Rooney Mara gecast in Audrey Hepburn biopic, maar Twitter wil Lily Collins

Inhoudsopgave:

Rooney Mara gecast in Audrey Hepburn biopic, maar Twitter wil Lily Collins
Rooney Mara gecast in Audrey Hepburn biopic, maar Twitter wil Lily Collins
Anonim

Rooney Mara speelt Audrey Hepburn in een biopic, geregisseerd door 'Call Me By Your Name'-filmmaker, Luca Guadagnino. sommige fans hadden een andere actrice in gedachten voor de rol van de 'Breakfast at Tiffany's'-legende.

Twitter wil dat Lily Collins Audrey Hepburn speelt

Net als de reactie na de casting van Nicole Kidman als Lucille Ball in plaats van de onofficiële lookalike Debra Messing van de komiek, denken sommigen dat Lily Collins meer geschikt is voor de rol van Hepburn dan Mara.

Het v alt niet te ontkennen dat zowel Mara als Collins vergelijkbare kenmerken hebben, met een gelijkenis met Hepburn die alleen kan worden verbeterd door make-up en haar. Collins lijkt haar innerlijke Audrey echter meerdere keren te hebben gekanaliseerd in haar show 'Emily in Paris', misschien hebben sommige fans verkocht met het idee dat ze perfect zou passen voor een biopic over het stijlvolle icoon.

Het gesprek over de casting werd een behoorlijk verhit debat op Twitter, waarbij sommigen Mara verdedigden in de rol en anderen vastbesloten waren dat Collins de juiste keuze zou zijn geweest.

"Lily Collins zou mijn keuze zijn geweest. Rooney Mara lijkt niet het innerlijke licht te hebben dat Audrey deed ", schreef een Collins-fan.

"het is niet te laat om lily collins te casten, geef haar meer geld dan netflix", schreef iemand anders.

Helaas leek het discours weer een vermoeiend voorbeeld te zijn van vrouwen die het tegen elkaar opnemen op sociale media.

"Rooney Mara heeft in het verleden een aantal zeer interessante rollen geportretteerd. Ik ben het beu dat mensen haar hiervoor opnemen tegen Lily Collins. Stop met het opzetten van vrouwen tegen vrouwen. Het is 2022 en het wordt oud," een persoon getweet.

Mara en Collins' aankomende project

Naast de biopic van Audrey Hepburn zullen Mara en Guadagnino samenwerken aan een ander project: een heruitvinding van Evelyn Waughs klassieke roman 'Brideshead Revisited' uit 1945 voor de BBC.

Bovendien zullen Mara en haar partner, acteur Joaquin Phoenix, de volgende keer samen op het scherm te zien zijn in 'Polaris', geregisseerd door Lynn Ramsay.

Wat Collins betreft, het lijkt erop dat ze het behoorlijk druk heeft met haar eigen productie en hoofdrol in een van Netflix' meest gehate series, 'Emily in Paris'.

Nu, in zijn tweede seizoen, kan de show over Collins' titulaire personage die de Franse hoofdstad stormenderhand verovert, worden verlengd voor een derde aflevering na die grote, laatste cliffhanger. De actrice zal ook een film produceren en spelen over pop Polly Pocket, geregisseerd door Lena Dunham.

Aanbevolen: