Een blik op Drake's mode-evolutie door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Een blik op Drake's mode-evolutie door de jaren heen
Een blik op Drake's mode-evolutie door de jaren heen
Anonim

Aubrey Drake Graham komt uit een muzikale familie omdat zijn vader een drummer was die tijdens zijn carrière met beroemde muzikanten als Jerry Lee Lewis speelde. Op slechts 15-jarige leeftijd betrad Drake de televisie-industrie toen de vader van zijn vriend hem hielp een rol te bemachtigen in Degrassi: The Next Generation. Geïnspireerd door zijn rapiconen zoals Jay-Z, besloot hij muziek te gaan maken en koos hij voor zijn tweede naam Drake, die uiteindelijk zijn artiestennaam werd in 2006.

Sinds hij tekende bij het platenlabel van Lil Wayne en zeven studioalbums en meerdere mixtapes uitbracht, is Drake een van de grootste namen in de hiphopindustrie geworden. Vanaf zijn dagen dat hij acteerde in Degrassi, is zijn stijl geëvolueerd naarmate zijn reputatie de verwachtingen bij de fans overtrof. In samenwerking met stylist Luisa Duran is Drake geëvolueerd van het dragen van wijde jeans tot goed passende pakken en aangepaste schoenen. Laten we eens kijken naar Drake's Fashion Evolution door de jaren heen.

10 Leven als Aubrey Graham

Onder zijn echte naam Aubrey Graham tijdens het werken aan Degrassi, droeg zijn personage Jimmy Brooks destijds de populaire trend, waaronder overhemden, polotruien, wijde hoodies en jeans. Graham channelde een vergelijkbare modekeuze in het echte leven, zoals te zien was tijdens de Teen Choice Awards 2005. Maar volgens Pop Sugar was het zijn eerste optreden op de rode loper.

9 De vroege jaren van Drake

Na de overstap naar zijn artiestennaam Drake begint officieel het tijdperk van de musical Drake. In zijn debuutmixtape Room For Improvement noemde Drake geen modehuizen of auto's, maar volgde hij het pad van eenvoud. Het tijdperk van wijde broeken ging door, maar de rapper voegde aangepaste Jordans toe aan zijn modecollectie die aanvankelijk als nep werden beschouwd, en vooral Redwing-laarzen.

8 Het debuutalbum tijdperk

Onder Young Money Entertainment bracht Drake zijn debuutalbum uit, Thank Me Later, dat bovenaan de Billboard-hitlijsten stond. Zijn stijl bleef vrij gelijkaardig aan zijn tijd met het uitbrengen van mixtapes, maar hij voegde formele kleding toe aan zijn garderobe en droeg een goed passend geheel zwart pak met gigantische piekrevers tijdens de Grammy's van 2011. De opvallende modekeuzes waren PLAY Comme des Garçons en Redwing-laarzen.

7 De anti-rapper-rapper

De atypische rapper genoemd, moest Drake nog volledig veranderen in een icoon, maar hij bleef in het oog van de media vanwege zijn veel gepubliceerde knipperlichtrelatie met Rihanna. Na de release van zijn tweede album, Take Care, omarmde de rapper het dragen van streetwear, met name het Supreme x The North Face pufferjack. Zoals Vulture al zei, volgde hij de hiphopstijl uit de jaren 90 en droeg hij truien voor elke gelegenheid, van muziekvideo's tot optredens in talkshows tot laat op de avond.

6 Tatoeages En Portretten

Toen Drake zichzelf een nieuwe golf fans zag vergaren, begonnen mensen een reeks tatoeages op zijn lichaam te zien. In 2011 liet hij de tatoeage van wijlen zangeres Aaliyah op zijn rug zetten. In januari 2014 inktte Drake de mugshot van zijn vader op zijn triceps. Een portret van een vrouw die ijs eet, werd ook opgemerkt op zijn onderste biceps, die erg op Rihanna leek. Daarnaast zijn er portretten van zijn overleden oom en oma op zijn onderrug.

5 Baseball Jerseys Ontmoet Streetwear

Drake behield een vintage element in zijn modekeuzes, maar voegde New Yorkse streetwear toe aan zijn garderobe. Naast het dragen van Jordans en Timberlands droeg hij ook honkb altruien en een flinke dosis rode leren jacks. Zijn derde studioalbum, Nothing Was The Same, maakte verwijzingen naar Tom Ford en winkelcentra omdat hij zich nu luxe kleding kon veroorloven.

4 Prada For The Boy Meets World Tour

In 2013, met de release van zijn derde album, ging hij een witte broekfase in, die hij droeg met satijnen overhemden, katoenen t-shirts en witte Timberlands. Zijn mode veranderde echter met Views, zijn vierde album in 2016, waarin hij een exclusieve deal tekende met Prada om aangepaste speciale editie-outfits te dragen voor The Boy Meets World Tour, zoals vermeld door Vogue.

3 Familie eren met meer tatoeages

Naarmate de stijl verschoof naar custom wear, werden er meer tatoeages op Drake gezien. Hij kreeg een enorm portret van Lil Wayne, die Drake zijn grote doorbraak bezorgde, en meerdere logo's van zijn platenlabels en verschillende citaten. Hij werd geïnkt met een portret van Anthony Fif, zijn OVO-medewerker die in 2017 stierf. In 2018 liet hij een prominente foto van zijn zoon Adonis op zijn arm tatoeëren.

2 Hoodies en nieuwe Buzz Cut

Drake's mode keerde in 2020 terug naar truien, maar deze keer waren ze op maat gemaakt en goed gepast. Drake veranderde zijn kenmerkende buzz-cut met zijn zesde studioalbum, Certified Lover Boy. Zijn verliefde teksten inspireerden hem om een klein hartje te knippen dat in de linkerhoek van zijn vervaagde buzz-cut was geëtst. 2021 markeerde ook de terugkeer van zijn hoodies en witte broeken, voor het eerst gedragen in 2013.

1 Gevlochten kapsel voor eerlijk gezegd, Nevermind Era

Vooruitlopend op zijn zevende studioalbum, Eerlijk gezegd, Nevermind, veranderde Drake zijn uiterlijk in maart 2022. Met het dragen van athleisure en sportshirts groeide de rapper uit zijn buzz-cut en voegde hij vlechten toe aan zijn mode, zoals gerapporteerd door Mensen. Hij bleef het nieuwe kapsel behouden nadat zijn album in juni 2022 uitkwam.

Drake heeft een stijlevolutie als geen ander gezien, en hoewel de dagen voorbij zijn dat de rapper wijde jeans en slecht passende t-shirts droeg, blijft hij zijn liefde voor truien en sneakers omarmen. Zijn mode blijft evolueren met het tijdperk van elk album, en Drake verbaast zijn fans met elke keuze die hij maakt.

Aanbevolen: