8 Verbluffende artiesten die echt vreselijke plankenkoorts hebben

Inhoudsopgave:

8 Verbluffende artiesten die echt vreselijke plankenkoorts hebben
8 Verbluffende artiesten die echt vreselijke plankenkoorts hebben
Anonim

Om een muziekartiest te zijn, zijn er verschillende dingen die de carrière vereist. Een daarvan zijn openbare optredens. Deze optredens zijn nodig om het publiek een geweldig optreden te laten zien en om een echte menselijke band met fans te hebben. Maar optreden voor een menigte van duizenden mensen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Veel beroemdheden en artiesten hebben er een hekel aan om voor een menigte te staan. Ze treden liever privé op of maken gewoon muziek voor mensen om naar te luisteren op de radio. Fans houden er echter van om hun idolen te zien, en het zou moeilijk zijn om een succesvolle carrière te hebben zonder live op te treden. Blijf scrollen om erachter te komen wat beroemde artiesten worstelen met plankenkoorts.

8 Andrea Bocelli

Deze legendarische operazangeres heeft, ondanks hun geweldige successen en talenten, vreselijke plankenkoorts. Zijn liefde voor muziek begon jong, en hij streefde het na voor zijn carrière. Hoewel zijn fans en publiek altijd van hem houden, voelt hij zich zo kwetsbaar op het podium dat hij er doodsbang van wordt.

7 Ozzy Ozbourne

Het is zeer verrassend dat de Prins van de Duisternis enige angst heeft, laat staan plankenkoorts. Hij heeft zeven platina albums en veel succes als bandlid en soloartiest. Hij staat bekend als een legendarische artiest, maar hij leed bij elk openbaar optreden dat hij maakte vanwege zijn plankenkoorts.

6 Eddie Van Halen

Deze Amerikaanse rockster is wereldwijd bekend. Zijn gitaarvaardigheden waren niet van deze wereld en zijn fans vonden het geweldig om hem te zien optreden. Hij had er echter een hekel aan om op het podium te staan vanwege zijn plankenkoorts. Degenen die dicht bij hem stonden, zeiden dat hij verlegen is en dat plankenkoorts soms het beste van hem kreeg.

5 Barbra Streisand

Deze beroemde artiest heeft vele jaren succes in verschillende podiumkunsten. Ze was zelfs een geliefde Broadway-ster. Het zal je dus misschien verbazen dat Streisand last had van vreselijke plankenkoorts. Het begon ermee dat ze halverwege het optreden de tekst van een nummer vergat, en ze vergat nooit de paniek die ze voelde.

4 Cher

Deze Amerikaanse entertainer en zanger was een pionier in Hollywood. Ze heeft talloze hits, albums, tv-shows en meer. Al dit succes verandert niets aan het feit dat ze een hekel heeft aan openbare shows. Ze heeft creatieve manieren om met haar plankenkoorts om te gaan, waardoor ze toch geweldige optredens kon geven. Ze liet zich niet in de weg zitten door plankenkoorts.

3 Adele

Adele heeft een van de krachtigste en meest gerespecteerde zangstemmen van haar generatie. Ze is een geweldige live-artiest en een plaatsje krijgen bij een van haar concerten is een felbegeerde ervaring. Ondanks haar succes en talent heeft Adele plankenkoorts. Er was geen aanvankelijke traumatische ervaring die Adele's plankenkoorts veroorzaakte, maar ze is vocaal over hoe het haar beïnvloedt.

2 Rihanna

Rihanna's muziek is zo goed dat haar fans constant om meer smeken. Ze druipt ook van zelfvertrouwen, dus het is verrassend dat ze echt plankenkoorts heeft. Ze heeft een zeer succesvolle carrière gehad, maar worstelt met publieke optredens. Ze weet dat ze deze verschijningen moet maken, maar ze zijn niet gemakkelijk.

1 Katy Perry

Deze zangeres en songwriter treedt al op sinds ze een klein kind was. Ze is geen onbekende om voor een menigte te staan, en toch heeft ze slopende plankenkoorts. Ze zegt dat haar vroege jaren als popster het moeilijkst waren, en het kostte haar een tijdje om te wennen aan de manier waarop het publiek met haar omging tijdens concerten.

Aanbevolen: