Britney Spears-fans ontploften papa Jamie terwijl zanger hem beschuldigt van misbruik

Britney Spears-fans ontploften papa Jamie terwijl zanger hem beschuldigt van misbruik
Britney Spears-fans ontploften papa Jamie terwijl zanger hem beschuldigt van misbruik
Anonim

Britney Spears fans zijn verheugd nadat de zangeres het recht heeft gekregen om haar eigen advocaat aan te stellen en een stap dichter bij het beëindigen van haar 13-jarige conservatorium te komen.

De zangeres sprak woensdag telefonisch de rechtbank in een emotioneel pleidooi voor vrijheid en het recht om haar eigen juridische vertegenwoordiging te kiezen.

Spears plaatste een video waarin ze voor het eerst haar paard liet zien, blijkbaar lerend om in een arena aan een loden teugel te rijden. De video liet haar vervolgens zien hoe ze van vreugde raasde naast een vijver.

"Komt mee, mensen … gaat mee!!!!!" ze ondertitelde de clip.

"Nieuw met echte vertegenwoordiging vandaag … ik voel DANKBAARHEID en GEZEGEND!!!!"

"Bedankt aan mijn fans die me steunen … Je hebt geen idee wat het voor mij betekent om door zulke geweldige fans gesteund te worden !!!! God zegene jullie allemaal !!!!!"

Ze voegde er toen aan toe: "Pssss, dit vier ik vandaag door te paardrijden en radslagen te maken!!!! FreeBritney."

Advocaat Mathew Rosengart heeft Steven Spielberg en Sean Penn vertegenwoordigd en zal de zangeres nu helpen in haar conservatorschapsstrijd.

Uren eerder vertelde de Grammy-winnende zangeres woensdag aan een rechtbank in Los Angeles dat ze wil dat haar vader wordt aangeklaagd voor misbruik van het conservatorium.

Tijdens een hoorzitting waarin een rechter ermee instemde dat ze haar eigen advocaat aanstelde, om een einde te maken aan de regeling.

"Ik zou mijn vader willen aanklagen voor misbruik van de voogdij", zei Spears, terwijl hij telefonisch met de rechtbank sprak en soms in tranen uitbarstte.

"Ik wil vandaag een aanklacht indienen tegen mijn vader", zei Spears. "Ik wil een onderzoek naar mijn vader."

Ze beschreef nogmaals de kwelling van haar conservatorium, in een herhaling van haar explosieve getuigenis van 23 juni.

Ze beweerde dat haar vader, Jamie Spears, en anderen die betrokken waren bij het conservatorium haar hadden bedreigd, en voegde eraan toe: "Er zouden geen bedreigingen voor mij mogen zijn, nooit. Ik heb ernstige verlatingsproblemen."

Spears zei dat haar autosleutels, haarvitamines en koffie haar waren afgenomen.

"Mevrouw, dat is geen misbruik, dat is gewoon verdomde wreedheid", vertelde ze in tranen aan rechter Brenda Penny, volgens Sky News.

"Excuseer mijn taalgebruik, maar het is de waarheid."

Ze zei tegen de rechtbank: "Ik dacht dat ze me probeerden te vermoorden. Als dit geen misbruik is, weet ik het ook niet meer."

Spears ging kapot en vroeg toen om een korte pauze om zichzelf te herpakken.

Ze riep vervolgens op om haar vader te verwijderen uit de complexe juridische regeling en te worden beschuldigd van "misbruik van curatorschap".

De "Toxix"-kunstenaar wil dat het conservatorium wordt beëindigd zonder dat een medische beoordeling nodig is, maar zei dat haar prioriteit was om haar vader uit zijn rol te verdrijven terwijl co-conservator Jodi Montgomery in de tussentijd bleef.

"Mijn vader moet vandaag worden verwijderd en ik zal blij zijn als Jodi me helpt", zei Spears.

Tijdens haar getuigenis op woensdag vroeg de rechter Spears om het rustiger aan te doen, zodat de rechtbankverslaggever het allemaal kon oppakken.

"Ik ben hier om een aanklacht in te dienen", zei Spears. "Ik ben boos en ik ga daarheen."

Fans walgden van Britney's vader en wisten niet waarom de moeder van twee nog steeds in een conservatorium zit.

"Ze is al ongelooflijk succesvol. Bekend als een legende in de popmuziek en heeft alleen al meer dan 100 miljoen in haar parfumlijn. Wie weet hoeveel er nog over is nadat haar vader erbij betrokken raakte", schreef iemand online.

"Ze zou haar eigen beslissingen moeten kunnen nemen, niet haar ouders. Ze zijn hebzuchtig en willen leven van de talenten van hun dochter", voegde een tweede eraan toe.

"HAAR GELD!!!! Wat is er met deze zaak? Ze is niet minderjarig, als ze haar geld wil weggooien, wat dan ook. Zeg tegen haar vader dat hij een echte baan moet zoeken," viel een derde in.

Aanbevolen: