Rechter SLUIT het verzoek van Jamie Spears om Britney op de tribune te zetten UIT

Inhoudsopgave:

Rechter SLUIT het verzoek van Jamie Spears om Britney op de tribune te zetten UIT
Rechter SLUIT het verzoek van Jamie Spears om Britney op de tribune te zetten UIT
Anonim

Het is weer een overwinning voor Britney Spears, aangezien een rechter heeft bepaald dat de zangeres niet hoeft te zitten voor een verklaring, zoals haar vader had gevraagd.

Hoewel Britney's tien jaar durende conservatorschap in november werd beëindigd (en haar vader in september werd verwijderd als conservator), vechten het paar nog steeds over vergoedingen in verband met het conservatorschap en juridische kosten.

De rechter koos de kant van Britney en vertelde Jamie dat hij tijd verspilt

Rechter Brenda Penny oordeelde echter dat het onwaarschijnlijk is dat het onwaarschijnlijk is dat het laten zitten van de zangeres zal leiden tot relevante informatie voor de zaak.

Britney's advocaat Mathew Rosengart pleitte eerder tegen het onderwerpen van haar aan een verklaring en zei dat het haar zou "hertraumatiseren" na jaren van misbruik onder het controversiële conservatorschap.

In juni verzocht Jamie's team Britney om een verklaring af te leggen om de beweringen die ze op sociale media en in haar aanstaande memoires deed te beoordelen.

"Britney's eigen publiekelijk geplaatste Instagram-berichten gericht op Jamie en binnenkort openbaar gepubliceerd boek zijn rechtstreeks in tegenspraak met de bewering van Britney's raadsman dat Britney geen toelaatbaar bewijs heeft en dat haar getuigenis redelijkerwijs niet kan leiden tot de ontdekking van toelaatbare bewijs, " argumenteerden ze.

Jamie zal echter zitten voor zijn eigen verklaring

Britney's advocaten verzochten Jamie tegelijkertijd om te gaan zitten voor een verklaring om vragen over het geld van de zanger te beantwoorden. Hij was verantwoordelijk voor de financiën van zijn dochter als conservator, maar wordt ervan beschuldigd er verkeerd mee om te gaan en haar fortuin te doen slinken.

Haar team ging zelfs zo ver dat ze beweerden dat Jamie zich 'verborgen' had voor de afzetting, omdat ze hem niet konden lokaliseren.

Rechter Brenda Penny keurde uiteindelijk de motie goed om Jamie af te zetten. Het is onduidelijk wanneer hij moet getuigen.

Hoewel Britney verschillende beweringen heeft gedaan over haar conservatorschap online en in de rechtbank, wordt van haar verwacht dat ze in haar nieuwe memoires meer in detail zal treden dan ooit. Na verschillende aanbiedingen tekende de popster een deal van $ 15 miljoen met Simon & Schuster om haar memoires te publiceren. Naar verluidt baart de memoires haar vader echter zorgen, die bang is voor de publieke reactie die hij van haar account zal ontvangen.

Sinds het einde van haar conservatorium is Britney getrouwd met haar oude vriend Sam Asghari. Ze getuigde eerder dat haar voogdij haar belette te trouwen en haar anticonceptie af te schaffen. Zowel Britney als Sam hebben hun wens uitgesproken om een gezin te stichten.

Aanbevolen: