De back-to-back films die de carrière van Freddie Prinze Jr. verpesten

Inhoudsopgave:

De back-to-back films die de carrière van Freddie Prinze Jr. verpesten
De back-to-back films die de carrière van Freddie Prinze Jr. verpesten
Anonim

Veel fans herinneren zich Freddie Prinze Jr. van zijn rol in Friends, waar hij de mannelijke oppas Sandy speelde, terwijl anderen de ster kennen uit zijn tijd op She's All That! Met een carrière die zo uitgebreid is als de zijne, vragen fans zich af wat de acteur ertoe bracht om de biz voorgoed te verlaten.

Na zijn tijd in een reeks hitfilms en tv-shows, waaronder I Know What You Did Last Summer en Freddie, speelde de acteur de hoofdrol naast Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard en Linda Cardellini in de film uit 2002, Scooby-Doo: The Movie.

Hoewel de film een populaire hit werd onder Scooby-fans, lijkt het een echte hit te zijn geweest in de carrière van Freddie Prinze Jr, en niet op een goede manier!

Welke rol heeft de carrière van Freddie Prinze Jr verpest?

Freddie Prinze Jr. werd een begrip na zijn filmdebuut in de jaren 90. De acteur werd als een hartenbreker beschouwd na het landen van rollen in I Know What You Did Last Summer en She's All That, waarmee hij zijn status in de industrie bevestigde.

Hoewel hij destijds een van de grootste namen was, lijkt het alsof het niet voorbestemd was om voor altijd te blijven bestaan. De acteur slaagde erin rollen te bemachtigen in Friends, Summer Catch en hernam zelfs zijn rol naast Sarah Michelle Gellar in I Know What You Did Last Summer 2, maar het was zijn tijd in de live-action-adaptatie van Scooby-Doo die echt een nummer op zijn carrière.

De acteur nam de hoofdrol op zich van Fred Jones naast Gellar, Matthew Lillard die Shaggy speelde, en Linda Cardellini, die de rol van Velma speelde. Het was in deze tijd dat Freddie Prinze praktisch van de aardbodem viel, wat deels te wijten was aan zijn verschijning in Scooby-Doo: The Movie.

Met miljoenen mensen die opgroeiden met het afstemmen op de iconische cartoon, werd verwacht dat het een enorme hit zou worden! Hoewel fans massaal naar de bioscopen stroomden om de film uit 2002 te bekijken, ging het niet zo goed aan de kassa.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, werd de film opgepikt voor een tweede deel, Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, dat het niet goed deed, wat op zijn beurt de acteercarrière van Prinze verpestte.

De twee films kregen geen geweldige recensies van critici en scoren laag op Rotten Tomatoes, wat duidelijk maakt dat het echt de spijker in Freddie's Prinze's carrièrekist was!

Hoewel de acteur na zijn tijd bij Scooby misschien uit de schijnwerpers is gestapt, bleef hij een echte winnaar als het op zijn persoonlijke leven aankomt. Gelukkig voor Freddie deed zijn optreden naast Sarah Michelle Gellar in talloze films sinds de jaren 90 absolute wonderen voor zijn romantische leven.

Het duo stapte in 2002 in het huwelijksbootje, hetzelfde jaar dat Scooby werd uitgebracht, en hoewel de film het niet zo goed deed als verwacht, ging de romance tussen Freddie en Sarah beter dan ooit.

Freddie blijft actief in de biz en krijgt hier en daar kleine rollen, maar sindsdien is hij gaan koken en bracht hij in 2016 een kookboek uit met een scala aan lekkere recepten om uit te kiezen, die hij deelt met Gellar en hun twee kinderen, Charlotte en Rocky.

Aanbevolen: