De echte reden waarom Nick Cannon zoveel kinderen heeft

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Nick Cannon zoveel kinderen heeft
De echte reden waarom Nick Cannon zoveel kinderen heeft
Anonim

Als het op Nick Cannon aankomt, zouden veel fans zeggen dat hij een getalenteerde komiek en een ongelooflijke gastheer is. De laatste tijd is Nick bekend geworden door het maken van baby's. In de afgelopen jaren, na zijn scheiding van Mariah Carey, is Nick in en uit relaties geweest en heeft hij meerdere baby's verwelkomd met meerdere babymama's.

Nicks vrienden hebben genoten van het uitlachen van hem, vooral zijn vriend Kevin Hart die Nick een condoomautomaat schonk na zijn laatste aankondiging.

Iedereen die dicht bij Nick Cannon staat, evenals zijn fans, willen gewoon antwoorden op de vraag waarom Nick zoveel kinderen wil hebben. Ze zijn ook benieuwd of alle zwangerschappen met opzet waren of ongelukken.

Bijgewerkt op 7 augustus 2022: Sinds dit artikel werd gepubliceerd, verwelkomde Nick Cannon zijn achtste kind en kondigde aan dat hij een negende kind zou krijgen. Ondanks zijn plannen om celibatair te worden, lijkt het erop dat Nick nog niet helemaal klaar is met het krijgen van kinderen, en daar kan een reden voor zijn.

Nick Cannon heeft expres meerdere kinderen

Nick Cannon werd vader in 2011 toen zijn zoon en dochter, de tweeling Moroccan en Monroe, werd geboren. Hij deelt de tweeling met zijn toenmalige vrouw Mariah Carey. Toen zijn scheiding van Mariah in 2016 werd afgerond, nam Nick de beslissing om zich niet met iemand anders te settelen.

Dat betekende echter niet dat hij van plan was om geen kinderen meer te krijgen.

Nick ging af en toe uit met Brittany Bell en verwelkomde hun Golden Sagon in 2017 en dochter Powerful Queen in 2020. De relatie tussen Nick en Brittany stokte voorgoed en Nick ging verder met Abby De La Rosa.

Nick en Abby hebben nooit bevestigd of ontkend of ze een relatie hadden of niet. Het paar maakte wel bekend dat ze zwanger waren en in juni 2021 werden hun tweelingzonen Zillion Heir en Zion Mixolydian geboren. Om Nicks kinderjaren af te sluiten, verwelkomden hij en model Alyssa Scott hun zoon Zen. Zen is helaas in december 2021 overleden aan een hersentumor.

Het is geen verrassing dat Nick Cannon te maken heeft gehad met grote terugslag voor het bedriegen en het leegspuiten van vrouwen voor baby's. De waarheid is dat Nick gewoon van kinderen houdt en dat hij met opzet kinderen krijgt met de vrouw die zwanger is geraakt.

Wat betreft meer bewijs, buiten de verklaringen van Nick? In maart 2022 gaf Bre Tiesi een interview waarin ze haar "mooie" relatie met Cannon besprak en merkte op dat ze nogal onconventioneel zijn.

Toch merkte Tiesi op dat ze zoveel "respect en liefde" heeft voor Nick en wie hij is als persoon, en dat ze zou willen dat haar zoon opgroeide om op hem te lijken. Een deel van de reden waarom ze Nick zo prijst? De manier waarop hij is als persoon en vader, vooral in het licht van zijn gezondheidsproblemen.

Nick heeft een levensbedreigende gezondheidstoestand

In januari 2012 maakte Nick Cannon een zeer ernstige en levensveranderende gezondheidstoestand door waardoor Nick het risico liep te overlijden. Hij herinnert zich de laatste plaats waar hij zou willen zijn, in een ziekenhuiskamer zitten met dokters die hem vertelden dat hij zou kunnen sterven.

De artsen ontdekten twee bloedstolsels in zijn longen en oedeem (zwelling veroorzaakt door vocht dat vastzit in het lichaam). Nick realiseerde zich niet dat hij aan Lupus Nierziekte leed totdat hij werd doorverwezen naar een specialist waar hij de diagnose kreeg.

Nick moest echt zijn levensstijl veranderen om de symptomen van zijn auto-immuunziekte te verlichten. Hij heeft delicaat gewerkt om zijn routines weer op te pakken, terwijl hij zich bewust bleef van zijn gezondheidstoestand.

Nick werkt heel ijverig om een gezonde levensstijl te behouden en zowel actief als gezond te blijven in de hoop uit het ziekenhuis te blijven - en actief met al zijn vele kinderen.

Is Nick Cannon eigenlijk celibatair geworden?

Na de aankondiging dat hij zijn zevende kind verwachtte, kondigde Nick Cannon aan dat hij zich aan het celibaat zou houden. Hij zei ook dat hij eraan wilde werken een goede vader te zijn voor al zijn kinderen en een co-ouder te zijn met de moeders van elk van zijn kinderen.

Nick verduidelijkte later echter dat hij de beslissing had genomen nadat hij het nieuws had vernomen dat hij nog een baby zou krijgen - zijn achtste.

Nick zei in een interview met People dat zijn "therapeut een van de mensen was die zei dat ik waarschijnlijk celibatair zou moeten zijn. De reden waarom is dat ik dat nieuws had gedeeld dat Bre zwanger was. Dat was de reden waarom ik toen aan mijn celibaatreis begon. Dus, voor iedereen die denkt: 'Oh, hij was niet celibatair,' ik wel!"

Natuurlijk verwelkomde hij dat kind met Bre, maar kondigde tegelijkertijd een negende kind aan met Abby De La Rosa (die ook moeder is van Nick's tweede tweeling, Zillion en Zion).

De baby (of baby's - Abby liet doorschemeren dat het een andere tweeling zou kunnen zijn in een bericht op sociale media) wordt rond oktober 2022 verwacht, volgens The Sun.

Aanbevolen: