Wat is er gebeurd tussen Vivica A. Fox en Jada Pinkett Smith?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Vivica A. Fox en Jada Pinkett Smith?
Wat is er gebeurd tussen Vivica A. Fox en Jada Pinkett Smith?
Anonim

De klap die over de hele wereld werd gehoord, was dit jaar een van de populairste onderwerpen uit Hollywood. Sinds het is gebeurd, zijn er veel mensen naar voren gekomen ter verdediging van Chris Rock of ter verdediging van Will Smith.

Niet veel mensen hebben zich uitgesproken over hoe Jada Pinkett Smith reageerde op de schokkende gebeurtenis. Een beroemdheid die dat wel deed, is echter een oude vriend van zowel Will als Jada.

Haar mening hierover was niet bepaald prettig voor Jada-fans om te horen.

Vivica A. Fox krijgt adressen Jada Pinkett Smith over Oscar Night

Vivica A. Fox speelde met zowel Will Smith als Jada Pinkett Smith, en speelde naast hen in respectievelijk de films Independence Day en Set If Off.

Ondanks haar vriendschappen met het paar, sprak ze echter openhartig en een beetje emotioneel toen ze de verklaring van Jada Pinkett Smith op die avond bij de Oscars toesprak. Terwijl ze samen met voormalig Queer Eye For The Straight Guy-ster en Rupaul's Drag Race-jurylid Carson Kressley een aflevering van de Wendy Williams Show presenteerde, barstte de Kill Bill-actrice in tranen uit toen ze zich herinnerde hoe ze zich voelde toen ze reageerde op de opmerkingen van Pinkett Smith. "Toen ik deze video gisteravond zag, moest ik huilen, ik zal heel eerlijk tegen jullie zijn."

De video in kwestie was een aflevering van Red Table Talk waarin Jada Pinkett Smith eindelijk haar stilzwijgen verbrak met betrekking tot de gebeurtenissen die die avond bij de Oscars plaatsvonden.

Pinkett Smith opende haar show en zei: "Nu, over Oscar-avond, is mijn diepste hoop dat deze twee intelligente, capabele mannen [Smith en Rock] een kans hebben om te genezen, dit uit te praten en te verzoenen. De toestand van de wereld van vandaag, we hebben ze allebei nodig. En we hebben elkaar eigenlijk allemaal meer dan ooit nodig. Tot die tijd blijven Will en ik doen wat we de afgelopen 28 jaar hebben gedaan, en dat is samen uitvinden wat we leven noemen. Bedankt voor het luisteren."

Vivica A. Fox noemt Jada Pinkett Smith 'zelfrechtvaardig'

Vivica A. Fox ging verder terwijl ze de tranen zichtbaar in bedwang hield: Ik voelde me echt een partner van Will Smith wiens carrière die avond in feite op een kruimel liep. We waren allemaal op zoek naar Will Smith die avond - Oscaravond - we wilde dat hij zou winnen.

Will Smith zou wat mij betreft die avond worden gekroond tot Sidney Poitier van deze generatie, wat een enorme eer is. Sinds die avond is Will Smith officieel uitgesloten van toekomstige Academy Awards-evenementen voor de volgende 10 jaar, wat een reactie is die sommigen oneerlijk en zelfs racistisch vonden.

Vivica A. Fox stopte daar niet. Ze bleef open en emotioneel praten over hoe ze zich voelde over Jada Pinkett Smith. "Will Smith verdedigde haar eer, daarom liep hij het podium op en sloeg hij omdat hij het gevoel had dat zijn vrouw beledigd was, dus ik zag geen verantwoordelijkheid als partner - Ik wou dat we een beetje meer verantwoordelijkheid konden hebben en dat het niet zo zelfingenomen lijkt van Jada's kant en dat is mijn gevoel."

Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben niet gereageerd op Vivica A. Fox

Sinds de Oscar-avond heeft Will Smith een officiële verklaring op zijn Instagram afgelegd over het evenement en over zijn gedrag. Hij noemde het 'onaanvaardbaar en onvergeeflijk' en merkte op dat hij zich 'in verlegenheid gebracht' voelde. Hij begon zijn openbare verklaring en zei: "Geweld in al zijn vormen is giftig en destructief."

Will Smith vervolgt zijn verklaring en zegt: "Mijn gedrag tijdens de Academy Awards van gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk. Grappen ten koste van mij horen bij het werk, maar een grap over Jada's medische toestand was te veel voor mij om te verdragen en ik reageerde emotioneel. Ik wil je publiekelijk mijn excuses aanbieden, Chris. Ik was buiten de lijn en ik had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid." Sinds deze publieke verklaring is hij naar een spirituele retraite in India gegaan om na te denken over zijn daden.

Op het moment van schrijven hebben noch Will Smith noch Jada Pinkett Smith gereageerd op Vivica A. Fox die zich uitsprak over de situatie. Fans van alle 3 de acteurs hopen dat er een soort van oplossing tussen hen zal komen terwijl de Smith's blijven proberen hun publieke reputatie opnieuw op te bouwen. Tot die tijd is er altijd Independence Day en Set It Off om met veel plezier op terug te kijken.

Aanbevolen: