Waarom heeft Hayden Panettiere geen reguliere acteeroptredens meer?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Hayden Panettiere geen reguliere acteeroptredens meer?
Waarom heeft Hayden Panettiere geen reguliere acteeroptredens meer?
Anonim

Hayden Panettiere groeide op als een schattig kindsterretje en stapte vervolgens over naar tiener- en later volwassen rollen. Een paar jaar was ze een van de meest herkenbare en meest geboekte jonge actrices. Ze is uitzonderlijk mooi en maakte indruk op Hollywood. Tegenwoordig horen we niet zo veel over haar, en ze lijkt geen nieuwe acteeroptredens te bemachtigen.

We kennen Panettiere allemaal als het kleine meisje uit Remember the Titans, de cheerleader van het tv-programma Heroes en de beroemde country-popster Juliette Barnes in Nashville. Haar carrière was benijdenswaardig en het leek alsof ze klaar was om een A-lister te worden, maar dat gebeurde niet precies.

In plaats daarvan stopte ze regelmatig met acteren, kreeg een dochter en werd toen een populair tabloidonderwerp voor haar romantische leven en later haar grillige gedrag.

Haydens persoonlijke leven haalde de krantenkoppen

Hayden Panettiere begon in het openbaar te daten bijna zodra ze 18 jaar oud werd. Panettiere ging naar de beurs met haar toen 30-jarige Heroes co-ster Milo Ventimiglia. Ondanks hun leeftijdsverschil hadden ze twee jaar een relatie voordat ze uit elkaar gingen. En moesten toen verder samenwerken.

De kleine actrice ging verder en ging uit met een aantal andere acteurs, waaronder Jesse McCartney en Kevin Connolly. Ze vestigde zich langdurig met de Oekraïense bokser Wladimir Klitschko met wie ze een dochter heeft (geboren in 2015).

Ze waren een tijdje verloofd en gingen zelfs een tijdje uit elkaar, maar kwamen weer bij elkaar en kregen hun baby. Panettiere haalde vervolgens de krantenkoppen in 2016 door aan te kondigen dat ze in behandeling ging om hulp te zoeken voor postpartumdepressie, maar er was ook meer aan dat verhaal dat we pas veel later zouden leren.

Panettiere en Klitschko gingen in 2018 voorgoed uit elkaar na negen jaar samen. Het was toen dat Panettiere negatiever begon te verschijnen in de roddelbladen en media. Ze was snel aan het daten met iemand anders en ze had al snel grote problemen met hem, waardoor haar fans bezorgd en bezorgd waren.

Handelt Hayden Panettiere nog steeds?

Hayden begon te daten met Brian Hickerson kort nadat ze Klitschko had verlaten. Het paar begon te daten in augustus 2018 en in oktober 2018 waren er al tekenen van problemen. Hickerson was gearresteerd na een woordenwisseling met zijn vader toen Hayden aanwezig was.

Rond deze tijd verhuist de dochter van Panettiere met haar vader naar Oekraïne terwijl Panettiere in Californië verbleef. Panettiere heeft sinds 2016 geen nieuwe tv- of filmoptreden gemaakt en heeft sinds de bevalling geen nieuw project aangenomen. Ze bleef op dit moment in Nashville verschijnen, maar sinds de show eindigde in 2018, is haar filmografie gestagneerd.

Toen ze met Hickerson begon te daten, werd het duidelijk dat hun relatie niet gezond was. Hickerson is meerdere keren gearresteerd voor huiselijk geweld tegen Hayden, beginnend in hun eerste jaar samen

. Hun relatie leek van buitenaf giftig en werd ontsierd door meerdere arrestaties van Hickerson. Veel daarvan waren van zijn behandeling van Hayden.

Ze zouden voor korte tijd uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen. Panettiere zou beschermingsbevelen indienen tegen haar knipperlichtvriendje, maar hem nog steeds zien. Ze zat vast in een ongezonde, giftige cyclus waaraan je niet gemakkelijk kunt ontsnappen.

Het stel zou vier jaar samengaan en ondertussen de krantenkoppen halen voor arrestaties en huiselijk geweld. Panettiere gaf onlangs ook meer inzicht in wat er nog meer aan de hand was en waarom ze zo lang in zo'n slechte situatie bleef.

Hayden worstelde met verslaving

In een exclusief People Magazine-interview gaf Panettiere toe dat ze een uit de hand gelopen verslaving aan alcohol en drugs had die haar relatie en gezinsleven met Klitschko verwoestte. Ze deelt dat het haar keuze was om haar dochter naar Oekraïne te sturen omdat ze niet goed voor haar kon zorgen vanwege haar middelenmisbruik.

Haar verslaving was de reden waarom ze geen acteerrollen meer kreeg en waarom ze in een gewelddadige relatie bleef. Panettiere raakte haar eigen dieptepunt en wordt als volgt geciteerd: "Ik was op de top van de wereld, en ik heb het verpest." Maar nu bevindt Panettiere zich op een veel betere en gezondere plek nadat ze nuchter is geworden en is van plan terug te keren naar acteren.

Hayden Panettiere werd het slachtoffer van de kinderster-trope van verslaving. Ze zei dat ze als tiener voor het eerst pillen kreeg om gelukkiger en meer bruisend te speren tijdens het doen van interviews. Dat was het begin en jong zijn in Hollywood, er is geen

Panettiere bracht een jaar door in afkickkliniek en therapie en werkte hard om nuchter te worden. Ze is altijd een sympathieke actrice geweest met een enorme schare fans, dus ze heeft zeker een grote kans om een comeback te maken. Fans zullen haar de komende jaren waarschijnlijk meer vaste acteeroptredens zien krijgen.

Aanbevolen: