Joseph Quinn en Metallica vervullen de droom van Eddie Munson

Inhoudsopgave:

Joseph Quinn en Metallica vervullen de droom van Eddie Munson
Joseph Quinn en Metallica vervullen de droom van Eddie Munson
Anonim

Tot een paar maanden geleden had niemand kunnen vermoeden dat fans van Stranger Things en Metallica veel gemeen zouden hebben, maar de serie veranderde dat snel. Het is niet alleen dat kijkers van Stranger Things veel nieuwe muziek hebben ontdekt via de serie of dat Metallica-fans een interessante show hebben gevonden via de soundtrack. De band en de cast zijn ook verbonden.

Onlangs was er een ongelooflijke reünie tussen Joseph Quinn, ook bekend als Eddie Munson, en de rockband die iedereen wegblies.

Joseph Quinn trad Backstage bij Metallica

Deze week vervulde Joseph Quinn de droom van zijn Stranger Things-personage toen hij backstage bij Metallica bij Lollapalooza kwam. De band en Joseph dansen om elkaar heen sinds "Master of Puppets" in de show werd gespeeld, en Eddie Munson zou dolgelukkig zijn geweest om te zien hoe goed ze met elkaar konden opschieten. Joseph is niet zo verschillend van zijn karakter, als hij eerlijk is, en hij deelde met James Hetfield en de rest van Metallica hoe blij hij was dat hun nummer zo'n belangrijk onderdeel was van het laatste seizoen van Stranger Things. "(Master of Puppets) is alles waar ik twee jaar naar luisterde," vertelde Joseph hen. "Ik voel me erg verbonden met jullie."

Na de wederzijdse complimenten nodigde de band de acteur uit om backstage met hen gitaar te spelen, en hoewel Joseph grapte dat hij "een beetje roestig" was, waren de muzikanten onder de indruk van hem. "Je bent aangenomen", grapte gitarist Kirk Hammett. Drummer Lars Ulrich deed mee en zei tegen de camera: "We willen graag een aankondiging doen. Metallica is nu een vijfkoppige band."

Metallica zijn grote fans van vreemde dingen

Joseph heeft uitgebreid verteld hoe groot een Metallica-fan hij is, maar de band deed ook zijn deel van het gutsen. Vooral James Hetfield zei dat hij Stranger Things vanaf het begin volgde en dat de show een speciale betekenis heeft voor zijn familie. "Ik ben (een fan) sinds seizoen één", vertelde hij. "Mijn kinderen en ik, het is een hechte ervaring voor ons geweest."

"De manier waarop The Duffer Brothers muziek in Stranger Things hebben verwerkt, is altijd het volgende niveau geweest, dus we waren meer dan psychisch voor hen om niet alleen "Master of Puppets" in de show op te nemen, maar om zo'n cruciale scène te hebben eromheen gebouwd', zei de band in een oprechte Instagram-post. "We waren allemaal enthousiast om het eindresultaat te zien en toen we dat deden, waren we helemaal weggeblazen … het is zo buitengewoon goed gedaan, zo erg zelfs, dat sommige mensen het nummer konden raden door een paar seconden van Joseph Quinn's handen in de trailer!! Hoe waanzinnig cool is dat? Het is een ongelooflijke eer om zo'n groot deel van Eddie's reis te zijn en om weer gezelschap te houden met alle andere geweldige artiesten die in de show te zien zijn."

Aanbevolen: