De normen opnieuw definiëren: hier is hoe Audrey Hepburn de mode veranderde

Inhoudsopgave:

De normen opnieuw definiëren: hier is hoe Audrey Hepburn de mode veranderde
De normen opnieuw definiëren: hier is hoe Audrey Hepburn de mode veranderde
Anonim

Audrey Hepburn is eigenlijk een begrip vanwege haar iconische acteerwerk tijdens haar tijd in Hollywood. Ze speelde in geweldige films zoals How to Steal a Million, Charade, Funny Face en nog veel meer. Interessant is dat haar rol in Breakfast at Tiffany's haar echt heeft ingeprent in de popcultuur. Ondanks dat ze in de schijnwerpers staan, komen er elke dag meer nieuwe dingen over Audrey naar buiten. Ze was niet alleen een acteericoon, ze was ook een mode-icoon. Blijf scrollen om erachter te komen op welke manieren Audrey Hepburn de mode heeft veranderd en opnieuw gedefinieerd.

9 Handschoenen

Audrey staat bekend om haar klassieke looks. Een unieke manier waarop ze de mode in haar tijd, en zelfs vandaag de dag, beïnvloedde, was haar gebruik van handschoenen. Het gaf haar een soort gloed die alleen zij populair kon maken. Ze droeg handschoenen op een manier die niet pretentieus of opzichtig was, en ze stonden haar gewoon geweldig.

8 The Up-Do

Audrey wist hoe ze haar haar moest stylen op een manier die flatterend en toch eenvoudig was. Ze heeft een mooi gezicht waar ze geen fancy kapsel voor nodig had om af te leiden. Ze droeg vaak een simpele up-do, en het inspireerde anderen om hetzelfde te doen. Ze wilde altijd dat mensen hun schoonheid en individualiteit waardeerden, en ze duwde dit verhaal zelfs door haar modekeuzes heen.

7 Hoeden

Audrey Hepburn droeg, vaker wel dan niet, een interessante hoed. Toen ze foto's van haar buiten het scherm bekeek, had ze een soort hoed op. Al haar hoedkeuzes zijn zo uniek en laten zien hoe ze zichzelf graag uitdrukt door middel van mode. Dit hielp de individualiteitsaspecten van mode opnieuw te definiëren, omdat ze gewoon droeg wat ze wilde.

6 Dramatische zonnebril

Iedereen kent de iconische zonnebril van Audrey Hepburn van Breakfast at Tiffany's. Het is een klassieke look en iedereen zou haar invloed op de mode hier kunnen vertellen. Ze hielp een luxe perspectief te brengen op het dragen van grote retro-brillen, en het hielp een trend te starten. Tegenwoordig kun je zelfs op Hepburn geïnspireerde zonnebrilstijlen zoals deze zien.

5 De perfecte wenkbrauw

Audrey heeft een van de meest onberispelijke optredens in de geschiedenis van Hollywood. Haar make-up was altijd onberispelijk. Dit omvat haar wenkbrauwen. Ze ging tegen de norm in en accentueerde haar wenkbrauwen om ze een gedurfde look te geven, en het maakte een blijvende indruk op de modewereld. Het was flatterend voor haar gezicht, en mannen en vrouwen met wenkbrauwen zoals die van haar konden er trots op zijn.

4 De "natte look"

Vandaag hebben we veel beroemdheden, zoals Kim Kardashian, de "wet look" zien rocken. Nou, geloof het of niet, Audrey Hepburn deed dat ook. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze de trend heeft helpen starten. Met de vlekkerige, maar nog steeds flatterende make-uplook met het naar achteren gestroomlijnde haar, zou ze geen indruk hebben gemaakt. Het is absoluut een van de meer unieke looks van Audrey Hepburn, en we zullen zeker zien dat meer mensen het in de toekomst zullen imiteren.

3 combinatie van blauwe spijkerbroek + wit overhemd

Hoewel deze klassieke look al tientallen jaren bestaat, brengt Audrey Hepburn het naar nieuwe hoogten die dit deel van de mode opnieuw definiëren. Het is een casual look, maar omdat Audrey het draagt, lijkt het alsof ze het overal kan dragen. Ze behoudt ook haar constante silhouet, wat ze ook draagt. Ze is er zeker verantwoordelijk voor om dit in stijl te houden.

2 Roze

<a href="https:// Bekijk dit bericht op Instagra

Een bericht gedeeld door Audrey Hepburn (@soaudreyhepburn)

">Audrey Hepburn droeg tot in haar ouderdom vaak roze. Het stond haar beslist flatterend, en het kon haar niet schelen of de stijl als 'verouderd' kon worden beschouwd." Voor haar hield ze van de kleur en de manier waarop het haar stond, dus ze ging het dragen, einde verhaal. Dit hielp echt om deze retrotint terug in de mode te brengen. Als Hepburn er niet was geweest, hadden we zou waarschijnlijk geen terugkeer van deze heldere tint hebben gezien.

1 Diamanten

Het lijdt geen twijfel dat Audrey Hepburn diamanten kan rocken als geen ander. Ondanks dat ze opzichtig en soms zwaar zijn, leiden ze niet af van haar schoonheid. Ze draagt ze moeiteloos alsof ze bedoeld zijn om door haar gedragen te worden. Ze beïnvloedde de mode-industrie met deze diamanten omdat ze wilde dat mensen wisten dat ze konden schitteren, zelfs als hun kettingen geen duizenden dollars waard waren.

Aanbevolen: