Amber Heard ha alt alle opties uit nadat verzoek tot nietig geding is afgewezen

Inhoudsopgave:

Amber Heard ha alt alle opties uit nadat verzoek tot nietig geding is afgewezen
Amber Heard ha alt alle opties uit nadat verzoek tot nietig geding is afgewezen
Anonim

Amber Heard doet er alles aan om onder de betaling van een miljoen dollar schikking aan Johnny Depp uit te komen, maar het lijkt erop dat de actrice de meeste, zo niet al haar opties heeft uitgeput nadat haar verzoek om een nietig geding was afgewezen.

Vorige maand besliste een jury in het voordeel van Johnny na een jarenlange lasterzaak tegen zijn ex-vrouw. De Pirates of the Caribbean-acteur diende de rechtszaak in naar aanleiding van een opiniestuk uit 2018 dat Amber schreef voor The Washington Post waarin ze het overleven van huiselijk geweld beschrijft.

Amber werd schuldig bevonden aan het belasteren van haar ex. Johnny kreeg $ 10 miljoen aan schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding. Amber kreeg $ 2 miljoen aan schadevergoeding voor haar tegenaanklacht, nadat de jury had vastgesteld dat Johnny's advocaat haar had belasterd.

De Aquaman-actrice hoeft echter slechts $ 10,3 miljoen aan haar ex-man te betalen vanwege een standbeeld van Virginia dat de compenserende schadevergoeding dekt. Amber's verzekeringsmaatschappij heeft onlangs bepaald dat ze de schade niet zullen dekken.

Amber wilde dat de uitspraak werd weggegooid

Kort na de beslissing van de jury zwoer het juridische team van Amber in beroep te gaan tegen het vonnis. Eerder deze maand dienden ze een aanvraag in om de uitspraak ongedaan te maken, met het argument dat er geen direct bewijs is dat Ambers woorden ervoor hebben gezorgd dat Johnny carrièremogelijkheden misliep.

Haar team ging ook in discussie met een van de juryleden, die volgens hen jonger is dan de geboortedatum die op gerechtelijke documenten staat vermeld.

Johnny's juridische team reageerde snel door de beweringen van Amber te ontkennen en te beweren dat het allemaal een strategie was om de schikking niet te betalen. "Hoewel het begrijpelijk is dat ze niet blij is met de uitkomst van het proces, heeft mevrouw Heard geen legitieme basis gevonden om de beslissing van de jury in enig opzicht opzij te zetten", zei zijn team in gerechtelijke documenten."De rechtbank moet de ongegronde bewering van mevrouw Heard verwerpen dat de toekenning van schadevergoeding buitensporig was en ondersteund door bewijs."

Nu lijkt het erop dat de rechtbank het eens was met de redenering van Johnny's juridische team.

De rechter besloot dat Amber niet voldoende bewijs had

Volgens PEOPLE Magazine heeft rechter Penney Azcarate de verzoeken van Amber afgewezen. In haar uitleg zei de rechter dat het juridische team van Amber "geen bewijs van fraude of wangedrag" had geleverd.

De jury ging in op de controverse van het jurylid en beweerde dat de persoon naar behoren was "doorgelicht" en nooit over hun documenten had gelogen. De rechter merkte op dat zowel de juridische teams van Amber als Johnny “de jury een hele dag ondervroegen en de rechtbank meedeelden dat de jury acceptabel was.

Ze vervolgde: "Een partij kan niet wachten tot ze een ongunstige uitspraak heeft ontvangen om voor het eerst bezwaar te maken tegen een kwestie die bekend is sinds het begin van het proces. De kwestie is kwijtgescholden."

Er werd eerder gemeld dat Amber meer moet betalen aan Johnny als ze in beroep gaat tegen het vonnis vanwege een bepaling die door de rechter is ingevoerd. Het is onduidelijk wanneer Amber moet betalen.

Aanbevolen: