Wat is er gebeurd met de tv-vrouw van Berni Mac, Kellita Smith?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de tv-vrouw van Berni Mac, Kellita Smith?
Wat is er gebeurd met de tv-vrouw van Berni Mac, Kellita Smith?
Anonim

Bernie Mac was korte tijd de ster van zijn eigen tv-show genaamd 'The Bernie Mac Show'. De serie was slechts vijf jaar in de lucht, maar het overschreed meer dan 100 afleveringen, bevatte een lange lijst van cameo's van beroemdheden (inclusief Halle Berry, voordat ze miljoenen per verschijning binnenhaalde) en gaf een boost aan de carrière van Bernie's vrouw op het scherm.

Maar Bernie was op zichzelf al een beroemdheid, nadat hij in het stand-upcircuit had gewerkt en met veel spraakmakende komieken over de ellebogen had gewreven voordat hij zijn show lanceerde. Op het moment van zijn dood werkte Bernie aan 'Ocean's Twelve' en 'Guess Who', plus verschillende andere projecten.

Helaas stierf Bernie in 2008 na complicaties van een longontsteking als gevolg van een onderliggende gezondheidsaandoening die sarcoïdose wordt genoemd. Maar zijn show bevestigde meer dan Bernie's faam en reputatie als veelzijdig acteur. Het hielp ook zijn vrouw op het scherm om haar carrière vooruit te helpen.

Wie was de vrouw van Bernie Mac?

In het echte leven was Bernie in 1977 getrouwd met Rhonda McCullough en het paar was samen tot aan zijn dood. Ze deelden één kind, Je'Niece McCullough, die tegenwoordig in de veertig is.

Dus wat gebeurde er met Bernie's echte vrouw na zijn dood? Ze heeft natuurlijk enige tijd gerouwd om haar middelbare schoolliefde.

Maar toen eindigde Rhonda drie jaar later met hertrouwen. Haar nieuwe echtgenoot, Horace Gilmore, was 'door God gezonden', zei Rhonda, omdat ze sinds haar 16e bij Bernie was en geen idee had hoe ze zonder hem moest leven.

Ontmoeten en trouwen met Horace was herstellend voor Rhonda, maar ze besteedde ook enige tijd aan het maken van een documentaire over Bernie. Ze is tegenwoordig nog steeds betrokken bij de Bernie Mac Foundation, maar is duidelijk op een gezonde manier verder gegaan met haar leven.

Waardoor fans zich afvragen wat er is gebeurd met de tv-vrouw van Bernie Mac?

Wie was de tv-vrouw van Bernie Mac?

De vrouw die de vrouw van Bernie Mac speelde in zijn show was actrice Kellita Smith. Hoewel Smith een actrice was voordat ze meedeed aan 'The Bernie Mac Show', was haar cv niet zo indrukwekkend als dat van Mac. Hoewel ze een model was en pre-acting in meerdere tijdschriften verscheen.

Kellita was wel een paar jaar te zien in 'The Jamie Foxx Show', in een hoofdrol. Maar daarna was ze in verschillende tv-shows voor single-episode spots, terwijl ze enkele films filmde die niet per se blockbusters waren.

Maar nadat ze met Bernie had gewerkt en drie nominaties voor de rol van Wanda McCullough had verdiend, werd het schema van Kellita een beetje drukker.

Wat doet Kellita Smith nu?

Nadat 'The Bernie Mac Show' was afgelopen, verscheen Kellita in een paar films, maar dook toen weer in de tv-serie 'The First Family'. Ze speelde een paar jaar de First Lady, verdiende nog een acteerprijs en kreeg toen nog een hoofdrol in de serie 'Z Nation'.

Nu werkt Kellita aan 'In the Cut', waar ze sinds 2016 op verschijnt. Maar Kellita's functieomschrijving omvat ook komiek, niet alleen sitcom-ster.

Met wie is Kellita Smith getrouwd?

Interessant is dat Kellita Smith heeft gezegd dat ze misschien niet wil trouwen. In een interview merkte ze op dat ze het niet per se met het huwelijk eens is, en haar Instagram ondersteunt dat.

In één bericht deelde (en applaudisseerde) Kellita een afbeelding van een tijdschriftomslag met Eartha Kitt waarop stond: "Waarom Eartha Kit weigert te trouwen."

Dat wil echter niet zeggen dat Kellita niet geïnteresseerd is in het hebben van een partner in het leven. Ze deelt ook veel van haar gedachten op Instagram, waar ze zegt dat ze wil dat haar 'volgende relatie' de dansen van gechoreografeerde koppels omvat (of misschien zei ze alleen maar dat ze synchroon wil zijn met haar toekomstige partner?).

Wat betreft met wie ze aan het daten is, lijkt Kellita momenteel geen speciaal iemand te hebben. Of in ieder geval niet een bekend speciaal iemand.

Heeft Kellita Smith kinderen?

Hoewel ze de vrouw en adoptiemoeder van Bernie Mac speelde voor zijn nichtjes en neefje, lijkt Kellita Smith in het echte leven geen kinderen te hebben. Ze houdt de lippen stijf op elkaar over haar persoonlijke leven, maar haar sociale media wijzen op hechte relaties met haar echte nicht en andere familieleden.

Als Smith ooit kinderen heeft gehad, hebben ze genoten van een leven dat volledig onder de radar was. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Kellita kinderen heeft, want ze deelt nogal wat op sociale media. Niet alleen dat, maar ze heeft nooit veel pauze genomen van haar werk.

Hoewel ze er kapot van was toen Bernie Mac stierf, heeft Kellita sindsdien non-stop gewerkt aan tv-shows, films en meer. IMDb merkt zelfs op dat ze momenteel een tv-miniserie in productie heeft, maar ze is ook op BET geweest en verscheen tot nu toe in de show 'This Is Us' in 2021.

Ze is Bernie Mac misschien wat krediet verschuldigd omdat ze haar reputatie als actrice een boost heeft gegeven, maar Kellita Smith heeft het in haar eentje ook goed gedaan.

Aanbevolen: