South Park'-fans zijn geschokt dat Casa Bonita echt is nadat makers het restaurant hebben gekocht

South Park'-fans zijn geschokt dat Casa Bonita echt is nadat makers het restaurant hebben gekocht
South Park'-fans zijn geschokt dat Casa Bonita echt is nadat makers het restaurant hebben gekocht
Anonim

Fans waren verrast om te horen dat Matt Stone en Trey Parker, de makers van South Park, Colorado's beruchte Casa Bonita-restaurant kochten. Niet alleen werden fans teruggegrepen door de plotselinge carrièreverschuiving van de duo's naar restauranthouders, maar velen wisten niet dat Casa Bonita een echte plek was.

Stone en Parker hebben een enorm succesvolle zomer gehad. Begin augustus werd bekend dat de twee co-creators een deal van 900 miljoen dollar hebben getekend met ViacomCBS. Dit brengt nog zes seizoenen van de ranzige komedie naar Comedy Central en 14 aanstaande films naar het Paramount+ streamingplatform.

Onlangs werd onthuld dat Stone en Parker het Colorado-restaurant en uitgaanscentrum Casa Bonita hebben gekocht, een monument dat te zien is in South Park. Er is een aflevering van seizoen zeven met de titel "Casa Bonita" waarin de hoofdpersonen van de show voor chaos zorgen in het restaurant.

De twee maakten hun plannen om het restaurant te kopen publiekelijk bekend in een video die op vrijdag (13 augustus) werd gedeeld op de sociale media van South Park. Om de 24e verjaardag van hun fictieve show, die plaatsvindt in Colorado, te vieren, gingen ze zitten met de gouverneur van Colorado, Jared Polis. In deze video zei Parker: "We weten dat er veel mensen in Colorado zijn geweest die van Casa Bonita houden en hieraan hebben gewerkt, en we zijn verheugd om met iedereen samen te werken en het de plek te maken die we allemaal willen maken het." Vóór hun lopende aankoop zou het restaurant met een Mexicaans thema failliet gaan.

Fans hebben dit nieuws gemengd ontvangen, maar de meerderheid was positief. Er zijn slechts een paar slepende vragen over de plannen van de duo's om Casa Bonita populair te maken en een zorg dat de makers van dit eigenzinnige restaurant een ervaring met het South-Park-merk zullen maken. Er zijn ook velen die verrast waren om te ontdekken dat het restaurant in het echte leven bestaat.

Een fan schreef: "Bruh wat? Die plek is echt wtf?"

Een ander reageerde op de opmerking en schreef: "Heel echt. Klifduikers ook. Al het andere is verschrikkelijk, vooral het eten, ik heb betere tv-diners gehad. Ze hebben een speelhal en in het begin was ik opgewonden, "Vintage de jaren 80/90 games! Ik doe mee!" De meesten zijn op de een of andere manier gepakt. Hopelijk kunnen ze het maken zoals Cartman het ziet."

Casa Bonita zal zo verlicht zijn zodra het volledig South Parkified is, zei schrijver Conor McCormick-Cavanagh. De fan bleef schrijven: "De enige keer dat ik ooit in Casa Bonita ben geweest, was eerder deze zomer voor een rondleiding. Ik vind het jammer dat ik daar nooit de authentieke Mexicaanse keuken zal proberen, maar zo is het leven."

Een vierde fan stemde in met: "Zo geweldig. Lang leve Casa Bonita. Bovendien gaan ze het eten zogenaamd beter maken."

Desalniettemin is de opwinding er. Inwoners van Fan en Colorado zijn verheugd om te zien wat Parker en Stone van plan zijn te doen met deze nieuwe onderneming.

Aanbevolen: