Britney Spears Ex brengt maanden door in de gevangenis voor crashen van bruiloft

Inhoudsopgave:

Britney Spears Ex brengt maanden door in de gevangenis voor crashen van bruiloft
Britney Spears Ex brengt maanden door in de gevangenis voor crashen van bruiloft
Anonim

Hoewel hun lang geleden huwelijk erg kort was, hebben fans zich vaak afgevraagd wat er tussen Britney Spears en Jason Alexander is gebeurd. Nadat hun huwelijk in Las Vegas nietig was verklaard, verdween Alexander schijnbaar van de radar.

Britney zette ondertussen haar carrière als popster voort, trouwde en scheidde vervolgens met Kevin Federline, en worstelde met een conservatorium dat haar leven jarenlang beheerste.

Tijdens haar huwelijk met nieuwe echtgenoot Sam Asghari, eindigde Britney met het omgaan met haar ex toen hij opdook als een bruiloftscrash.

Na een korte rechtszaak pleitte Jason Alexander voor geen wedstrijd. Het blijkt dat hij tot gevangenisstraf zal worden veroordeeld nadat hij schuldig is bevonden.

Jason Alexander werd beschuldigd van verergering van verboden terrein en batterij

Op de dag van de bruiloft van Britney Spears en Sam Asghari, streamde haar ex Jason Alexander, lang geleden, live zijn entree op haar eigendom.

Alexander kwam helemaal het huis binnen waar Britney's huwelijk plaatsvond voordat de beveiliging hem tegenkwam.

Op dat moment sloeg Alexander volgens USA Today 'de bewaker in elkaar' en beschadigde hij een deur terwijl hij bleef proberen het huis binnen te komen.

Alexander bleef in de gevangenis in afwachting van zijn zittingsdatum; De borgtocht werd vastgesteld op $ 100.000 en er werd een straatverbod opgelegd. Jason heeft echter nog andere strafrechtelijke vervolgingen, volgens Radar Online, die voortkomen uit een oudere zaak, en zal niet worden vrijgelaten totdat die is afgehandeld.

Britney Spears' ex werd veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf

Oorspronkelijk pleitte Jason onschuldig; hij veranderde later het pleidooi in nolo mededingere (geen wedstrijd). Een schuldig vonnis werd uitgesproken in de rechtbank, wat fans niet verrassend vonden, aangezien Alexander's livestream duidelijk liet zien dat hij de omtrek van Britney's eigendom overtrad.

Nadat zijn rechtszaak was afgerond, werd Jason veroordeeld tot 128 dagen gevangenisstraf, merkt Radar Online op, met krediet voor de ongeveer twee maanden die hij al heeft uitgezeten.

Aangezien er oudere aanklachten tegen Alexander zijn voor een oudere zaak, is het onwaarschijnlijk dat hij na de gespecificeerde tijdlijn wordt vrijgelaten.

Wat de reactie van Britney Spears op de gebeurtenissen betreft, heeft ze haar beveiligingsteam na de bruiloft ontslagen, ogenschijnlijk vanwege het feit dat ze niet effectief waren in het voorkomen dat Jason toegang tot haar eigendom kreeg.

Aanbevolen: