8 Celebrity-mode-looks die perfect zijn voor back-to-school

Inhoudsopgave:

8 Celebrity-mode-looks die perfect zijn voor back-to-school
8 Celebrity-mode-looks die perfect zijn voor back-to-school
Anonim

Met de herfst om de hoek, is een meerderheid van de scholen terug in de sessie voor nog een leerjaar. Voor sommige leerlingen geeft de start van het schoolseizoen hen ook de perfecte gelegenheid om oude vrienden bij te praten, nieuwe te vinden en verder te gaan in hun zelfontdekkingsreis. En hoewel sommige tv-programma's en films de neiging hebben om de opwinding van school te overdrijven, hebben ze één ding goed en dat is hoe studenten graag hun beste beentje voorzetten tijdens het begin van het academische jaar door middel van mode.

Het kiezen van de perfecte back-to-school-look kan voor sommige studenten echter een hele uitdaging zijn. In ieder geval tot na de eerste paar weken dan. Gelukkig is het vinden van inspiratie niet zo moeilijk. Tal van beroemdheden, van "Stranger Things" Sadie Sink tot Doja Cat, hebben veel mode-looks gedragen die perfect zijn voor terug naar school!

8 Doja Cat

Als het gaat om een back-to-school-look, is het soms het beste om de minder is meer-benadering te volgen, en de outfit van Doja Cat hierboven vat die boodschap perfect samen. De zangeres van 'Vegas' - die haar carrière begon tijdens haar tienerjaren - heeft ook bewezen zelf een behoorlijk fashionista te zijn, van haar verschillende extravagante awardshow-looks tot ingewikkelde kostuums in haar muziekvideo's.

Voor deze Instagram-foto hield Doja Cat het echter rustig met een baseballpet, een cropped gestreept poloshirt en wat tinten. Als je het voor school eenvoudig wilt houden, is deze look geweldig om te dragen voor de eerste dag. En als je nog niet helemaal klaar bent om de zomer los te laten, kun je Doja Cat volgen door je look te verfraaien met kleurrijke kralenjuwelen.

Het shirt dat Doja droeg is de Out From Under Larson Seamless Collar Bra Top van Urban Outfitters; de exacte top is te koop bij verschillende online tweedehandswinkels zoals Mercari en Poshmark. Maar, afhankelijk van de dresscode, hoeft die specifieke crop-top niet per se te vliegen als onderdeel van een back-to-school-outfit. Als dat het geval is, probeer dan de polo te combineren met een ander shirt of draag een broek of rok met hoge taille om het een beetje meer goedgekeurd te maken voor de dresscode. Of je zou in plaats daarvan het BDG Marlow cropped poloshirt van Urban Outfitters kunnen proberen, dat een soortgelijk shirt is, maar veel langer in vergelijking.

7 Sadie Wastafel

Voor meer aan de gezelligere kant, is Sadie Sink's oversized patchworkjack en maxi-jurk-look van 'Stranger Things'-ster ook perfect voor het back-to-school-seizoen. In sommige klaslokalen kan het een beetje koud worden, dus een donzige jas zoals die van Sadie is geweldig om je in iets warms te hullen en uit te trekken voor later. Bovendien zorgt de combinatie van het zachtere kleurenpalet en de ontwerpen voor een schattige cottagecore-look die gemakkelijk kan worden overgedragen naar de herfst.

De originele maxi-jurk die Sadie draagt, is afkomstig van het Italiaanse modemerk Roberto Collina, gericht op breigoed, en is beschikbaar op de website. De jurk is een beetje prijzig, dus als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief, probeer dan Lulu's Fun Afternoon White Smocked Tiered Maxi Dress. En voor een oversized jas die lijkt op die van Sadie, probeer Revolve's Quilted Jacket.

6 Olivia Rodrigo

De combinatie van sweatervest en tennisrok die Olivia Rodrigo droeg tijdens haar SOUR-tour is een andere geweldige mode-look voor terug naar school, vooral als je meer van de alternatieve stijl houdt. Deze outfit van de 'Driver's License'-zangeres, die bij fans al bekend staat als een mode-icoon vanwege haar esthetiek in poppunkstijl, lijkt in lijn te zijn met de altijd trending academische kledingstijl. Volgens L'Official USA, de academische stijl, die werd gepopulariseerd door Gen Z, gebaseerd op onderwijs en bijbehorende kleding. Zie het als "schooluniform chic" met blazers, wollen truien, geruite rokken en Mary Jane-schoenen.

De 19-jarige zangeres slaagde er ook in om de academische stijl een klein beetje voorsprong te geven door platformkruipers te dragen, een bekende nietjesschoen tijdens het Tumblr-meisjesmodetijdperk van 2014 die vandaag toevallig terugkomt in stijl volgens Vogue. Als je klimplanten wilt toevoegen aan je back-to-school-outfit, heeft Nasty Gal de Faux Suede Chunky Creeper Shoes die redelijk goed passen bij die van Olivia.

5 Conan Gray

Conan Gray, de beste vriend van Olivia Rodrigo en zelf een mode-icoon, plaatste op Instagram een full-body shot van hem in een pak dat ook binnen de academische stijl v alt. De zanger en songwriter van "Superache" droeg een wollen blazer over een geklede broek, een overhemd met kraag en een stropdas en Oxford-schoenen - een look die schijnbaar geïnspireerd was door de Amerikaanse dramafilm "The Dead Poets Society" uit 1989, zoals blijkt uit de brutale Instagram-bijschrift dat verwijst naar de film.

Conan Gray's leergierige outfit is een redelijk uitvoerbare back-to-school celebrity-look om te recreëren of om inspiratie uit te halen, aangezien bepaalde stukken zoals de blazer en oxfords vrij gemakkelijk te vinden zijn in winkels. Zo heeft Old Navy verschillende blazers beschikbaar zoals hun bestseller Soft-Brushed Oversized Blazer. En H&M heeft een verscheidenheid aan loafers beschikbaar, allemaal tegen verschillende prijzen. En als u op zoek bent naar een echt koopje, is er altijd zuinigheid!

4 Yara Shahidi

“Grote” en toekomstige Tinkerbell-actrice Yara Shahidi volgde ook in lijn met de wetenschappelijke modestijl en net op tijd voor het komende herfstsemester. Begin augustus 2022 werd Yara gepost op het Instagram-account van Thome Browne, een in New York gevestigd luxe modemerk, gekleed in een transparante jurk met kraag onder een lange blazer met dubbele rij knopen en zwart-witte dijen en hakken. De look die Yara draagt is slechts een voorproefje van Thome Browne's stijl die neigt naar de preppy kant. Als zodanig is Yara Shahidi's gepolijste uniform-achtige outfit een stijlvolle celebrity-mode-look die precies goed lijkt voor de tijd van terug naar school.

3 Willow Smith

Als je echter wat back-to-school mode-inspiratie wilt die een beetje meer punkrock is, probeer dan een van de outfits van Willow Smith uit het nummer van Vogue Hong Kong van februari 2022. Willow's outfit is een prachtige balans van alternatief met de platformgevechtslaarzen en leren jas, en preppy met de stropdas en bretels.

Tijdens de fotoshoot droeg Willow, die al eerder modelleerde, verschillende luxe modemerken, waaronder Ralph Lauren. Volgens WhoWhatWear is Ralph Lauren een klassiek preppy label dat bestaat uit tijdloze stukken vesten, truien en polo's. Alle nietjes worden vaak geassocieerd met schoolmode. Al met al is de combinatie van prep en punk een gewaagde back-to-school fashion-look voor punkrockfans die echt hun beste beentje voor willen zetten en zichzelf willen uiten.

2 Lana Condor

Een eenkleurig thema is ook een goede stijlkeuze voor terug naar school. "Boo, Bitch"-ster Lana Condor doet dit feilloos in haar Instagram-post van juni door allemaal een jas, trui en broek te dragen in een vergelijkbare wittint. Hoewel de look schijnbaar in de zomer is genomen, gezien de uploaddatum, betekent dit niet dat deze celebrity-mode-look niet kan worden gebruikt als stijlinspiratie voor een meer ingehouden back-to-school-look.

Het toevoegen van een contrasterende kleur aan je outfit kan er ook een kleinigheidje aan toevoegen, zoals Lana deed met haar gele tasje. Een kleurrijke rugzak zoals Ardene's Faux Yellow Backpack kan worden geruild voor een meer schoollook.

1 Lil Nas X

Lil Nas X juli Instagram
Lil Nas X juli Instagram

Lil Nas X's filmrol begin juli 2022 voor Instagram had veel mode-looks van de rapper, waaronder een met hem in een zwart letterman-varsityjack en een groene cargobroek. Diverse jassen, zoals die van Lil Nas X, zijn een ander kledingstuk dat perfect zou kunnen passen bij een outfit voor terug naar school. De kleding is een veelvoorkomend item dat jocks vaak dragen, voornamelijk binnen de media op de middelbare school.

Als je zelf een beetje sportief wilt worden voor school, zoals Lil Nas X, heeft Nordstrom genoeg jassen om uit te kiezen.

Aanbevolen: