10 actrices die filmden terwijl ze zwanger waren

Inhoudsopgave:

10 actrices die filmden terwijl ze zwanger waren
10 actrices die filmden terwijl ze zwanger waren
Anonim

In de loop der jaren is Hollywood getuige geweest van zoveel ongelooflijke actrices die het grote scherm domineren, of het nu films of tv-shows zijn, vechten tegen slechteriken, superheldenrollen op zich nemen in blockbuster-films, en de liefdesfantasie van kijkers tot leven brengen in tijdloze rom -coms, of gewoon het wensenlijstje van elke tiener naleven in tienerdrama's. In werkelijkheid besloten sommige van deze actrices om in het echte leven veel grotere rollen op zich te nemen - het moederschap.

Dat weerhield hen of de filmploeg er echter niet van om creatieve manieren te bedenken om het te laten werken. Dus of het nu creatief in het script is geschreven, of goed verborgen is voor vertoning, hier zijn enkele Hollywood-actrices die filmden terwijl ze zwanger waren en hun zwangerschap op het scherm verborgen.

10 Candice Accola

Vampire Diaries-actrice Candice Accola speelde Caroline, een voormalige tienercheerleader die vampier werd. De echte zwangerschap van Candice moest door de makers als een bovennatuurlijke zwangerschap in seizoen 7 in de show worden opgenomen, zodat de zich ontwikkelende liefdesverhaallijn tussen haar personage Caroline en Stefan (Paul Wesley) de continuïteit niet verloor. Dit was een grote wending aangezien vampiers geen kinderen baren, maar op de een of andere manier hebben ze het laten werken.

9 Julie Bowen

De Modern Family-actrice stond op de rand van de bevalling toen ze auditie deed voor de rol en zelfs toen ze filmden. De actrice was 8½ maand zwanger van een tweeling toen het filmen begon voor de pilot van Modern Family. De actrice dacht niet dat ze de rol zou krijgen vanwege hoe zwaar ze was tijdens de auditie, en voelde zich er radeloos over, maar gelukkig voor haar carrière kreeg ze het. Modern Family is enorm populair geworden in 11 seizoenen en 251 afleveringen voordat het in 2020 eindelijk stopt.

8 Blake Lively

Gossip Girl-actrice en echtgenote van Ryan Reynolds heeft vele onvergetelijke rollen gehad. Ze bracht haar acteerwerk naar een ander niveau toen ze in 2016 de reshoots van The Shallow s filmde terwijl ze zwanger was van haar tweede kind, Inez Reynolds. Ze werd op het strand gespot terwijl ze haar buik bedekte met een oversized badjas. Omdat haar personage moest vechten om in leven te blijven, moest Lively zich bezighouden met fysiek veeleisende activiteiten. Ze voerde zelfs stunts uit zonder het gebruik van een stuntdubbel tot de laatste twee weken van de opnames. Voor een actrice die heel privé was over haar zwangerschap, deed ze het geweldig om het te verbergen.

7 Reese Witherspoon

Blonde schoonheid Reese Witherspoon heeft een vruchtbare carrière achter de rug en staat nog steeds in de schijnwerpers, samen met een indrukwekkend vermogen van $ 400 miljoen. Ze werd in 2021 door Forbes uitgeroepen tot 's werelds rijkste actrice. Het is interessant om op te merken dat ze tijdens het filmen van een van de actricesfilms Vanity Fair zwanger was van haar tweede kind Deacon Phillippe, die ze in oktober 2003 verwelkomde. De actrice vond het leuk om zwanger te zijn en te filmen, en de historische film met het baljurkensemble was perfect om haar groeiende buik te verbergen.

6 Claire Danes

Homeland-actrice Claire Danes was zwanger tijdens de opnames van seizoen 2 van de show. Haar zwangerschap vorderde naarmate het filmen intenser werd, waarbij ze aan een pijp werd vastgeketend en zelfs een liefdesscène naspeelde terwijl ze zwanger was. Om te voorkomen dat de actrice zou verschijnen, werd een buikdubbel gebruikt, en ze verwelkomde haar zoon Cyrus Dancy in december 2012.

5 Kerry Washington

Kerry Washington schreef geschiedenis als de eerste zwarte vrouw die in 40 jaar een netwerkdrama leidde met ABC's Scandal van 2012 tot 2018. Scandal was een hitshow toen het in première ging en de carrière van Kerry Washington een goede wending nam. Hoewel het leek alsof de actrice het wat rustiger aan moest doen, filmde ze seizoen 3 van de show terwijl ze zwanger was en verwelkomde ze haar dochter Isabella Asomugha in april 2014. Ze moest vertrouwen op rekwisieten en kostuums om haar uitstekende bult te verbergen.

4 Emily Blunt

Afbeelding
Afbeelding

Emily Blunt is een van de weinigen op de lijst die filmde terwijl ze zwanger was, niet één, maar twee keer. In 2014 filmde ze Into the Woods terwijl ze zwanger was van haar eerste dochter, Hazel, met John Krasinski. Dit in tegenstelling tot de rol die ze speelde van een vrouw die graag een kind wilde, maar dat niet kon. Vervolgens filmde ze in 2016 nog een film Girl On The Train naast Justin Theroux, waarin ze een emotioneel onstabiele alcoholist speelde die geen kinderen kan krijgen. Ze was in deze periode zwanger van haar tweede kind, Violet.

3 Jennifer Garner

Ex-vrouw van Ben Affleck Jennifer Garner heeft haar plaats in Hollywood verstevigd en verscheen in films en tv-shows zoals 13 Going on 30, Daredevil en Netflix's The Adam Project, naast Mark Ruffalo. Ze filmde de thrillerserie Alias terwijl ze zwanger was. Om de geloofwaardigheid van haar bult te verkopen, werd haar zwangerschap in het script geschreven, waarbij haar personage Sydney Bristow op het scherm beviel van een dochter in seizoen 5 van de show.

2 Gal Gadot

Wonder Woman-actrice Gal Gadot is precies zoals ze wordt genoemd, een wondervrouw. Gezien de kracht, snelheid en stunts die nodig waren bij het filmen van deze kassafilm, is het schokkend om te bedenken dat de actrice 5 maanden zwanger was tijdens het filmen en ook de DC-film opnieuw heeft opgenomen. De actrice droeg een babybuikversie van haar kostuum met groen scherm om haar zwangerschap te verbergen. Dit was een succesvolle uitvoering, aangezien de kijkers het niet merkten.

1 Julia Roberts

Afbeelding
Afbeelding

Goede dingen komen echt in tweeën. Dit was het geval voor de Pretty Woman-actrice die zwanger was van een tweeling toen ze in 2004 Ocean's Twelve filmde. De actrice verwelkomde haar kinderen Hazel en Phinnaeus Moder ook in 2004. De zwangerschap van de actrice werd niet verborgen, maar werd in het script verwerkt.

Aanbevolen: