Hoeveel verdient Sterling K. Brown met 'This Is Us'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Sterling K. Brown met 'This Is Us'?
Hoeveel verdient Sterling K. Brown met 'This Is Us'?
Anonim

Fans van NBC's familiedramaserie This Is Us zijn nog steeds in het reine met het feit dat de show nog maar een tiental afleveringen verwijderd is van de uiteindelijke finale. Wat in september 2016 begon als een achtbaanverhaal, zal dit jaar eindelijk tot een einde komen, precies zoals maker Dan Fogelman het vanaf het begin bedoeld had.

This Is Us is een integraal onderdeel geworden van het leven van niet alleen de fans, maar ook de sterren die helpen om de personages tot leven te brengen. De belangrijkste onder hen is Sterling K. Brown, wiens personage in de show een van zijn meest iconische ooit is geworden.

Door Randall Pearson te spelen in This Is Us heeft Brown veel erkenning gekregen voor zijn talenten, waaronder zijn Golden Globe- en Emmy-awards, voor beste/uitstekende hoofdrolspeler in een dramaserie.

De Black Panther-ster wordt geschat op een vermogen van ongeveer $ 10 miljoen vandaag, rijkdom die hij heeft verzameld in de loop van zijn 20-jarige carrière. We bekijken hoeveel zijn This Is Us-salaris heeft bijgedragen aan dit knappe vermogen.

Sterling K. Brown kreeg oorspronkelijk $ 75.000 per aflevering op 'This Is Us'

In een online synopsis wordt This Is Us beschreven als 'het generatieverhaal van de familie Pearson, [dat] zich ontvouwt in [een] emotioneel drama. Op momenten van liefde, vreugde, triomf en liefdesverdriet komen onthullingen van ouders - Jack en Rebecca's verleden, terwijl de drieling Kate, Randall en Kevin een diepere betekenis ontdekken in hun huidige leven.'

Fogelman was vastbesloten om diversiteit te presenteren in het verhaal dat hij creëerde, een proces dat al begon lang voordat de productie begon. In een sector waar de gemiddelde Afro-Amerikaanse vertegenwoordiging in de kamers van televisieschrijvers een schamele 5% bedraagt, drong Fogelman aan op 30%.

Regina King en George Tillman Jr. behoorden ook tot degenen die werden opgeroepen om afleveringen van de show te regisseren. Brown's Randall Pearson is het opvallende, zwarte personage in de show, de geadopteerde broer van de tweeling Kate en Kevin Pearson - respectievelijk gespeeld door Chrissy Metz en Justin Hartley.

Bij deze briljante ensemble-cast voegen Mandy Moore en Milo Ventimiglia zich, in de rollen van de ouders van de Pearson-familie. Toen This Is Us begon met uitzenden, waren de twee de best betaalde in de show, met een salaris van $85.000 per aflevering. Brown werd derde op deze lijst, met $ 75.000.

De belangrijkste castleden werden beloond met een loonsverhoging in seizoen 3

In die begintijd was er een aanzienlijk verschil tussen Browns salaris en zijn twee tv-broers en zussen. Hartley en Metz verdienden elk $ 40.000 per aflevering. Om niet te zeggen dat ze klaagden; Metz heeft sindsdien beroemd onthuld dat ze slechts 81 cent op haar bank had toen ze de rol van Kate boekte in This Is Us.

Vanaf het allereerste begin werd de show een enorme hit bij fans. Na zo'n sterke weerklank te vinden bij het publiek in het hele land - en de wereld, verdiende This Is Us tien Primetime Emmy Award-nominaties in dat eerste jaar, evenals drie bij de Golden Globes.

De show zou in het tweede seizoen verdergaan waar het was gebleven, terwijl de lof bleef binnenstromen voor het tempo en de algehele briljante cast-uitvoeringen. 'This Is Us blijft ons hart ophalen met een emotionele verkenning van familie die ervoor zorgt dat kijkers de weefsels dichtbij willen houden - en hun dierbaren dichterbij', luidt de consensus van de critici van seizoen 2 op Rotten Tomatoes.

Met dit soort succes werden de belangrijkste castleden beloond met een loonsverhoging vanaf seizoen 3.

Brown en zijn collega's krijgen $4,5 miljoen per seizoen betaald

Terwijl de producenten het werk van de acteurs herkenden dat This Is Us tot een sensationeel, wereldwijd succes maakte, leken ze ook hun gelijke belang voor de show te erkennen: vanaf het begin van seizoen 3, Brown, Moore, Ventimiglia, Hartley en Metz waren allemaal verheven om $ 250.000 per aflevering te verdienen.

Met elk seizoen van de show met 18 afleveringen (behalve seizoen 5, dat er 16 had), zou dit nieuwe salaris zich vertalen in $ 4,5 miljoen per seizoen, zij het vóór aftrek zoals belasting, evenals makelaars- en andere vergoedingen.

Dit soort geld heeft natuurlijk een enorme rol gespeeld bij het helpen van Brown en zijn collega's om hun huidige vermogen te bereiken. Op dit moment is de 45-jarige de op twee na rijkste in de cast van This is Us, met Ventimiglia slechts $ 2 miljoen voor hem op $ 12 miljoen.

Met $ 14 miljoen is Moore de rijkste van allemaal. Ze zullen allemaal de kans krijgen om deze ongelooflijke hoeveelheden rijkdom te laten groeien, van toekomstige herhalingen van de show - en welke nieuwe projecten ze ook zullen aannemen. Brown zal de hoofdrol spelen in een aankomende miniserie met de titel Washington Black op Hulu.

Aanbevolen: