8 keer dat acteurs gewond raakten op de set

Inhoudsopgave:

8 keer dat acteurs gewond raakten op de set
8 keer dat acteurs gewond raakten op de set
Anonim

Bij Hollywood draait alles om het zo iconisch mogelijk maken van elke opname en elke scène. Deze verwachting wordt aan elke acteur, regisseur en persoon op de set duidelijk gemaakt. Iedereen op de set zal tot het uiterste gaan om filmmagie te maken. De mooie en indrukwekkende films die we zien, hebben soms een prijs.

Met elke acteur die zijn stempel probeert te drukken, doen ze vaak hun eigen stunts. Hoewel dit indrukwekkend is, kan het gevaarlijk zijn. Stunts kunnen gevaarlijk zijn voor mensen die er hun hele leven voor hebben getraind. Dus soms kunnen acteurs gewond raken tijdens het filmen. Blijf scrollen om erachter te komen welke acteurs gewond zijn geraakt op de set.

8 Leonardo DiCaprio - Django: Unchained

Deze bekroonde acteur heeft waarschijnlijk een van de beroemdste blessures op de set aller tijden. In een scène van Django: Unchained breekt DiCaprio een glas met zijn blote handen, waardoor zijn hand ernstig wordt gesneden. Zijn hand bloedt overal, maar ondanks het bloed bleef de scène in de film. Het maakte de scène veel intenser, wetende dat hij zichzelf pijn had gedaan.

7 Michelle Yeoh - Crouching Tiger

In Crouching Tiger voerde deze ongelooflijke actrice enkele van haar eigen stunts uit. In een daarvan rende ze over daken voor een actiescène. Deze stunt leidde tot een gescheurde ACL en ze moest geopereerd worden voor de blessure. Ze liet zien hoe ver ze zou gaan voor een episch schot.

6 Tom Cruise - Mission Impossible: Fallout

Tom Cruise staat bekend om zijn epische rol in de Mission Impossible-serie. Hij ging helemaal los op deze films en voerde zelfs enkele van zijn eigen stunts uit. In Mission Impossible: Fallout springt hij tussen gebouwen tijdens een actiescène. Hierdoor brak uiteindelijk zijn enkel, maar de take werd toch in de film opgenomen.

5 Jamie Alexander - Thor: The Dark World

Hoewel haar blessure niet in de film was opgenomen, was deze erg ernstig. Op de set viel Jamie Alexander van de trap en verwondde haar rug en schouder ernstig. Het is geen blessure waar veel mensen van zouden kunnen herstellen, en ze heeft geluk dat ze uiteindelijk in orde is gekomen.

4 Kate Winslet - Titanic

Gezien het feit dat Titanic een romantische film was, is het nogal verrassend dat een acteur gewond zou raken op de set. Kate Winslet zei echter dat ze bijna verdronk tijdens het filmen van een waterscène toen haar jas vast kwam te zitten. Uiteindelijk kwam ze uit de jas te glibberen, maar ze zei dat ze geen adem meer had en geluk had dat ze het nog had overleefd.

3 Johnny Depp - The Lone Ranger

In deze film over het wilde westen raakte Johnny Depp gewond door een van de dieren waarmee hij werkte. Hij werd eraf gegooid, gesleept en vertrapt, maar hij kwam er levend uit. Hij had wel een blauwe plek op zijn buik, maar het had zeker veel erger kunnen zijn.

2 Tom Hanks - Castaway

Gezien de strijd om te overleven die deze film afbeeldde, is het geen wonder dat Tom Hanks gewond raakte op de set. Hij sneed eigenlijk zijn been, maar de eerste snee was niet het ergste. Hij ontwikkelde een infectie die hem had kunnen doden als hij niet zo snel mogelijk was behandeld. Hij had zeker geluk.

1 Halle Berry - Gekneusd

In een van haar nieuwere films vocht Halle Berry in een MMA-scène met een echte krijgskunstenaar. Ze werd in haar zij geschopt en brak twee van haar ribben. Ondanks de blessure bleef ze intense scène na intense scène filmen. Door de pijn heen duwen maakte haar rol veel iconischer.

Aanbevolen: