Aanklachten tegen Michelle Branch gedropt nadat ze overspelige echtgenoot raakte

Inhoudsopgave:

Aanklachten tegen Michelle Branch gedropt nadat ze overspelige echtgenoot raakte
Aanklachten tegen Michelle Branch gedropt nadat ze overspelige echtgenoot raakte
Anonim

Michelle Branch kan opgelucht ademhalen, aangezien de zaak voor huiselijk geweld tegen haar is geseponeerd.

Eerder deze maand werd de zangeres gearresteerd nadat ze haar man Patrick Carney in Nashville zou hebben geslagen. Ze werd beschuldigd van mishandeling en haar borgtocht werd vastgesteld op $ 1.000. "Michelle verklaarde dat zij en haar man huwelijksproblemen hebben en ruzie hadden", onthulden gerechtelijke documenten.

"De ruzie begon op een andere locatie en ging door toen ze thuiskwamen", vervolgden ze. "De ruzie escaleerde en Michelle gaf toe Patrick een tot twee keer in het gezicht te hebben geslagen."

Patrick zou de politie hebben verteld dat zijn vrouw hem had 'geslagen', hoewel werd opgemerkt dat hij geen zichtbare verwondingen aan zijn gezicht of lichaam had. De aanklacht werd echter op 4 augustus ingetrokken door de Tennessee-rechter Gal Robinson, op verzoek van de staat, meldt Billboard.

Michelle scheidt van haar man na zijn ontrouw

Michelle en Patrick begonnen te daten in 2015 en trouwden later in 2019. Ze delen twee kinderen samen: een zoon, geboren in 2018, en een dochter, geboren in 2022. Michelle kreeg eerder een miskraam in december 2020.

Maar op dezelfde dag dat ze werd gearresteerd, kondigde de zangeres aan dat ze de scheiding aanvroeg. Ze plaatste een inmiddels verwijderd Twitter-bericht waarin ze beweerde dat ze ontdekte dat hij ontrouw was tijdens de zwangerschap.

Later bracht Michelle een verklaring naar de media waarin ze de scheiding bevestigde en om privacy vroeg in het belang van haar kinderen. "Zeggen dat ik er helemaal kapot van ben, komt niet eens in de buurt van hoe ik me voel voor mezelf en voor mijn familie", zei ze in een verklaring.

Michelle heeft op 12 augustus officieel de echtscheiding aangevraagd. In de gerechtelijke documenten onthulde ze dat ze de "primaire verzorger" is van hun twee kinderen en verzocht ze haar vervreemde echtgenoot om kinderbijslag te betalen, evenals haar advocaatkosten en alle andere juridische kosten in verband met de echtscheiding.

Michelle heeft ook een ouder kind uit haar huwelijk met bassist Teddy Landau. Het paar trouwde in 2004 en verwelkomde hun dochter een jaar later. Het paar ging uiteindelijk uit elkaar in 2014, terwijl hun scheiding in 2015 werd afgerond.

Aanbevolen: