Johnny's juridische team SLUIT Amber's verzoek om nietigverklaring af

Inhoudsopgave:

Johnny's juridische team SLUIT Amber's verzoek om nietigverklaring af
Johnny's juridische team SLUIT Amber's verzoek om nietigverklaring af
Anonim

Het juridische team van Johnny Depp heeft gereageerd op het verzoek van Amber Heard om een nietig geding, en ze stoppen haar beschuldigingen dat het proces bevooroordeeld was.

Eerder deze maand hebben de advocaten van Amber een aanvraag ingediend om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de jury. Aanvankelijk wilden ze de uitspraak volledig terugdraaien. Nu vragen ze een nietig geding en een nieuwe hoorzitting. Haar team voerde aan dat er geen direct bewijs is dat Amber de reden is dat Johnny een kans van meerdere miljoenen dollars misliep om zijn rol als Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise te hernemen.

Bovendien betoogt Ambers team dat een van de juryleden niet naar behoren is doorgelicht en dat het jurylid dat opdook niet degene was die was opgeroepen voor juryplicht.

Wat Johnny's team heeft gezegd over Amber's beschuldigingen

Nu heeft Johnny's team gereageerd met het argument dat Amber niet voldoende bewijs heeft geleverd om haar wens om het vonnis ongedaan te maken te ondersteunen. "Hoewel begrijpelijkerwijs ontevreden over de uitkomst van het proces, heeft mevrouw Heard geen legitieme basis gevonden om de beslissing van de jury in enig opzicht opzij te zetten", onthullen gerechtelijke documenten.

Johnny's advocaten noemden Amber's moties na het proces 'frivol en 'ongegrond'. "De rechtbank moet de ongegronde bewering van mevrouw Heard verwerpen dat de toekenning van schadevergoeding buitensporig was en ondersteund door bewijs", stellen zij.

De advocaten van Alice in Wonderland-ster voerden ook aan dat het team van Amber "voldoende tijd" had om de juryleden te onderzoeken terwijl het proces gaande was en suggereren dat het opzettelijk was om te wachten tot na het vonnis om de kwestie met de informatie van het jurylid ter sprake te brengen strategie.

Johnny kreeg oorspronkelijk $ 10 miljoen aan schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding. Amber kreeg $ 2 miljoen aan compenserende schadevergoeding voor haar tegenaanklacht. Vanwege een statuut van Virginia dat de compenserende schadevergoeding beperkt, hoeft Amber in totaal slechts $ 10,3 miljoen aan haar ex-man te betalen.

Er werd echter eerder gemeld dat Amber mogelijk veel meer aan Johnny moet betalen als ze in beroep gaat tegen de beslissing. Het v alt nog te bezien of haar verzoek tot nietig geding wordt ingewilligd of niet.

Aanbevolen: