Ezra Miller wordt beschuldigd van misdrijfinbraak

Inhoudsopgave:

Ezra Miller wordt beschuldigd van misdrijfinbraak
Ezra Miller wordt beschuldigd van misdrijfinbraak
Anonim

Ezra Miller is aangeklaagd voor inbraak. Ze zouden in mei hebben ingebroken in een huis in Vermont.

Politie ontving een klacht en identificeerde Ezra Miller als de vermeende dader

Ezra Miller is beschuldigd van inbraak in het huis in Stamford, Vermont, volgens TMZ.

De politie heeft naar verluidt kort na de vermeende overval begin mei een klacht ontvangen. Volgens een rapport van de staatspolitie van Vermont werd Miller om 23:23 uur door de politie gevonden. ET op zondag. Ze kregen een dagvaarding om op 26 september te verschijnen.

Miller - die zij/zij voornaamwoorden gebruikt - houdt zich onopvallend na talloze schandalen die ertoe hebben geleid dat ze uit toekomstige DC-projecten werden geschrapt. De studio is echter nog steeds van plan om The Flash volgend jaar uit te brengen met hen in de hoofdrol. In The Flash zullen de met een Oscar bekroonde acteurs Michael Keaton en Ben Affleck te zien zijn die terugkeren als verschillende versies van Batman. Rolling Stone meldde eerder in juni dat We Need To Talk About Kevin-ster samenwoonde met een 25-jarige moeder en drie jonge kinderen die op hun boerderij in Stamford woonden. Een bron beweerde dat een eenjarige op het terrein van Miller - naar verluidt een cannabisboerderij zonder vergunning - was gevonden met een verdwaalde kogel in hun mond.

Ezra Miller is naar verluidt een 'cultleider'

Miller werd opgezet om te helpen de DCEU te leiden nadat Affleck de rol van Batman had neergelegd en de tweede Wonder Woman-film ondermaats presteerde. Maar dit zal nu naar verluidt worden geschrapt. Het komt nadat de verontruste 29-jarige ster werd getroffen met een straatverbod wegens beweringen dat ze "overwonnen" waren tegen een niet-binaire 12-jarige. Hij zou ook hun moeder hebben bedreigd met een pistool nadat hij haar had beschuldigd van culturele toe-eigening. Ze gingen viraal toen ze in 2020 blijkbaar een vrouw verstikten. Er gaan ook geruchten dat Miller de leider was van een sekte-achtig heiligdom in IJsland.

Ezra Miller wordt aangeklaagd voor het 'verzorgen' van een tienermeisje

Ondertussen is Miller aangeklaagd wegens beschuldigingen dat hij een nu 18-jarige uit South Dakota "verzorgd" en vervolgens "gehersenspoeld" heeft. De ster probeerde naar verluidt in bed te kruipen met Tokata Iron Eyes – een lid van de Standing Rock Sioux-stam – tijdens een reis naar Londen toen ze net 14 was.

Tokata's ouders - Dr. Sara Jumping Eagle en haar advocaat-echtgenoot Chase Iron Eyes - zeggen dat ze "geen idee" hebben waar de 18-jarige Tokata is. Ze hebben namens hun activistische dochter juridische documenten ingediend voor een beschermingsbevel tegen Miller. Tokata heeft de beschuldigingen ontkend en noemt het 'een walgelijke en onverantwoordelijke lastercampagne'.

Aanbevolen: