Dit zijn de meest iconische looks van Audrey Hepburn

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest iconische looks van Audrey Hepburn
Dit zijn de meest iconische looks van Audrey Hepburn
Anonim

Audrey Hepburn is niets minder dan een popcultuuricoon. Ze is zelfs zo iconisch dat er ter ere van haar een biopic over haar wordt gemaakt. Er was enige controverse over de casting van deze biopic omdat Rooney Mara was gecast om Audrey Hepburn te spelen, maar fans wilden dat Lily Collins haar zou spelen. Ondanks de controverse, zal het ongelooflijk zijn om een samenvatting van Hepburns leven op het scherm te zien.

Audrey Hepburn heeft haar iconische status meer dan verdiend. De populaire overtuiging is dat haar rol in Breakfast at Tiffany's haar haar sterrenstatus heeft bezorgd, en het is geen wonder waarom. Hepburn heeft gedurende haar hele carrière een van de meest herkenbare stijlen gehad. Blijf scrollen om enkele van haar meest iconische looks te zien.

10 Een grote hoed met een strik

Audrey Hepburn liet nooit een kans voorbijgaan om fantastisch te zijn. Ze staat ook bekend om het zetten van nieuwe trends met haar modekeuzes, en dit is een van die momenten. Audrey maakte een statement met deze hoed. Het is niet alleen functioneel, maar het is ook een van haar meest iconische looks ooit.

9 Vlekkerige eyeliner

Het zal je misschien verbazen, maar Audrey Hepburn kan een rokerige blik rocken. Dit is een van haar meest iconische looks omdat het haar buiten haar comfortzone duwde. Het laat ook zien hoe ze niet in een doos zat als het ging om de manier waarop ze haar make-up deed. Ze was altijd meer dan bereid om het anders te doen als het op haar stijl aankwam.

8 Kwastjes overal

Nogmaals, Audrey Hepburn staat bekend om haar verfijnde modepalet. Haar meest iconische looks omvatten echter ook waar ze iets nieuws probeert. Hier werd ze gefotografeerd voor Vogue Italia, en ze pronkt met kwastjes in alle richtingen. Deze foto was trendsettend en toont een van haar meest iconische looks ooit.

7 Een geel zwempak

Audrey Hepburn vond het heerlijk om in het water te zijn. Ze was vaak op een zeilboot of zwom in een zwembad. Ze liet haar modenormen niet vallen alleen voor een beetje water. Dit leidde de weg naar een felgeel zwempak en het is een van haar meest iconische looks aller tijden geworden.

6 Roodgloeiende jurk

Deze jurk die Audrey Hepburn draagt, komt uit haar rol in de film Funny Face. Het is een van haar meest iconische looks omdat het erg gewaagd is, en het is te zien in een film over mode. Alleen Hepburn kon zo'n jurk dragen en toch een stralende ster zijn. Deze look is ook zeer gedenkwaardig.

5 Een diamanten tiara

Wie anders dan een prinses zou de vorstelijkheid van een met juwelen getooide tiara kunnen dragen? Natuurlijk zou het Audrey Hepburn zijn. Hepburn is hoe dan ook in feite Hollywood-roy alty, dus ze zou zich zeker zo moeten kleden. Daarom is dit een van haar meest iconische looks. Als je het niet wist, zou je waarschijnlijk denken dat ze een prinses was.

4 Koeien en een baljurk

Als een van de vooruitstrevende denkers van haar tijd stond Audrey Hepburn erom bekend alles te proberen wat ze kon. Het kon haar niet schelen of het nog nooit was gedaan of dat anderen het vreemd vonden. Ze was zo gehecht aan dit geloof dat ze anderen vaak inspireerde om hun ware verlangens te zoeken, ongeacht wat iemand anders zegt. Deze foto van haar iconische baljurk-look in een boerderijomgeving brengt het allemaal perfect over.

3 ROZE

Een van Audrey Hepburns favoriete kleuren was roze. Gelukkig voor haar was het ook erg vleiend voor haar. Ze droeg het heel vaak. Dat maakte dat deze eruit ziet als een van haar meest iconische en meest herkenbare.

2 De gedurfde wenkbrauw

Het lijdt geen twijfel dat Audrey Hepburn haar tijd ver vooruit was met deze make-uptrend. Het was een andere manier waarop ze eigenaar was van wie ze was zonder zich zorgen te maken over wat anderen misschien zouden denken. Ze maakte zich geen zorgen of ze wel of niet als mooi zou worden beschouwd. Ze geloofde gewoon dat ze mooi was, en dat komt tot uiting in iconische looks zoals deze.

1 Een gedurfde rode lip

Audrey Hepburn nam het op zich om haar creativiteit te uiten door middel van haar modekeuzes. Een van de manieren waarop ze dat deed, was via haar make-up. Het lijdt geen twijfel dat Audrey Hepburn in zijn eentje verantwoordelijk is voor het maken van een klassieke look van de rode lip.

Aanbevolen: