Wat we weten over de spin-off Stranger Things

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de spin-off Stranger Things
Wat we weten over de spin-off Stranger Things
Anonim

Netflix' Stranger Things is een uitstekende tv-show die fans al jaren vermaakt. Hoewel sommigen sceptisch waren over het succes van de show, is de show sindsdien een wereldwijd merk geworden waar miljoenen van houden. Het heeft fantastische schrijfstijlen, geweldig acteerwerk en een soundtrack die nooit mist.

Onlangs heeft de show zijn vierde seizoen afgesloten en zijn er enkele grote aankondigingen voor fans geweest. Een vijfde en laatste seizoen zal geweldig zijn, maar een andere show voor de franchise is hier de echte winnaar.

Het spin-off-project stal onmiddellijk de krantenkoppen, en we hebben er enkele belangrijke details over hieronderQ

'Stranger Things' is een van de beste tv-programma's

2016 was het jaar waarin we culturele bezienswaardigheden kregen, zoals Pokémon GO!, Deadpool en Stranger Things van Netflix. Dat jaar zat vol met fantastische media-aanbiedingen, en Stranger Things dat het doorbraakfenomeen van TV werd, was eens te meer het bewijs dat Netflix de thuisbasis was van verbazingwekkende originele inhoud.

Met in de hoofdrol een groep getalenteerde jongeren die samenwerkten met gevestigde sterren als Winona Ryder en David Harbour, verweven Stranger Things naadloos nostalgie uit de jaren 80, Dungeons & Dragons-mythologie en sci-fi-elementen voor een horrorserie die gezien moest worden te geloven.

Toen de serie van start ging, deed iedereen mee. De buzz was echt, en in tegenstelling tot andere projecten, voldeed het aan de hype.

Sinds dat verbluffende debuutseizoen is de show een moderne klassieker geworden. Het heeft tot nu toe vier seizoenen gehad. Seizoen twee en drie hebben misschien niet de schittering van seizoen één waargemaakt, maar fans werden weggeblazen door wat de Duffer Brothers bereikten met het vierde en meest recente seizoen van de show.

Seizoen 4 was in alle opzichten briljant en gelukkig komt de serie terug voor een vijfde en laatste seizoen.

Stranger Things krijgt nog een seizoen

In februari kondigden de Duffer Brothers aan dat Stranger Things onafgemaakte zaken had op Netflix.

"Er zijn nog veel meer spannende verhalen te vertellen in de wereld van Stranger Things: nieuwe mysteries, nieuwe avonturen, nieuwe onverwachte helden. Maar eerst hopen we dat je bij ons blijft terwijl we dit verhaal afmaken", schreef het duo..

Hierdoor werden fans opgepompt, maanden terug, en recente ontwikkelingen hebben hun opwindingsniveau opgevoerd tot 11.

"Het schrijven van scripts is begonnen in het laatste seizoen van Stranger Things. Het schrijfteam van de Netflix-serie plaatste dinsdag een afbeelding op Twitter met het bijschrift "Dag 1", en merkte op dat ze zich in de beginfase bevinden van het schrijven van de seizoen, " Deadline onlangs gemeld.

Gezien de tijd die nodig is om een seizoen van de hitserie te scripten, te produceren en uit te brengen, zal het enige tijd duren voordat fans voor de laatste keer naar Hawkins kunnen gaan met hun favoriete band van nerds en helden.

Alsof nog een seizoen niet geweldig genoeg nieuws is voor fans, is ook aangekondigd dat de franchise een spin-off-serie krijgt.

Wat te verwachten van de Stranger Things spin-off

Volgens EW hebben The Duffer Brothers "zojuist zowel een aanstaande spin-off-serie als een toneelstuk aangekondigd dat zich afspeelt in de wereld van de populaire Netflix-serie. Beide zullen worden geproduceerd onder het nieuw gelanceerde productiebedrijf van de Duffer Brothers. Upside Down Pictures, dat is gekoppeld aan film- en tv-projecten die deel uitmaken van hun algemene deal met Netflix. Het titelloze toneelstuk en de spin-offserie Stranger Things, "gebaseerd op een origineel idee" van de broers en zussen, zijn slechts een paar van de vele werken die ze in ontwikkeling hebben."

Dit is enorm nieuws voor fans van de serie! Er is niet alleen een spin-off in de maak, maar ook een toneelproductie, die een hit op Broadway zou kunnen worden.

The Duffer Brothers hebben niet veel onthuld over de spin-off, maar ze hebben duidelijk gemaakt dat het een nieuw verhaal zal zijn, en niet een verhaal dat zich uitsluitend richt op eerder gevestigde personages.

"Ik heb deze geruchten gelezen dat er een Elf-spin-off komt, dat er een Steve en Dustin-spin-off komt, of dat het een ander nummer is. Dat is niet interessant voor mij omdat we dat alles. We hebben ik weet niet hoeveel uren besteed aan het verkennen van dat alles. Dus het is heel anders. Het belangrijkste bindweefsel, zou ik zeggen, is de gevoeligheid ervan om verhalen te vertellen, "zei Matt Duffer.

Het zal waarschijnlijk een paar jaar duren voordat we voor het eerst kennismaken met de spin-offshow Stranger Things, maar het wachten zal de moeite waard zijn. Een nieuwe serie die zich afspeelt in de gevestigde wereld is meer dan fans kunnen wensen.

Aanbevolen: