Wat is er gebeurd tussen Nicole Shanahan en Elon Musk?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Nicole Shanahan en Elon Musk?
Wat is er gebeurd tussen Nicole Shanahan en Elon Musk?
Anonim

Elon Musk kan zichzelf gewoon niet uit het publieke oog houden; of het nu zijn transgender-dochter is die legaal alle banden met hem verbreekt of dat hij wordt aangeklaagd omdat hij plotseling stopt met het kopen van Twitter, het lijkt alsof er nooit een saai moment in zijn leven of carrière is.

Deze keer lijkt hij verstrikt te raken in een nieuwe verwikkeling met een vrouw die toevallig getrouwd was met een andere miljardair en een van zijn beste vrienden.

Wie is Nicole Shanahan en hoe kent ze Elon Musk?

Nicole Shanahan is niet alleen een Californische advocaat, ze is ook de oprichter en voorzitter van de stichting Bia-Echo. Haar stichting investeert in innovatieve changemakers met een speciale interesse in het aanpakken van uitdagingen zoals reproductieve levensduur en hervorming van het strafrecht, om er maar een paar te noemen.

Niet alleen dat, ze is ook de vrouw van Google-medeoprichter Sergey Brin. Volgens een Wallstreet Journal-rapport dat in juli 2022 werd gepubliceerd, zou dat echter niet lang meer kunnen duren. In het rapport stond dat het paar de scheiding aanvroeg vanwege "onoverbrugbare verschillen", die plaatsvonden kort nadat Brin de vermeende affaire ontdekte die ze had met Elon Musk.

Wat is er gebeurd tijdens de vermeende connectie tussen Nicole Shanahan en Elon Musk?

In het rapport staat dat de connectie tussen de twee plaatsvond in december 2021 tijdens het Art Basel-evenement in Miami Beach. Hoewel is gemeld dat Shanahan en Brin naar verluidt uit elkaar waren, verklaarden bronnen in de buurt van het paar dat ze nog steeds samenwoonden gedurende de tijd dat de vermeende affaire plaatsvond.

Brin heeft in januari 2022, slechts een maand later, een echtscheiding aangevraagd. Elon Musk ging naar Twitter om zijn grieven over de situatie te uiten en werd geciteerd en zei dat het Wallstreet Journal-rapport "totale BS" was.

Hij twitterde: "Sergey en ik zijn vrienden en we waren gisteravond samen op een feestje! Ik heb Nicole in drie jaar tijd maar twee keer gezien, beide keren met veel andere mensen in de buurt. Niets romantisch." In een aparte tweet bekritiseerde Musk de legitimiteit van de Wallstreet Journal. Hij twitterde: "WSJ [Wall Street Journal] heeft zoveel bs-hitstukken over mij en Tesla geschreven, ik ben de tel kwijtgeraakt."

Wat vinden de fans van Elon Musk van de relatie?

Het is ook vermeldenswaard dat Sergey Brin zijn uiterste best deed om Elon Musk te helpen tijdens de recessie van 2008 door de miljardair een extra $ 500.000 aan dempingsgeld te geven terwijl Tesla problemen ondervond om hun productie te verhogen.

De twee levenslange vrienden en zakenmagnaten hebben naar verluidt slechts één keer gesproken sinds de situatie aan het licht kwam, en tijdens de interactie zou Musk Brin om vergeving hebben gesmeekt.

Fans van Musk en Tesla zullen deze bizarre liefdesdriehoek misschien niet schokkend vinden, gezien het feit dat hij onlangs toegaf een tweeling te hebben verwekt met executive Shivon Zilis, net een maand voordat zijn tweede baby met de Canadese popzanger Grimes werd geboren.

Toen hij bekritiseerd werd door de nogal rommelige tijdlijn, omarmde Musk het en tweette: "Mijn best doen om de onderbevolkingscrisis te helpen. Een instortend geboortecijfer is verreweg het grootste gevaar waarmee de beschaving wordt geconfronteerd." Op het moment van schrijven heeft Musk in totaal 10 kinderen verwekt.

Sergey Brin's advocaat schreef in een dossier over de privacy van de procedure en zei: "Verzoeker is mede-oprichter van Google en een van de rijkste en beroemdste technologie-ondernemers ter wereld. Vanwege de spraakmakende aard van hun relatie, is er waarschijnlijk grote publieke belangstelling voor hun ontbinding en voogdijkwesties. Het is een grote zorg dat dergelijke publiciteit hun minderjarige kind in gevaar brengt, intimidatie en zelfs ontvoering, als de specifieke kenmerken van hun dag- de huidige verblijfplaats wordt openbaar gemaakt."

Wat betreft Elon Musk, of dit nieuwste drama een significante stempel zal drukken op zijn toch al twijfelachtige reputatie, blijft onduidelijk. Het is echter veilig om te zeggen dat dit absoluut niet het laatste schandaal zal zijn dat het publiek over hem hoort.

Aanbevolen: