Wat is er gebeurd tussen Katie Holmes en Nicole Kidman?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Katie Holmes en Nicole Kidman?
Wat is er gebeurd tussen Katie Holmes en Nicole Kidman?
Anonim

Als het gaat om beroemde acteurs die veel aandacht krijgen, zijn er maar weinig die vergelijkbaar zijn met wat Tom Cruise in de loop der jaren had behandeld. Of het nu voor zijn films is, voor zijn liefdesleven of voor iets daartussenin, de man blijft in de krantenkoppen.

Cruise heeft een aantal beroemde exen, waaronder zowel Katie Holmes als Nicole Kidman. Normaal zouden exen uit elkaar blijven, maar er vond iets plaats tussen Kidman en Holmes dat maar weinigen zagen aankomen.

Laten we naar beide sterren kijken en kijken wat er tussen hen is gebeurd.

Katie Holmes heeft een behoorlijk liefdesleven gehad

Katie Holmes dateert uit de jaren negentig en is een vaste waarde in de entertainmentindustrie. Op een gegeven moment was ze het It-meisje in Hollywood, en jonge mensen bezwijmden over de ster terwijl ze in populariteit groeide.

In 2005, na jarenlang succesvol te zijn geweest in het vak, sloten Katie Holmes en Tom Cruise een romance. Minder dan twee maanden na hun ontmoeting waren ze snel betrokken en vanaf dat moment bleef het escaleren.

Het jaar daarop trouwde het stel niet alleen, maar ze brachten ook een kind op de wereld. Plotseling waren ze het meest spraakmakende stel ter wereld, en de roddelbladen konden geen genoeg krijgen van het paar.

Aan alle goede dingen komt echter een einde en in 2012 vroeg Holmes de scheiding aan bij Cruise. Ze kreeg de voogdij over hun dochter, en zij en Cruise zijn sindsdien allebei verder gegaan met hun tijd samen.

Holmes is een van de beroemdste exen van Cruise, maar er zijn twee partijen bij dit verhaal betrokken, wat betekent dat we ook naar de andere persoon moeten kijken, namelijk niemand minder dan Nicole Kidman.

Nicole Kidman heeft ook een geschiedenis

Kidman is een met een Oscar bekroonde actrice die al tientallen jaren een steunpilaar is in Hollywood. Ze leverde uitstekend werk in zowel film- als televisieprojecten, en op een gegeven moment was ze een van de best betaalde entertainers in Hollywood.

Het is ongelooflijk om na te denken over Kidmans lijst met credits en wat ze heeft bereikt, maar het is belangrijk om je te concentreren op haar tijd met Tom Cruise.

Het duo ontmoette elkaar aan het einde van de jaren tachtig toen ze samen aan Days of Thunder werkten, en ze begonnen een romance die uitmondde in een huwelijk. In feite was hun huwelijk gemakkelijk een van de meest bedekte verbintenissen van zijn tijd.

Cruise en Kidman trouwden in 1990, en ze bleven getrouwd tot 2001. Het paar adopteerde twee kinderen terwijl ze getrouwd waren.

Nu we context hebben voor beide partijen, moeten we eens kijken naar wat er enige tijd geleden tussen Kidman en Holmes is gebeurd.

Holmes en Kidman hebben een geheime band

Dus, wat is er in vredesnaam gebeurd tussen Katie Holmes en Nicole Kidman? Welnu, dankzij hun unieke band door getrouwd te zijn met Tom Cruise, zijn deze twee erin geslaagd een band met elkaar te vormen.

Volgens OK! Magazine wendde Holmes zich tot Kidman voor advies en een vriendelijk oor nadat zij en Cruise ermee ophielden.

"Ze deelden een zeer unieke ervaring. Nicole wist uit de eerste hand hoe moeilijk het was om weg te lopen van Tom en de stress die gepaard gaat met het trouwen met zo'n grote ster", vertelde een bron aan het tijdschrift.

Een bron vertelde het tijdschrift ook dat de twee sterren ook verbinding konden maken nadat ze allebei Scientology hadden afgewezen, de kerk waar Cruise al eeuwen toe heeft behoord.

"Nicole voelde zich eindelijk vrij om haar stuk te zeggen. Ze is veel gegroeid in de jaren sinds haar scheiding van Tom en was niet langer bang om door de kerk tot zwijgen te worden gebracht ", zei de bron.

Kidman gaf Holmes vers advies na de splitsing van Cruise.

"Ze vertelde haar dat alles goed zou komen en feliciteerde haar met het nemen van zo'n moedige stap," zei de bron.

Het is vrij ongelooflijk dat deze twee na hun mislukte huwelijk met Cruise contact konden maken. Het is niet bepaald het soort situatie dat mensen samenbrengt, maar Kidman en Holmes vonden een gemeenschappelijke basis.

"Ze heeft veel respect voor Nicole als een van de beste actrices van haar generatie en ook als een medelevend en indrukwekkend mens", vertelde de bron aan OK!.

Katie Holmes en Nicole Kidman delen nu een connectie in de nasleep van Holmes' scheiding van Tom Cruise. Het is altijd fijn om steun te hebben in moeilijke tijden, en Holmes vond het in Kidman.

Aanbevolen: