door Nicolas Cage in de film 'Ghost Rider' uit 2007 en Diego Luna in 'Agents of S. H. I. E. L. D.'.

"De enige naam die ik wil horen voor GhostRider is Norman Reedus", luidt de tweet van een fan die de acteur leuk vond nadat werd onthuld dat Marvel de perfecte acteur voor de rol had gevonden.

Op 26 december werd onthuld dat er binnenkort een acteur (die niet Keanu Reeves is) zal worden aangekondigd om de rol op zich te nemen.

Insider Charles Murphy (oprichter van Murphy's Multiverse) "zegt dat Marvel een acteur heeft gekozen voor Ghost Rider (en het is niet Keanu) en dat als de deal rond is, hij blij is met hun keuze", luidt een tweet.

Reedus wil zeker Ghost Rider spelen

Marvel lijkt echter erg stil te zijn over wie deze acteur zou kunnen zijn. Speelt Reedus het spel en probeert hij Marvel bewust te maken van zijn interesse of trollt hij fans omdat hij al voor de rol is gecast? De fandom zal moeten afwachten.

Van zijn kant is Reedus nooit verlegen geweest over zijn passie voor het Hellfire-personage.

"Het Ghost Rider-gesprek is al jaren aan de gang, en ja, zeg ze me erin te stoppen, " vertelde Reedus in juli in een interview aan 'Comic Book'.

"Ik wil Ghost Rider spelen."

Verscheen voor het eerst in 'Marvel Spotlight' 5 in 1972, de eerste herhaling van het personage, stuntmotorrijder Johnny Blaze, verkoopt zijn ziel aan Satan (later bleek het aartsdemon Mephisto te zijn) om het leven van zijn vader te redden. Als gevolg hiervan wordt zijn vlees verteerd door vuur om 's nachts of wanneer hij in de buurt van het kwaad is, een vlammende schedel te onthullen.

Aanbevolen: