Kanye West werd afgewezen door Fashion School voordat hij Yeezy startte

Inhoudsopgave:

Kanye West werd afgewezen door Fashion School voordat hij Yeezy startte
Kanye West werd afgewezen door Fashion School voordat hij Yeezy startte
Anonim

Kanye West staat bekend om veel dingen. Hij sprong voor het eerst op onze radars met zijn unieke rijmpjes, hij veranderde het rapspel en vestigde zich als een beetje een lyrisch genie. Muziek was echter slechts het topje van de ijsberg voor de inwoner van Chicago. Hij begon te daten en trouwde uiteindelijk met mevrouw Entertainment Biz zelf, Kim Kardashian. Samen heeft het uber-beroemde stel nu vier fantastische kinderen en een prachtig leven in het zonnige Californië.

Hij zou blij en tevreden moeten zijn met alles wat hij heeft bereikt. Hij heeft zijn kerk daar aan de westkust, zijn prachtige vrouw, zijn gezonde kinderen en meer geld dan hij ooit had gedacht. (Hij en Kimmy K. hebben een nettowaarde van vijfhonderdtien miljoen dollar.)

Toch moest hij zich verder uitstrekken dan de muziek- en reality-televisiesector. Zijn creatieve geest had meer behoefte aan een uitlaatklep. West wendde zich tot de mode-industrie, vastbesloten om de op één na beste op de catwalks te worden. Ook hij is erin geslaagd om dit te bereiken, maar zijn stijldromen kwamen bijna nooit uit. Kanye West werd ooit afgewezen door een gewaardeerde modeschool.

Natuurlijk lacht hij nu, helemaal tot aan de landingsbanen van Parijs en Milaan, maar bekijk de eerste prikkel in zijn eerste poging om de mode-industrie over te nemen.

De Rapper/Mogul kreeg geen toegang tot Central Saint Martins

Toen Kanye besloot dat hij voor zoveel meer bedoeld was dan alleen de muziekindustrie, solliciteerde hij naar de populaire Londense modeacademie, Central Saint Martins. Dit was het huis van Sarah Burton, John Galliano, Stella McCartney, Alexander McQueen, Hussein Chalayan, Zac Posen en Riccardo Tisci, dus natuurlijk zou een man die zo opgeblazen was als Kanye aannemen dat hij tussen de gelederen zou moeten studeren. Kanye dacht waarschijnlijk dat hij hier een shoo-in zou zijn, want tot nu toe was alles wat de man aanraakte vrijwel in massief goud veranderd.

Voer teleurstelling in.

Het lijkt erop dat zijn roem zijn nieuwe droom in de weg stond

Zijn ego kreeg waarschijnlijk een flinke deuk toen hem de toegang tot de school voor kunst en design werd ontzegd. De reden voor zijn afgewezen aanvraag was dat hij blijkbaar te beroemd was om toegelaten te worden. Hmmm, we moeten ons afvragen wie dat heeft beslist, de school of Kanye? Kanye beweert dat Louise Goldin (een lid van de British Fashion Council) degene was die ervoor koos dat zijn extreme populariteit reden was om de toegang te weigeren. Misschien denkt het college daar anders over. We horen het graag. Als we Kanye's affiniteit kennen met een ouderwetse tirade, moeten we aannemen dat hij dit nieuws niet te licht opvatte.

Hij had gewoon de designerhanddoek in de ring kunnen gooien en zeggen dat hij zich met mode moet bemoeien. Op dit moment had hij het nog steeds mooi gemaakt in de schaduw met muziek en stond hij op het punt om dingen officieel te maken met een van de beroemdste vrouwen ter wereld. Kanye is een heleboel dingen, maar blijkbaar staat "opgever" niet in zijn vocabulaire. Omdat zijn nummer één modeschool geen optie meer was, besloot hij onconventionele methoden te gebruiken om zijn dromen van ontwerpen razend succes te maken.

Het bleek dat hij helemaal geen modeschool nodig had, alleen een hoop geld en een vleugje genialiteit

Kanye heeft gezegd dat hij, om van zijn modelijn een echt succes te maken, veel fouten moest maken en veel geld moest uitgeven. De superster zei dat hij alles had geleerd wat hij moest weten via Style.com, Scott Schuman, The Sartorialist en Tommy Ton.

Van de steile leercurve in de mode-industrie heeft hij ook gezegd dat hij het geluk had rijk te zijn, waardoor hij fouten kon maken en geen einde aan zijn carrière maakte. Ja, Kanye, geld helpt enorm om elk bedrijf van de grond te krijgen.

Dus, waar is Kanye vandaag met betrekking tot de mode-industrie? Ummmm, laten we zeggen dat hij domineert. Hij wilde iets doen en hij slaagde erin om alles wat hij ooit wenste te realiseren. Kanye verdient vijf procent op zijn Yeezy-samenwerking, en die lijn zal naar verwachting bijna 1,3 miljard grote per jaar opleveren. Voor Kanye, de man, de mythe, de legende, is dat vijfenzestig miljoen dollar op de bank.

Dus, één ding komt hier duidelijk naar voren, en dat is dat Kanye het modespel wint.

Kanye - één.

London Fashion College of Central Saint Martins - nul.

Aanbevolen: