Is Saturday Night Live echt binnenkort afgelopen?

Inhoudsopgave:

Is Saturday Night Live echt binnenkort afgelopen?
Is Saturday Night Live echt binnenkort afgelopen?
Anonim

Saturday Night Live is sinds 1975 in de lucht. Aangezien het 48e seizoen later in 2022 in première gaat zonder Kate McKinnon en Pete Davidson, beginnen fans te denken dat het binnenkort zou kunnen eindigen. Dit is wat de maker van de show Lorne Michaels en het oude castlid Kenan Thompson hebben gezegd over de geruchten.

Waarom fans denken dat 'SNL' binnenkort stopt

Het begon allemaal in 2021 toen Michaels aan CBS Morning's Gayle King vertelde dat hij tot het 50-jarig jubileum in de show zou blijven.

"Ik denk dat ik vastbesloten ben om deze show te doen tot het 50-jarig jubileum, dat is over drie jaar. vertrekken", zei hij toen. Hij dacht echter ook dat de show zonder hem kon doorgaan. "Ik wil niet dat de show ooit slecht wordt. Ik geef er te veel om", legde hij uit. "Het is mijn levenswerk geweest. Dus ik ga er alles aan doen om het door te laten gaan en goed door te laten gaan."

Op de vraag wie hij denkt dat hem zou kunnen vervangen, zei Michaels dat hij "een idee heeft waar we daarmee naartoe willen". Hij weigerde echter de details vrij te geven, aangezien het 50e seizoen nog een paar jaar verwijderd is.

De uitvoerend producent onthulde ook dat het 40-jarig jubileum van SNL hem de echte impact ervan deed inzien. "Gewoon alle generaties van de show zien. Je kunt niemand in de cast plaatsen waar je niet volledig in gelooft", zei hij. "Je weet misschien niet hoe het zal aflopen, maar je wilt dat die beslissing zuiver van hart is geweest."

De show heeft geweldige talenten voortgebracht zoals Bill Murray, Eddie Murphy, Maya Rudolph, Tina Fey, Amy Poehler en Adam Sandler - die in 1995 door het hoofd van NBC werd ontslagen.

Wat Kenan Thompson zei over de 'SNL'-eindgeruchten

In reactie op de geruchten vertelde SNL-presentator Thompson aan Comedy Central's Hell of a Week met Charlamagne Tha God dat seizoen 50 "een goed aantal is om bij te stoppen".

Het leek er echter niet op dat Michaels zijn pensioenplannen met de cast heeft besproken. "Is dat het gerucht? Oké, ik moet beginnen met plannen", vertelde Thompson aan Charlamagne. "Er kan veel waarheid zijn in dat gerucht, want 50 is een goed aantal om bij te stoppen. Het is een ongelooflijk pakket. Hij zal op dat moment waarschijnlijk bijna 80 jaar oud zijn, en weet je, hij is degene die heeft gehad zijn greep op het geheel."

Hoewel de Kenan & Kel-ster het erover eens was dat de show zonder Michaels zou kunnen doorgaan, denkt hij dat zijn vertrek een "kans is voor veel bull ---t om in het spel te komen." Hij legde uit dat de showrunner "zo'n legende is dat hij die zakelijke wolven weghoudt als je wilt" en dat "ze elke week veel geld aan die show uitgeven, het is een dure show, maar het is iets unieks."

Thompson is het ook eens met de plannen van Michaels om de show te beëindigen voordat het slecht wordt. "Dus dat is oneerlijk om te zien hoe het gewoon echt in vlammen opgaat, zoals, echt voor echt, vanwege die beperkingen", zei de komiek over het besparen van NBC's geld als het eindigt zoals Michaels heeft gepland. "Dus het is misschien geen slecht idee om het op 50 te zetten, ik weet het niet."

Kenan Thompson is het langste castlid op 'SNL'

Thompson is het castlid met de langste ambtstermijn van SNL - 19 seizoenen en telt sinds 2003. In 2018 zei hij dat hij "voor altijd" in de show wilde blijven, maar dat hij andere plannen had voor zijn carrière.

"Ik zou graag de Tom Hanks-aanpak volgen", vertelde hij lachend aan Deadline dat hij zijn productiebedrijf had en in een dramatische film speelde. "Doe een hoop komedie en verander dan in de grootste filmster ooit. Dat zou zo geweldig zijn."

Als de persoon met de langste ambtstermijn in de show, is Thompson ook de go-to-guy van zijn co-sterren geworden als het gaat om prestatiegerelateerd advies.

"Ik bedoel, ja, een beetje. Ik probeer iedereen te helpen die om hulp vraagt of wat dan ook", vertelde hij aan de publicatie. "Of als ik iets zie waarvan ik denk dat het een schets zou kunnen helpen, dan zal ik proberen mijn mening daarover te geven, maar dat is pas recent. Maar elk castlid dat daar binnenkomt, als ze de baan krijgen, zijn ze klaar om het te doen, zodat ze niet veel advies nodig hebben."

Aanbevolen: