Wendy Williams is niet zichzelf in recente video's, zegt Rep

Inhoudsopgave:

Wendy Williams is niet zichzelf in recente video's, zegt Rep
Wendy Williams is niet zichzelf in recente video's, zegt Rep
Anonim

Lang voordat haar talkshow eindigde, merkten veel kijkers dat het gedrag van Wendy Williams leek te veranderen. Niet alleen werden de presentator en de media-persoonlijkheid meerdere keren een meme, maar ze leek ook bruggen te branden in Hollywood terwijl ze haar persoonlijke worstelingen afhandelde.

Kortom, haar carrière leek in een neerwaartse spiraal te zitten, dus de annulering van haar show was geen complete schok voor de kijkers. Wat zorgwekkend was, was het feit dat Wendy toegaf gezondheidsproblemen te hebben, waaronder een aanval met coronavirus, een diagnose van de ziekte van Graves en lymfoedeem.

En een recente video van Wendy Williams suggereert dat de ster zich niet als zichzelf gedraagt - en haar vertegenwoordiger bevestigde het.

Video van Wendy Williams laat zien hoe ze er gedesoriënteerd uitziet

Fans maken zich al enige tijd zorgen over Wendy's gezondheid, maar in recente video's bevestigde haar vertegenwoordiger dat Williams niet 100 procent is.

The Sun meldde dat Wendy werd gefotografeerd terwijl ze uit was met een persoon die beweerde haar manager te zijn en dat ze "enigszins verward" leek.

Terwijl fotografen foto's aan het maken waren, ijsbeerde Wendy tussen het gebouw waar ze uit kwam en de auto waar ze blijkbaar in stapte. Ze werd ook geciteerd als te zeggen "mijn American Express is kapot …" en het bespreken van een schijnbare vliegtuigvlucht, hoewel er niet werd gemeld dat ze die dag met het vliegtuig had gereisd.

Dit openbare uitje was echter niet het enige recente voorbeeld van gedesoriënteerd gedrag van Williams.

Wendy promootte een aankomende podcast met een Instagram-video

Wendy heeft het al een tijdje over haar aankomende podcast en een recente video op Instagram keerde terug naar het onderwerp. Page Six meldde dat de reacties van fans gemengd waren, omdat de Instagram-video Wendy niet in een flatterend licht zette.

Volgens Page Six zei Wendy's vertegenwoordiger, William Selby, dat hoewel Wendy enthousiast is over de podcast, hij zegt dat ze op dit moment niet "100 procent" is, en dat hij "haar ervan weerhoudt" om de podcast te lanceren. podcast.

Hij legde verder uit dat ze "beter" zou kunnen zijn in termen van haar gezondheid, en dat "er nog meer moet worden gedaan om haar in de ruimte te plaatsen, waar ze beter kan worden vertegenwoordigd."

Naast Wendy's gemelde gezondheidsproblemen, heeft ze ook te maken met de gevolgen van een rechtszaak over mogelijke financiële uitbuiting; The Sun meldt dat Wendy in augustus 2022 nog steeds niet de controle over haar eigen accounts had teruggekregen.

Dit komt te midden van het schijnbare ontslag van veel van haar teamleden, maar ook een vermeend huwelijk voor de voormalige tv-presentator.

Aanbevolen: