De echte reden waarom Michael woedend was over Angela's gewichtsverlies op '90 Day Fiance

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Michael woedend was over Angela's gewichtsverlies op '90 Day Fiance
De echte reden waarom Michael woedend was over Angela's gewichtsverlies op '90 Day Fiance
Anonim

90 Day Fiance heeft een concept dat zowel intrigerend als ook herkenbaar is, tenminste op het eerste gezicht. Veel mensen worden verliefd op iemand die op een andere plek woont dan zij en een langeafstandsrelatie heeft voordat iemand besluit te verhuizen. In dit geval heeft één persoon een K-1-visum nodig, wat betekent dat je 90 dagen nadat je in de VS bent aangekomen moet trouwen. Natuurlijk staat de show bekend als ongelooflijk dramatisch, waardoor het moeilijk is voor kijkers om te relateren, en veel van de koppels maken ruzie in meer dan één aflevering.

Een stel dat opv alt is Angela Deem en Michael Ilesanmi. De vele scheidingen van Angela en Michael hebben ervoor gezorgd dat fans zich afvragen of ze voor de lange termijn zijn. En Angela was in het verleden jaloers op Michael. Maar dit stel is nog steeds samen en er is een grote update over hun relatie. Waarom was Michael woedend over Angela's gewichtsverlies op 90 Day Fiance? Laten we eens kijken.

Angela's gewichtsverlies

Angela en Michael hebben zeker een lange weg afgelegd op 90 Day Fiance. Angela heeft Michael niet in haar testament gezet en dat is maar één ding waardoor fans stopten en zich afvroegen hoe lang ze bij elkaar zouden blijven.

Volgens Us Weekly zijn Angela en Michael in januari 2020 getrouwd. Het paar ging echt uit elkaar en kwam toen weer bij elkaar op 90 Day Fiance: Before the 90 Days seizoen 2 en 3.

Mensen hebben het gehad over Angela's gewichtsverlies, en Angela legde aan Entertainment Tonight uit dat Michael het niet leuk vond dat ze afgevallen was.

Angela legde uit: "Ik kan je vertellen dat hij een kont was. Hij was een totale. Ik kan je vertellen dat ik hier alleen in was. Weet je, ik deed mijn tieten en hij hield van mijn bobs. Ik weet niet of hij het gewoon was die er geen deel van uitmaakte omdat hij daar op dat moment was of zo, maar we hebben het meegemaakt."

Angela sprak over het werk dat ze had gedaan en zei: "Het zal je op weg helpen, maar je moet de levensstijl ermee veranderen, want het betekent niet dat je niet een paar kilo meer kunt aankomen jaren later. Dat kan. Het is een reis. … Er is een regenboog aan het einde ervan, ik zeg het je. Ik heb me nog nooit zo veel beter gevoeld in mijn leven."

Angela legde meer uit over haar operatie, wat betekende dat ze 100 pond afviel, en zei dat ze vijf procedures op dezelfde dag had. Dit omvatte twee hernia's, liposuctie, een borstverkleining en een maagmanchetoperatie.

Hoewel Angela heeft gezegd dat Michael het niet leuk vond dat ze dit gewicht verloor, wilde ze ervoor zorgen dat ze een gezonde levensstijl kan leiden. Volgens People zei Angela: "Er zijn voordelen om het voor mezelf te doen, omdat het ook de kleinkinderen ten goede komt die langer om me heen zijn en [Michael] en ik langer samen zijn. Ik deed het voor mezelf om in leven te blijven… en om degenen van wie ik hou ten goede te komen."

Hoewel het niet klinkt alsof Angela Michael in deze periode van haar leven ondersteunend vond, zijn fans toch nieuwsgierig om meer te weten te komen over hun relatie. Michael woonde in Nigeria toen hij Angela schreef op sociale media. Angela ging hem persoonlijk bezoeken en fans zagen dat ze veel problemen hadden toen ze elkaar leerden kennen en zich verloofden. Michael gaf Angela zelfs een taart cadeau en ze gooide het in zijn gezicht.

Angela en Michael hebben in het verleden een aantal dramatische momenten gehad over haar gewicht. In een scène van de realityshow noemde Michael Angela dik. Volgens Cheat Sheet liepen Angela en Michael op een markt in Nigeria en ze wilde dat hij de vrouw die daar werkte vertelde dat ze de jurk breder wilde hebben. Michael zei: "Het ziet er gênant voor haar uit omdat ze dik is."

Angela liet Michael weten dat ze zijn negatieve woorden niet op prijs stelde en sloeg hem twee keer.

Fan Reactie

Sommige fans zijn niet echt zeker van de relatie tussen Angela en Michael. In een Reddit-thread schreef een fan van de show: "Ik vind Michael leuk. Hij lijkt er om de juiste redenen in te zitten. Ik weet niet zeker of Angela de juiste weddenschap voor hem is, maar als hij gelukkig is, dan is dat maar zo."

Een andere fan zei dat Angela niet altijd aardig was tegen Michael: "Hij lijkt me een goed, aardig persoon. Ik wou dat Angela zou nadenken voordat ze tegen hem praat. Soms is ze heel gemeen tegen hem."

In een andere Reddit-thread vermeldden verschillende fans dat Angela heeft gezegd dat ze rookt vanwege Michael, en dat vonden ze problematisch.

In de Tell-All-aflevering van 90 Day Fiance: Happily Ever After liet Angela iedereen zien hoe ze eruit zag nadat ze 106 pond was afgevallen, en ze zei dat Michael niet blij was met de operatie omdat ze geen dezelfde borst die ze eerder deed. Ze zei dat ze hem had verteld dat ze borstimplantaten kon krijgen en daar was hij blij mee.

Hoewel Angela heeft gezegd dat Michael niet blij was met haar operatie, lijkt ze gelukkig en in vrede met haar beslissing. Gewichtsverlies is een lastig onderwerp om over te praten, omdat mensen zich moeten concentreren op zich goed voelen en positiviteit van het lichaam, maar velen zijn het erover eens dat Michael hier 100 procent achter Angela's keuzes moet staan.

Aanbevolen: