Dit is wat er is gebeurd met de eerste vrouw van Johnny Depp, Lori Anne Allison

Inhoudsopgave:

Dit is wat er is gebeurd met de eerste vrouw van Johnny Depp, Lori Anne Allison
Dit is wat er is gebeurd met de eerste vrouw van Johnny Depp, Lori Anne Allison
Anonim

Voordat Amber Heard in zijn leven kwam en jaren voordat een van zijn andere geliefden zijn pad kruiste, was Johnny Depp getrouwd met Lori Anne Allison.

Als fans denken aan alle vrouwen aan wie Depp in het verleden is gekoppeld, zijn Heard, Vanesa Paradis en Winona Ryder de namen die het meest opvallen. Maar de meeste mensen weten niet dat hij in het begin van zijn carrière getrouwd was.

Paradis en Ryder hebben altijd het beste te zeggen gehad over Depp en hun tijd samen, en hebben hem verdedigd sinds de controverse en juridische strijd met Heard begon. Hij is nog steeds heel dicht bij hen. Het blijkt dat, hoewel hij niet meer zo close is met Lori, zij ook is gekomen om hem te verdedigen en in zijn hof te staan met zijn andere exen.

Allison kende Depp voordat hij beroemd was. Ze heeft een kant van hem gezien die geen van Depps andere partners heeft gezien. Naast Heard is zij de enige andere persoon die Depp haar man heeft kunnen noemen. Dit is wat ze de laatste tijd heeft gedaan.

Bijgewerkt op 8 augustus 2022: Lori Anne Allison is bezig geweest sinds haar tijd met Johnny Depp, en hoewel ze zijn achternaam nog steeds heeft en deze slim gebruikt in haar eigen productmarketing, ze is misschien niet zo close met Johnny als ze ooit was.

Allison kreeg Depp zijn eerste Hollywood-auditie

Nadat Depp van de middelbare school kwam, begon hij een band genaamd The Kids. Ze behaalden genoeg succes om zich open te stellen voor bands als de Ramones, Iggy Pop, The Pretenders en Talking Heads. Het was via The Kids dat Depp Allison ontmoette. Ze was de zus van de bassist van de band.

Toen de band naar L. A. verhuisde, gingen ze uit elkaar, maar een goede zaak die daaruit voortkwam, was het huwelijk van Depp en Allison. Ze trouwden in 1983 in Zuid-Florida. Depp was pas 20 en Allison was 25.

Toen het paar naar L. A. verhuisde, was Allison van plan om samen met haar man een carrière in de muziekindustrie na te streven, maar helaas werden haar dromen om platenproducent te worden verpletterd toen ze gedeeltelijk doof werd aan haar linkeroor.

Dus toen het erop leek dat geen van beiden het zou halen in de muziekindustrie, wendde Lori zich tot de filmindustrie. Ze werd een professionele visagist en via haar vrienden in de industrie, zoals Christina Applegate en Adam Ant, kon ze op televisie beginnen.

Kort daarna, terwijl Depp probeerde wat geld binnen te halen door hier en daar wat klusjes te doen, bracht Allison haar man ook naar de grote competities. Via haar connecties stelde ze Depp voor aan Nicolas Cage.

Het paar werd vrienden en Cage kon Depp een auditie bezorgen voor A Nightmare On Elm Street.

Depp bekende: "Ik kreeg de baan. Ik was stomverbaasd. Ze betaalden me al dat geld voor een week. Het was geluk, een ongeluk. Ik deed het puur om de huur te betalen. Ik was letterlijk tegelijkertijd sollicitaties aan het invullen, welke baan dan ook. Nic Cage zei: 'Je moet proberen acteur te worden. Misschien ben jij er een en weet je het niet.' Ik begon met acteren en ik dacht, nou, dit is een interessante weg; misschien moet ik ermee doorgaan."

Helaas, terwijl hun beide carrières van de grond kwamen, was hun huwelijk dat niet, en in 1985, na slechts een paar jaar samen, noemden Depp en Allison onverzoenlijke verschillen in hun scheiding. De scheiding moet voor een deel minnelijk zijn geweest, want Allison gaat nog steeds langs Lori Depp.

Lori Anne Allison is vandaag een make-upartiest

Toen ze opgroeide, kleurde Allison graag op haar poppen en zag David Bowie als een van haar idolen. Ze was een totale rebel, iets dat Depp waarschijnlijk aantrok. Het enige waar ze om gaf was anders zijn.

Nu is Allison al tientallen jaren visagist en heeft hij gewerkt met sterren als Cloris Leachman, Bonnie Raitt en Josh Groban. Daarnaast heeft ze een relatief rustig leven gehad.

In 2015 lanceerde ze haar eigen lijn lipgloss, genaamd Serendeppity, met glossen die vernoemd zijn naar haar favoriete filmpersonages en idolen. "Ik hou van het idee achter make-up en er plezier mee hebben", schrijft ze op haar website. "Wees jij of wees je 'karakter', de keuze is aan jou."

In haar vrije tijd zorgt Allison ook voor honden. Zij en haar zus brachten in 2016 een boek uit over beroemdheden en hun honden genaamd, Gimme Shelter (onder de naam Suzanne Allison) Depp schreef zelfs het voorwoord. De opbrengst gaat naar non-profitorganisaties om dieren in nood te helpen.

Ze heeft ook bijgedragen aan een boek met korte verhalen genaamd For Sale: Baby Shoes, Never Worn.

Allison heeft de krachten gebundeld met de andere exen van Depp om hem te verdedigen

Toen Depp in 2016 van Heard scheidde en beschuldigingen van huiselijk geweld werden geuit, hield Allison niet stil over haar voormalige echtgenoot. Samen met Paradis en Ryder verdedigde Lori hem.

Ze beweerde dat Depp nooit een hand zou opsteken naar een vrouw en dat hij nooit zoiets deed als ze samen waren. Blijkbaar heeft hij niet eens tegen haar geschreeuwd. Hij is een "zacht persoon" die nooit een vlieg kwaad zou doen. Lori zegt dat zij en Depp nog steeds vrienden zijn en af en toe met elkaar praten; ze hield zelfs de achternaam van haar ex.

Allison was tientallen jaren geleden getrouwd met Depp voordat roem zijn persoonlijkheid echt had geraakt, natuurlijk, dus nee-zeggers kunnen suggereren dat ze hem niet echt meer kent. Hoe dan ook, het is duidelijk dat Depp nog steeds de steun van zijn ex heeft, en dat ze de zijne niet per se nodig heeft.

Aanbevolen: