15 tv-programma's die werden getroffen door COVID-19 (en hoe)

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's die werden getroffen door COVID-19 (en hoe)
15 tv-programma's die werden getroffen door COVID-19 (en hoe)
Anonim

Met de snelle verspreiding van COVID-19 reageren mensen op verschillende manieren. De wereld van entertainment wordt zwaar getroffen. Veel grote televisieprogramma's moesten de productie stopzetten, tijdelijke onderbrekingen inlassen, de productie volledig stopzetten of geschorst worden.

Fans van deze populaire tv-programma's zijn teleurgesteld dat ze niet snel nieuwe afleveringen kunnen zien, maar voor het grootste deel begrijpt iedereen dat de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de cast en crew van deze shows moeten op dit moment voorrang krijgen. De beste manier om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, is door af te zien van sociale activiteiten. Het is ongelooflijk slim dat de productiebedrijven van deze verschillende tv-shows deze ziekte zo serieus nemen en hun deel doen om onze bevolking te beschermen. Lees verder om erachter te komen welke tv-programma's rechtstreeks door COVID-19 zijn getroffen en hoe.

15 Productie 'Riverdale' is stopgezet na mogelijke blootstelling

Riverdale richt zich op personages als Archie, Jughead, Betty en Veronica die we herkennen uit populaire old-school stripboeken. Iemand die achter de schermen van de show werkt, kwam in contact met een andere persoon met een bevestigde positieve COVID-19-diagnose, waardoor de show de productie stopzette.

14 'The Bachelorette' wordt uitgesteld voor Clare Crawley

ABC heeft besloten de opnames van Clare Crawley's seizoen van The Bachelorette uit te stellen te midden van COVID-19-angsten. Hoewel er geen bevestigde gevallen zijn met betrekking tot de show, kiest ABC ervoor om een preventieve route te nemen om de bemanning en leden van de show veilig te houden.

13 'The Morning Show' neemt een pauze van twee weken

Volgens The Hollywood Reporter en Deadline neemt The Morning Show een pauze van twee weken. De Apple TV-show speelt zowel Jennifer Aniston als Reese Witherspoon. Hun keuze om twee weken vrij te nemen van het filmen is buitengewoon slim en zal waarschijnlijk de verspreiding van COVID-19 helpen vertragen.

12 'The Falcon And The Winter Soldier' heeft de productie stopgezet

Deze MCU-tv-show richt zich op helden die we kennen en liefhebben, zoals The Falcon en The Winter Soldier. Het sterren acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stanley in de hoofdrollen. Volgens USA Today heeft Disney besloten de productie van de show die in Praag plaatsvond, stop te zetten.

11 'Grace And Frankie' is tijdelijk geschorst

Volgens Deadline zei het productiebedrijf van Grace en Frankie: "Om de gezondheid en veiligheid van onze cast en crew te garanderen, heeft Skydance de opnames voor Grace en Frankie, de serie, tijdelijk opgeschort." In de show schittert Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen.

10 'Grey's Anatomy'-productie stopt voor twee weken

In een brief aan de cast en crew zeiden showrunner Krista Vernoff, line producer James Williams en regisseur-EP Debbie Allen: "Uit grote voorzichtigheid wordt de productie van Grey's Anatomy met onmiddellijke ingang uitgesteld. We gaan nu voor minstens twee weken naar huis en wachten af hoe de situatie met het coronavirus evolueert."

9 'Supernatural' heeft de productie stopgezet met nog maar twee afleveringen te filmen

Er moesten nog maar twee afleveringen worden opgenomen voor het laatste seizoen van Supernatural. De WB heeft nog steeds besloten dat de slimste route zou zijn om alle productie voor de show te stoppen. Fans die reikhalzend hebben gewacht op het laatste seizoen van de show, zullen erg teleurgesteld zijn om dit nieuws te ontvangen.

8 'RE: Zero'-animatie is opgeschort om animators te beschermen

RE: Zero is een tv-show over een tiener die de kracht en het vermogen heeft om terug in de tijd te reizen wanneer hij overlijdt. Tijdens zijn reis leert hij over vriendschap en hoe hij degenen die het dichtst bij hem staan, kan redden. De productie voor RE: Zero is voor onbepaalde tijd opgeschort om de animators en stemacteurs te beschermen tegen COVID-19.

7 'Kenobi Series: Obi-Wan' opnames zijn opgeschort

Kenobi is gericht op het populaire Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi. Mensen wachten al heel lang op een meer gericht verhaal over Obi-Wan Kenobi en zijn avonturen, sinds zijn debuut in de eerste Star Wars-film. Deze serie is momenteel opgeschort.

6 'America's Got Talent' wordt stopgezet terwijl Heidi Klum wacht op testresultaten

Heidi Klum, een van de juryleden van America's Got Talent, wacht op haar resultaten na het afleggen van de COVID-19-test. De productie van de show is hierdoor stopgezet. Volgens Page Six sprak Heidi Klum publiekelijk uit dat ze moeite had om een toets te halen.

5 'Dynasty'-productie is stopgezet

Volgens Deadline wordt Dynasty niet meer gefilmd vanwege zorgen over COVID-19. De cast en crew van de show krijgen te horen dat de productie voor onbepaalde tijd wordt stopgezet. Fans van de show vragen zich af hoe lang het duurt voordat alles duidelijk is, zodat de cast en crew weer kunnen gaan filmen.

4 'Stranger Things' pauzeert de productie volgens de WB

Volgens IGN is Netflix voorlopig gestopt met de productie van Stranger Things. De WB heeft deze verklaring vrijgegeven: "Met de snel veranderende gebeurtenissen in verband met COVID-19, en uit een overvloed aan voorzichtigheid, stopt Warner Bros. Television Group de productie van enkele van onze meer dan 70 series en pilots die momenteel worden gefilmd of binnenkort zullen beginnen."

3 'The Ellen DeGeneres Show' zal pas op 30 maart opnieuw worden gefilmd

Op Twitter schreef Ellen: "Hé, daar ben ik weer. Dus, na wat nadenken, hebben we besloten om de productie volledig op te schorten tot 30 maart. We willen gewoon alle voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat we ons steentje bijdragen om iedereen gezond te houden." Ze heeft ook verklaard dat ze zich verveelde zonder te kunnen filmen!

2 'Survivor' is voorlopig stopgezet

In een poging om de verspreiding van de zeer besmettelijke COVID-19-ziekte te stoppen, wordt Survivor stopgezet. De show zal uiteindelijk terugkeren, maar voorlopig wordt de cast en crew verteld om thuis te blijven en zo gezond mogelijk te blijven. Zodra de show weer in productie gaat, wordt seizoen 41 gefilmd!

1 'The Handmaid's Tale' is opgeschort door Hulu

Hulu heeft aangekondigd dat het de opnames van The Handmaid's Tale voorlopig zou opschorten. Ze waren druk bezig met het vierde seizoen van de met een Emmy bekroonde show toen Hulu besloot deze keuze te maken. Hulu maakt een slimme keuze om de cast en crew veilig te houden.

Aanbevolen: