Tom Holland Totaal verwend Spider-Man: geen weg naar huis voor Marvel-nieuwkomer Iman Vellani

Inhoudsopgave:

Tom Holland Totaal verwend Spider-Man: geen weg naar huis voor Marvel-nieuwkomer Iman Vellani
Tom Holland Totaal verwend Spider-Man: geen weg naar huis voor Marvel-nieuwkomer Iman Vellani
Anonim

Tot nu toe is Iman Vellani's debuut als Kamala Khan, ook bekend als mevrouw Marvel, in het Marvel Cinematic Universe (MCU) een daverend succes. Haar titelloze Disney+-serie Ms. Marvel is ontvangen met positieve recensies van zowel critici als publiek en hoewel de show een beperkte serie zou moeten zijn, hopen fans nog steeds dat er een tweede seizoen van wordt gemaakt.

Wat Vellani zelf betreft, de Marvel-nieuwkomer krijgt veel steun van verschillende Marvel-sterren sinds ze zich bij hen voegde. Fans zijn ook heel blij dat ze naast een aantal van hen zal verschijnen in de aankomende Marvel-film The Marvels. En omdat Vellani ook zo'n grote Marvel-fan was, was haar casting echt een droom die uitkwam.

Dat gezegd hebbende, is de Marvel-nieuwkomer sindsdien tot de ontdekking gekomen dat niemand ooit veilig is voor Tom Holland en zijn neiging om zijn eigen films te bederven.

Iman Vellani is hartelijk verwelkomd door verschillende MCU-sterren

Vellani heeft zeker de liefde gevoeld in de hele MCU sinds ze bij hen kwam. De originele Avenger Mark Ruffalo was bijvoorbeeld een van de eersten die de actrice verwelkomde toen bekend werd dat ze de rol van Kamala had gekregen. Andere Marvel-sterren, waaronder Simu Liu en Kumail Nanjiani, feliciteerden haar ook.

Brie Larson nam ook contact op met Vellani vlak voordat Disney aankondigde dat Vellani haar zou vergezellen in het Captain Marvel-vervolg The Marvels.

“Ze was de liefste. Ik was echt verlegen, en ik had het gevoel dat alles wat ik wilde vragen stom zou zijn geweest, maar ze liet me niet zo voelen", zei de actrice over haar Oscar-winnende co-ster. "Ze wilde er echt voor me zijn, want hoewel ze al een gevestigde acteur was, veranderde haar carrière bij Marvel voor altijd. De enorme hoeveelheid aandacht die je krijgt als Marvel-acteur is totaal ongeëvenaard in deze branche, en ze wilde me daar mentaal op voorbereiden en mijn hand erdoorheen vasthouden.'

Toen ze aan haar show begon te werken, ontmoette Vellani ook andere Marvel-sterren. “Ik heb net een paar weken geleden gegeten met [Doctor Strange in the Multiverse of Madness ster] Xochitl Gomez. Ze is het meest verbazingwekkende, kleine mensje ooit en ik hou van haar”, onthulde de actrice.

“We konden het goed met elkaar vinden, en het is leuk om die gedeelde ervaring te hebben, want ze schoot Doctor Strange op dezelfde plek waar we The Marvels schoten, dus we hadden gewoon een band omdat we in Londen waren en hoe dat was omdat we waren allebei de jongste persoon op onze set.”

Ze bleef ook een aantal van hen ontmoeten terwijl ze aan haar soloshow werkte. Na mijn eerste paar weken daar, ging ik naar Marvel's hoofd van de beveiliging, die daar werkt sinds Iron Man en ik had zoiets van, 'Hé, Barry, ik ben hier al twee weken en ik heb niet gerend in een van de Toms nog niet.' Ik maakte een grapje, maar 15 minuten later vindt hij me en zegt: 'Tom Hiddleston wil je ontmoeten', herinnerde de actrice zich.

“Natuurlijk was het die ene dag dat ik in mijn pyjama kwam werken, en hij kwam naar buiten in zijn Loki-kostuum. Ik viel meteen op de grond. Hij liep helemaal naar me toe, en ik stond op, en hij was gewoon dit beest van een man. Ik was aan het schrikken. “

Kort daarna ontmoette Vellani ook (de andere Tom) Holland. Ze wist echter niet dat uitgaan met Spider-Man zelf niet altijd een goed idee is.

Tom Holland heeft Spider-Man per ongeluk verwend: geen weg naar huis voor Iman Vellani

Net als zijn vorige solofilm, was Holland's Spider-Man: No Way Home een enorm succes aan de kassa en werd zelfs de eerste film die meer dan $ 1 miljard opbracht sinds het begin van de COVID-19-pandemie. Fans waren absoluut enthousiast over hoe de film omging met het concept van het hebben van Marvel-multiversums, waardoor het mogelijk werd om voormalige Spider-Man-acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield binnen te halen.

Voorafgaand aan de release van de film mocht echter niemand op de hoogte zijn van deze plotwending en Marvel heeft (samen met Sony) hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er geen spoilers naar buiten komen. Het blijkt echter dat geen enkele recensie-embargo Vellani ervan zou hebben weerhouden om meer te weten te komen over de grote 'verrassing' in Spider-Man: No Way Home, aangezien Holland al enkele details had laten glippen, zelfs toen de film nog in productie was.

Misschien, buiten medeweten van velen, werden mevrouw Marvel en Spider-Man: No Way Home rond dezelfde tijd gefilmd in Marvel's Atlanta-studio's. En zo leerde Vellani Holland al vroeg kennen, en natuurlijk begonnen ze over werk te praten, wat niet het beste idee bleek te zijn.

"Hij had zoiets van, 'Waar gaat je show eigenlijk over?' Ik had zoiets van, 'Waar gaat Spider-Man over?'", herinnerde Vellani zich. "Hij laat me volledig een foto van hem zien met Tobey Maguire!" En hoewel Vellani zeker blij is dat ze nu deel uitmaakt van Marvel's binnenste cirkel, had de actrice nog steeds de voorkeur gegeven aan die plotwending op dezelfde manier als fans, spoilervrij.

"Ik snap dat we allebei in Marvel zitten, maar dat hoefde ik niet te weten voordat het gebeurde."

Behalve The Marvels, die naar verluidt al in postproductie is, ziet het er niet naar uit dat Vellani op dit moment andere Marvel-projecten heeft om aan te werken. Dat kan betekenen dat ze zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken over het krijgen van nog meer Marvel-spoilers.

Aanbevolen: