Hoe Denis O'Hare echt voelde over het spelen van rechter Abernathy op de goede vrouw

Inhoudsopgave:

Hoe Denis O'Hare echt voelde over het spelen van rechter Abernathy op de goede vrouw
Hoe Denis O'Hare echt voelde over het spelen van rechter Abernathy op de goede vrouw
Anonim

Gezien het uitgangspunt van The Good Wife van CBS, was de show een magneet voor gaststerren. Tijdens de uitzending (2009 tot 2016) slaagden de makers van The Good Wife erin een aanval van geliefde personageacteurs vast te leggen als gastster terwijl verschillende personen verstrikt raakten in de juridische procedures. Vooral de jury bood een prachtige kans om een herkenbaar gezicht voor een aflevering naar voren te brengen. Of 9 afleveringen in het geval van Denis O'Hare.

Hoewel Denis O'Hare in het slechtste seizoen van American Horror Story zat, heeft hij ook in een van de beste gezeten. Om nog maar te zwijgen van een reeks geweldige televisieshows en films, waaronder Dallas Buyers Club, Milk en de meest ondergewaardeerde film van George Clooney, Michael Clayton. Om die reden en meer was hij de ideale acteur om de ultraliberale rechter Charles Abernathy te vertolken.

Denis werd niet alleen gevraagd om in meerdere seizoenen van The Good Wife terug te keren om over verschillende zaken te beslissen, maar hij portretteerde het personage ook in drie afleveringen van de spin-off-serie, The Good Fight. Dit is wat de veelgeprezen acteur eigenlijk vond van zijn karakter en tijd in de televisiefranchise.

Denis O'Hare verbonden met het spelen van rechter Abernathy op de goede vrouw

Tijdens een interview met Vulture legde Denis O'Hare precies uit hoe de makers van The Good Wife, Michelle en Robert King, aanvankelijk bezorgd waren om hem in dienst te nemen omdat ze niet zeker wisten of hij grappig kon zijn. Dit is een van de vele dingen die fans misschien niet weten over het maken van The Good Wife. Het karakter van rechter Abernathy was iets minder serieus vanwege zijn onervarenheid en zeer hardcore liberale overtuigingen. Dus, Michelle en Robert wilden iemand die in de komedie kon leunen.

Volgens Denis waren hun zorgen weggenomen toen ze zich realiseerden dat hij zojuist een Tony Award had gewonnen voor een komedie genaamd Take Me Out!

Hoewel hij het gevoel had dat hij iets te bewijzen had aan de makers, was hij ook erg verbonden met het personage zelf.

"Ik voelde me echt verbonden met het feit dat hij deze ongelooflijk liberale, geniale man was die af wilde zien van het protocol en gewoon een mens wilde zijn. Hij was ook een beginnende rechter, en ik was een nieuweling, dus ik kon het idee dat ik niet genoeg weet om dit werk te doen, maar ik zou er open voor staan, "zei Denis.

"Toen we verder gingen, of de koningen mijn politiek kenden of niet, leunden ze in mijn politiek. Ik ben ongelooflijk anti-wapen. Ik geloof dat het Tweede Amendement moet worden gewist, en het was een historische anomalie en een vergissing. Meer dan een van de afleveringen kruiste met mijn politiek, en dat vond ik geweldig. Natuurlijk had rechter Abernathy de neiging om tegen zijn eigen overtuigingen te oordelen, omdat hij zich altijd aan de wet hield. Er was altijd een schok of een wending als zijn oordeel niet was wat je dacht."

Denis O'Hare's favoriete goede vrouw-aflevering

Denis O'Hare's rechter Abernathy mocht uitspraak doen over een aantal verschillende zaken tijdens de 9 afleveringen waarin hij te zien was. Tijdens zijn interview met Vulture legde de acteur uit welke van hen zijn favorieten waren.

"Ik herinner me er een over wapenrechten. Iemand hing een anti-wapenreclamebord [na het overlijden van zijn dochter als gevolg van een schietpartij in "Shoot" van seizoen zeven], en Abernathy moest tegen zijn eigen overtuigingen beslissen en zeggen dat een wapenfabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de dood van het kind van [de plantiff], " legde Denis uit.

"Een andere van mijn favoriete afleveringen [seizoen vier's "The Art of War"] was een cross-over met mijn vriendin Linda Emond, die een militaire rechter speelde."

Heeft de goede vrouw van Denis O'Hare een methode-acteur gemaakt?

Tijdens zijn itnerviee met Vulture, ging Denis in op de vraag of hij daadwerkelijk iets over de wet had geleerd door een rechter te spelen. Terwijl hij het besprak, onthulde hij dat hij veel heeft geleerd omdat hij een beetje een methode-acteur was.

"De eerste aflevering die we schoten was eigenlijk in een echte rechtszaal in Jamaica. Het was mijn eerste opnamedag en de rechter wiens rechtszaal ik keek. Ik stond achterin met hem en praatte met hem en vroeg om tips. We hadden ook een geweldige adviseur op staf voor The Good Wife en hij was een officier voor het rechtssysteem. Hij was er altijd om je aantekeningen te geven. Ik zou ook mijn eigen onderzoek doen. Toen ik het script kreeg, zou ik onderzoek jurisprudentie. Ik ben wat dat betreft een rare methode-acteur. Ik print dingen uit en neem ze mee."

Ondanks dat hij rechter Abernathy een beetje aanpakte, verzon Denis niet echt een achtergrondverhaal voor het personage. Dit komt deels omdat een rechter wordt gevraagd zichzelf achter te laten wanneer ze een zaak op zich nemen en ook vanwege Denis' eigen overtuigingen over het op zich nemen van een script.

"Er is een beroemde uitspraak die mijn acteerleraar me altijd heeft geleerd. De toespraken van boodschappers in de Griekse tragedie zijn deze enorme, belangrijke ideeën - Medea heeft haar kinderen buiten het toneel vermoord; Antigone heeft haar broer begraven. Het maakt niemand uit waar de boodschapper vandaan komt! Ze geven alleen om wat ze leveren."

Aanbevolen: