Wil je Harry Styles studeren? Een universiteit van Texas heeft u gedekt

Inhoudsopgave:

Wil je Harry Styles studeren? Een universiteit van Texas heeft u gedekt
Wil je Harry Styles studeren? Een universiteit van Texas heeft u gedekt
Anonim

Texas State University heeft onlangs aangekondigd dat ze een cursus gaan aanbieden waar studenten een volledige syllabus over Harry Styles kunnen bestuderen. Dit was een enorme aankondiging vanwege hoe beroemd Harry Styles is en hoeveel fans hij heeft;

Harry Styles stond bekend om zijn aanwezigheid op de X-Factor waar de band One Direction werd opgericht. Zijn medebandleden zijn onder meer Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne. De groep maakte grote bekendheid en werd zelfs vergeleken met de Beatles vanwege het aantal fans dat ze hadden.

Het deed denken aan de Beatle Mania die in de jaren '60 en '70 de wereld overnam, maar de obsessie van fans is meer dan puur op muziek gebaseerd; Harry heeft ook grote vooruitgang geboekt bij het doorbreken van labels en genderrollen. Nu staat hij op het punt om een nog grotere impact op de samenleving te hebben; door cursusmateriaal te worden aan een universiteit in Texas.

Harry Styles' succesvolle carrière leent zich voor academische studie

Alle One Direction-leden begonnen hun eigen solocarrière na een hartverscheurende breuk. Fans waren er kapot van, maar ze hebben zeker niet het laatste van de leden gezien. Het werd tenslotte niet eens een breuk genoemd, maar een hiaat, wat betekent dat ze zich op een dag zouden kunnen herenigen, maar nadat Styles' solocarrière was gelanceerd, werd hij in zijn eentje buitengewoon succesvol.

Styles' laat fans voortdurend zien dat zijn concerten een veilige plek voor hen zijn. Hij heeft veel fans geholpen om tijdens shows als homo uit de kast te komen voor hun ouders en de wereld. Styles heeft ook veel genderrollen verbroken, omdat hij constant nagellak en jurken draagt die niet veel mannelijke artiesten hebben gedaan. En het zijn die stijlbewegingen die Harry het onderwerp hebben gemaakt van een nieuwe cursus aan de Texas State University.

Texas State biedt Harry Styles-klasse "Cult of Celebrity" aan

De universiteitscursus staat vermeld als een geschiedeniscursus. Het is een bacheloropleiding aan de Texas State University. De cursus heet officieel Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture.

De studenten die deze cursus kunnen volgen, zijn door veel Styles-fans als een geluksvogel beschouwd. De professor van de cursus die het idee presenteerde, is al heel lang fan van Styles, zijn carrière en zijn stempel op de wereld. De aankondiging kreeg zoveel positieve berichten en een massaal wereldwijd likes.

De cursusbeschrijving is gericht op stijlen en populaire Europese cultuur om de culturele en politieke ontwikkeling van de moderne beroemdheid beter te begrijpen, en behandelt een reeks onderwerpen, waaronder gender en seksualiteit, internetcultuur, media, klasse en consumentisme.

Het is absoluut een geweldige en slimme manier om studenten te betrekken bij het leren over hun favoriete muzikant en over belangrijke sociologische kwesties.

Harry Styles is niet het enige geschikte onderwerp voor de universiteit

Fans en wetenschappers zijn gefascineerd door de cursus Stijlen, maar het is niet de eerste keer dat een universiteitscursus wordt aangeboden met een focus op populaire muzikanten. Taylor Swift heeft ook een universiteitscursus gebaseerd op haar carrière, leven en merk in de wereld. Deze cursus wordt aangeboden via het Clive Davis Institute van de New York University.

De klas behandelt Swifts evolutie als creatieve muziekondernemer, de erfenis van pop- en countrysongwriters, verhandelingen over jeugd en meisjes, en de politiek van rassen in hedendaagse populaire muziek.

Fans van Swift waren net zo enthousiast als Styles-fans toen ze hoorden van de lancering van de cursus. Zelfs als ze de lessen niet kunnen volgen, is het nog steeds een enorme mijlpaal voor hun favoriete artiesten. Swift is ook geëerd door de New York University toen ze een eredoctoraat in de schone kunsten ontving en werd uitgenodigd om te spreken tijdens het afstuderen in 2022. Ik beschouw haar als een nieuwe titel van dokter!

Onder stijlen en Swift zijn er natuurlijk college-cursussen die draaien om The Beatles en hun nalatenschap in de muziekwereld. De meeste cursussen over The Beatles zijn cursussen geschiedenis en geesteswetenschappen. Studenten kunnen er een cursus over volgen aan meerdere hogescholen, waaronder Skidmore College, een universiteit in Illinois en Alaska, Berklee College of Music en nog veel meer in Zuid-Californië en zelfs aan een universiteit van Indiana.

Al deze cursussen waren een succes voor de hogescholen en studenten. Ze bieden een heel leuk keuzevak voor hen om te volgen. De komende Swift-cursus en de nieuwe Styles-cursus zullen zeker net zo succesvol zijn.

Aanbevolen: