Matt Stone praat echt in zijn mouw om Kenny's stem op te nemen voor South Park

Inhoudsopgave:

Matt Stone praat echt in zijn mouw om Kenny's stem op te nemen voor South Park
Matt Stone praat echt in zijn mouw om Kenny's stem op te nemen voor South Park
Anonim

Trey Parker en Matt Stone hebben een fortuin verdiend dankzij South Park en de 25 seizoenen op televisie. Dat succes is echter gepaard gegaan met wat bagage. De show kwam meerdere afleveringen in ernstige problemen en bovendien heeft het duo ook spijt van een deel van de inhoud ervan.

Desalniettemin gaat de show door en zoals we in het volgende zullen bespreken, is het behouden van de creativiteit een belangrijke reden waarom. Daarnaast bekijken we een van de meer populaire personages van de show, Kenny, en hoe Matt Stone erin slaagde zijn unieke stem op te nemen.

Kenny zou tijdens seizoen 5 worden vermoord, maar de plannen zijn gewijzigd

Na 25 seizoenen gaat South Park nog steeds goed en een belangrijke reden daarvoor is de creativiteit van zowel Matt Stone als Trey Parker. Samen met The LA Times spraken de makers over de uitdagingen om na al die jaren creatief te blijven. De grootste factor voor het duo is dat het niet in herhaling v alt.

"We zitten daar soms in de schrijverskamer en zitten gewoon zo vast, en ik zal zeggen: "Hoe kunnen we in godsnaam niet weten waar we na 25 jaar mee bezig zijn?" We willen onszelf nooit herhalen. Er zijn zeker stijlfiguren, maar om grappig te zijn, moet het nieuw zijn. Gewoon zeggen: "Cartman is dik en hij houdt van goedkope poefs" zal ons niet aan het lachen maken, "verklaarde Parker.

Trey Parker zou ook stellen dat het raken van actuele onderwerpen in de wereld een andere manier is om creatief en fris te blijven, terwijl het genereren van virale bekendheid voor de serie.

"Het is makkelijker om fris te zijn over iets actueels omdat het nieuw is. De schrijverskamer begint altijd met ons rond een tafel zittende, "Oké, wat is er aan de hand?" Net als in elk kantoor, maar zelfs in het seizoen dat we net deden, waren enkele van mijn favoriete dingen Butters op een paard en Cartman die in een hotdog woonde. Gewoon kinderdingen."

Uiteindelijk zijn de personages de drijvende kracht achter de show. Tijdens seizoen 5 werd bijna een gewaagde beslissing genomen om Kenny voorgoed te laten vermoorden.

De makers zouden echter beseffen dat dit misschien niet de verstandigste beslissing was. Eindelijk, in 2021, leek het opnieuw alsof het personage voorgoed was verdwenen …

Matt Stone's unieke manier van opnemen voor Kenny omvat zijn hand en mouwen

Matt Stone en Trey Parker realiseerden zich al vroeg hoe briljant het Kenny-personage was. Plots konden ze met veel meer wegkomen in termen van dialoog, vooral omdat zijn stem vaak gedempt was en kijkers niet precies wisten wat hij echt zei.

"Tijdens de aftiteling van de eerste twee seizoenen zei Kenny iets extreem grofs. Trey Parker en Matt Stone konden hiermee wegkomen omdat zijn stem gedempt was en maar heel weinig mensen konden verstaan wat hij zei, " IMDb staten.

Bovendien vermeldt IMDb ook de unieke manier om Kenny's gedempte stem op te nemen. Het was niet gedaan met een of andere fancy machine of systeem in de studio, in plaats daarvan was het allemaal Matt Stone die gewoon in zijn mouw of hand praatte …

"Matt Stone neemt Kenny's dialoog op door in zijn mouw of hand te praten."

Wat betreft waar de stem vandaan kwam, er wordt gezegd dat het duo naar school ging met een vriend die een grote oranje jas had en je raadt het al, de twee konden de helft van de tijd nauwelijks verstaan wat hij zei.

De pandemie maakte bijna een einde aan de legendarische run van South Park

Het begon al in 1997 en gezien de agressieve aanpak gingen veel fans ervan uit dat het niet lang zou duren. Dit is niet het geval geweest, hoewel het duo wel toegeeft in de problemen te zijn gekomen, vooral recentelijk tijdens de pandemie. Net als andere shows, werd South Park gedwongen om te draaien, en dat deed het precies.

"Het waren de eerste paar maanden van de pandemie en het was de eerste keer dat we gingen van "Oh wauw, misschien is dat het gewoon." Matt was de eerste die zei: "Dit ding gaat lang duren. Laten we beginnen uit te zoeken hoe we het vanuit huis kunnen doen."

Zoals ze in het verleden hebben gedaan, deed de show precies dat, genietend van weer een nieuw seizoen.

Aanbevolen: